Cigára a deprese..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
29.7.18 14:37

@Lollitka Moc děkuji za podporu, je fakt, že je to vše v hlavě a člověk se sebou musí pracovat :-) Také ti gratuluji k tvému úspěchu, je super, že nekouříš, drž se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.7.18 14:40

Děkuji moc, máš s tím osobní zkušenosti?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.7.18 14:41

@Ou děkuji moc, máš s tím osobní zkušenosti? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
29.7.18 14:46

@Artep132 Díky, jj, nekouřit je super, najednou ušetřím, lépe se mi dýchá, přijde mi, že i alergie je lepší a hlavně mi před měsícem přišli na astma, takže bych stejně měla přestat, tak jsem ráda, že už nekouřím. A také nemusím pořád hlídat, jestli mám u sebe dost cigár, mapovat trafiky v okolí… Je to do jisté míry osvobozující. S úzkostí a depresí se dá pracovat, sama se léčím 10 let na psychiatrii a kouřit jsem začala právě v léčebně před lety. Tak moc držím palce, ať je ti zas lépe. Já chodím jednou týdně k psycholožce a ta mě vždycky chválí, že jsem přestala kouřit, když jsem to jednou ve výčtu všeho negativního zmínila jako pozitivní, co se povedlo. Tak ať ti nekouření vydrží, nám v Centru pro léčbu závislosti říkali, že závislost na cigaretách je velmi silná, skoro jako na heroinu, tak jsi fakt dobrá, že jsi to dokázala vlastní vůlí bez podpůrných prostředků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.7.18 14:51

@Lollitka Ty brdo, tak to jsi taky dobrá, jej deset let? To je docela dlouhá doba, tak snad se z toho brzy dostaneš a budeš ok po všech stránkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.18 15:06

Nekouřím 14 let a furt mi to chybí. Jsem z těch, kteří se nemohou považovat za nekuřáky, ale za dočasně abstinující kuřáky. Je to děsný. Sice už si nemusím denně připomínat, že nekouřím, ale aspoň dvakrát týdně na to intenzivně myslím.
Ale - vydržela jsem. Stálo mě to 25 kilo (i s třemi porody).
Těším se, že si zapálím až nejmladší vypadne z baráku - za 12 let. Koupím si Camelky nebo Marlbora, uvařím si turka a budu bánit…
jsem za půlkou, super!

inko, které se těší až si zapálí:-)

• Citovat
  • Upravit
52
29.7.18 15:20

Kdo jste s tím švihnul, nabral jste pak nějaký kilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
29.7.18 15:22

@Bartustel Já přibrala 6 kg za 2,5 měsíce, co nekouřím, hrůza. Teď týden držím dietu a už to pomalu začíná jít dolů, hlavně vydržet jíst zdravě. Sportuji dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.7.18 15:28

@Lollitka Já si ted koupila i to nejsilnější přírodní antibiotikum-třezalku :-) tak jsem zvědavá, jak zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189

@Artep132 Jj, už přes 10 let. Někdy je lépe, někdy hůře, asi se toho všeho už nikdy nezbavím, ale nějak se s tím učím fungovat. První roky léčby byly děsné, to jsem pořád byla v léčebně, teď už se lépe znám a lépe se sebou umím pracovat. A úspěch je i to, že se za to nekouření dovedu trochu pochválit :-). Tobě moc držím palce, ať je brzy lépe a ať ti nekouření vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
@Lollitka píše:
@Bartustel Já přibrala 6 kg za 2,5 měsíce, co nekouřím, hrůza. Teď týden držím dietu a už to pomalu začíná jít dolů, hlavně vydržet jíst zdravě. Sportuji dost.

Jasný, to chápu. Kamarád přestává právě i proto aby nabral, je hubený. Tak jsme se o tom zrovna včera bavili a nevím jestli mu to pomůže? Někdo říká že určitě, že kouření spaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.7.18 15:29

@Lollitka Pardon antidepresivum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465

Já nekouřím asi :think: 7 let :palec: a prostě se držím a udržím! Žádná depka, nic nepociťuji… :)

Příspěvek upraven 29.07.18 v 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189

@Artep132 Myslíš antidepresivum, ne antibiotikum, že :-)? Já třezalku nikdy nebrala, ale braly ji některé spolužačky na výšce a docela si ji chválily. Jen pozor, kdyby ti někdo napsal antidepresiva, tak třezalka se k většině z nich nesmí. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
29.7.18 15:32
@Irinka0210 píše:
Vydrž! Manžel udělal to samé - seknul s tím ze dne na den a nekouří už dobrých 7 let a jsem na něj hrdá. A můžu Ti rovnou říct, že ty začátky s ním to byl mazec, protivný byl a jen by jedl, ale po nějakém čase to odeznělo a „srovnal“ se a vydržel :)

To je +- můj případ :D :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast