Poraďte s koupí mobilu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.6.19 17:43

Novy mobil. Jaky?

Po 4rech letech si můj tel. začíná dělat co chceš. Je na čase ho vyměnit. Vůbec se v nich neviznam. Ve světě technologii jsem jak ET. Mam asi jen tu podmínku že by neměl být moc velký. Co poradíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37119
16.6.19 17:50

Spíš řekni cenu co si ochotná dat a na co ho budeš hlavně používat. Já jsem třeba spokojená s Huawei p10lite, mám ho zatím rok a půl. Jestli je velkej na tvůj vkus nevím, mě jde akorát do ruky, má celkem slušný foťák, většinou ho používám místo počítače, dá se na něm koukat i třeba na seriály, když nemám po ruce telku :D ovládá se jednoduše a cenově není drahý (tenkrát stal cca 5000kc teď bude levnější, když to není nejnovější model). Celkově se značkou Huawei jsem spokojená, už mám třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.19 17:54

@Kriss Tina do těch 5000 opravdu Max víc bych za tel nedala. Mam lumii.

• Citovat
  • Upravit
1238
16.6.19 18:21
@Anonymní píše:
Po 4rech letech si můj tel. začíná dělat co chceš. Je na čase ho vyměnit. Vůbec se v nich neviznam. Ve světě technologii jsem jak ET. Mam asi jen tu podmínku že by neměl být moc velký. Co poradíte?

Já si chci koupit Huawei P30, ten novy. Na trhu je od dubna. Huawei mám ted, P8 lite a naprostá spokojenost. Tu 30 má přítel a jevopravdu dokonalý. A ten foťák, ten nemá chybu. Akorát je teda dražší, i na mojí ochotu investovat do mobilu, ale fakt ho asi chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
16.6.19 18:23

@Kriss Tina přesně, taky jsem doporucila Huawei. Mam teda zatím prvni, ale spokojenost i po 3 letech obrovská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
16.6.19 18:24

Já mám huawei nova 3 a spokojenost ale asi bude ještě pořád stát víc jak 5000,a sama mám huawei roky a jsem spokojená ale dala bych si bacha na tu kauzu okolo huawei mám za to že v nových mobilech nemá být google play a nevím jestli se to dá nějak udělat aby se ti lidi dostali k appkám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
16.6.19 18:27

@Ravedd protože si chci v září koupit tu 30, tak jsem se bavila s naším it manazerem v práci. Mj má ba starost i firemní mobily. Prý to tam nebude nainstalovány, ale bude se moct stáhnout. Ale co je na tom pravdy, zatím nevim. Intenzivně budu pátrat, až to bude opravdu aktuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
16.6.19 18:28

@alimdar tak pak by to bylo super :palec: sama bych mobil neměnila ani za nic jen bych si na tohle dala pozor při koupi novýho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
16.6.19 18:45

Ja bych do huawei nesla ( nic proti jejich mobilum ty jsou super ) ale kauza kolem nich je uz moc velka a vypada to ze prijdou o sluzby googlu. Coz bez toho je android k nicemu.
Jsou uz hlasy primo zevnitr huawei ze budou vyvijet vlastni sluzby ale to je na dlouhe lokte. https://www.lidovky.cz/…my-trhy_krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
16.6.19 20:39

Máme s manzelem i děti jedině Xiaomi…nedam na něj dopustit.Meli jsme Sony Xperia, LG, Samsungy, Huawei…a vše k nicemu. Xiaomi šlape jak má, neseka se a vůbec jsme s ním neměli žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64921
16.6.19 20:47
@Crystal87 píše:
Máme s manzelem i děti jedině Xiaomi…nedam na něj dopustit.Meli jsme Sony Xperia, LG, Samsungy, Huawei…a vše k nicemu. Xiaomi šlape jak má, neseka se a vůbec jsme s ním neměli žádný problém.

znám hodně lidí, co ho má. Ovšem já koupila nějaký vadnýkus a už potřetí ho mám v opravě. Pořád stejná závada, vždy mi to vrátí opravené, ale napíšou, že jim se to neprojevilo. Takže i když je to třetí stejná závada, nevymění mi ho. Takže pokud má někdo problém, jejich servis je velice velice nevstřícný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.6.19 22:51
@Anonymní píše:

Samsung A3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
16.6.19 22:59

Teď jsem akorát řešila telefon. Mám ráda Huawei. Za fajn peníze dobrý telefon, ale odradily me sankce proti této firmě. Sice se říká, že problém bude u nových modelů, ale já tomu nevěřím. I sem to probírala s pár odborníky, který tomu myslím rozumí a taky mě odrazovali. Proto sem zvolila Samsung (měla sem ho už dříve).Koupila sem nový model M20 za 5500,– je tedy celkem velký, ale ma parádní kapacitu baterie 5000mAh což je nejvíc co sem viděla a kupodivu není tak těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák