Čím ozdobit chlebíčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2418
18.12.14 17:25

Čím ozdobit chlebíčky

Ahoj holky, plánuju nákup na Silvestra a potřebuji radu :-) Budu dělat tuňákovou, česnekovou a „krabí“ pomazánku na chlebíčky a nevím, čím je dál ozdobit…máte nějaké tipy, co by se hodilo?
A ještě jestli nemáte tip na nějaké lehké jednohubky, něco jako rajče s mozzarellou nebo tak. Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59340
18.12.14 17:32

@Teruna000 na sýrovou dávam mandarinku a pak dělam s kouskem uzeného lososa a tam dávam kousek loupaného citronu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
18.12.14 17:35

K tunákové dávám velkou kaparu nebo sušené rajče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
18.12.14 17:35

@vally tak to zrovna nikdo nejíme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
18.12.14 17:41

Na krabí pomazánce jsem viděla zkroucené slabé kolečko pomeranče a vypadalo to moc pěkně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
18.12.14 17:42

Na tunakovou, najemno nastrouhanou redkvicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
18.12.14 17:47

Na cesnekovou hroznove vino, neosycha tak jako mandarinka nebo ananas. Na tunakovou davam klidne kousek papriky, nalozene okurky nebo cherry rajcata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
18.12.14 17:49

Já třeba často nasekám na malé kousky červenou, žlutou a zelenou papriku. Pomíchám to dohromady a dám jednohubky. Vypadá to hezky barevně. Nebo třeba z plátku okurky, mrkve nebo jiné zeleniny vykrájet formičkou hvězdičky nebo jiný tvar. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.12.14 17:55

Na tunakovou kyselou okurku, na krabi citron, na cesnekovo syrovou kus vajicka a petrzelku? Jsem konzerva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
18.12.14 18:11

@Bibi239 dík :-) já právě taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
18.12.14 18:12
@Teruna000 píše:
Ahoj holky, plánuju nákup na Silvestra a potřebuji radu :-) Budu dělat tuňákovou, česnekovou a „krabí“ pomazánku na chlebíčky a nevím, čím je dál ozdobit…máte nějaké tipy, co by se hodilo?
A ještě jestli nemáte tip na nějaké lehké jednohubky, něco jako rajče s mozzarellounebo tak. Díky moc :-)

pršut s cukrovým melounem
sušená švestka, do ní natlačit mandli a opět obalit v pršutu (jde i Schwarzwaldská š.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
18.12.14 18:21

@elanaa díky :-D já jsem právě vždycky dělala s klobásou a tak, ale letos chci něco lehčího :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
18.12.14 18:33

Na česnekovou už zmiňované hrozno, mandarinku kompotovanou nebo půlku vlašského ořechu. Na krabí rajče nebo citrón. Manžel jednou zdobil a vymyslel na krabí dát kaviár (v Penny ho kolem vánoc mívají cca za 30,–) a chutnalo to dobře, tak taky někdy opakuji. Na tuňáka bych já dala asi jen vajíčko :think:

Jednohubky - kostička sýru a na to napíchnout olivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
18.12.14 18:46

Bagetka, máslo, ledový salát, kousek uzen. lososa a na to plátek vajíčka - lehké a moc dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
18.12.14 18:48

Na česnekovou pomazánku mám taky ráda hroznového víno. Jako jednohubky jde nakrájet kostky eidamu, na to napíchnout taky víno, já to mám ráda i na malé kostce nivy. Tuňákovou ani krabí pomazánku nejím, raději dělám křenovou, salámovou nebo z lučiny, v poslední době mi chutní i pomazánka na způsob bramborového salátu a na to jen kousek šunky a plátek rajčete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport