Chytrý mobil pro babičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37124
21.6.19 13:10

A na co ho chce? Fotit, koukat na něm na filmy, používat místo počítače, videohovory?? Kolik je ochotná za něj dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.6.19 13:13

@Kriss Tina navigace, fotky, facebook. říkala jsem ji cenu tak 2-4 tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
21.6.19 13:24

Tak ať si koupí Xiaomi A6 je jednoduchý menší umí všechno co chceš a koupíš ho do 3000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3143
21.6.19 13:41

Koupila bych nižší řadu telefonu (tak aby byl cenově dostupný) než máš ty nebo někdo v rodině. Protože počítej, že v lepším případě budeš rádce po telefonu, v horším budeš muset dojet a „opravit“ - vysvětlit, nastavit - přeci jen se to dělá podstatně lépe, když daný operační systém včetně nástaveb znáš a vypadá tak, jak jsi zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
21.6.19 14:26

Taky bych šla do číňana, jsou nejlepší poměr cena/výkon v cenové relaci do pěti tisíc. Měla jsem vše od jablka až po Lumii s WP, před dvěma lety jsem se naštvala, koupila za čtyři a půl špionážní Huawei P Smart a je to svatej telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
21.6.19 15:43

Mamce je pres 75, koupila jsem ji ten samy Samsung, ktery ma mladsi syn, aby ji mohl vsechno poradit. Samsung J5 je to myslim. Foti, komunikuje pres Whatsapp, hlavne kluci ji posilaji fotky a videa a obden si volaji, brouzda po netu, sleduje YT, ale na to ma spis tablet. Od kluku dostava ruzne typy na aplikace, pak ji to postahuji a ukazou a zvlada v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
21.6.19 15:59

Samsung J3 nebo J5, všechno nastavit, ukázat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
21.6.19 17:37

Tak něco mezi je BlackBerry ale to nevím jestli by byla babča nadšená. Podívej se na Xiaomi, Samsung, Asus a již zmíněné špionážní Huawei a honor :mrgreen: :mrgreen:

Co třeba
Xiaomi
Redmi 7
Mi A2 tady výhoda/nevýhoda čistý android

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody