Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já bych k obědu udelala hovězí polévku, tím neurazis a kuřecí rolady, je to jednoduchý, vypadá to složíte a je to mnamka
Moucnik neporadim, pečení mě nebaví.
@elenkazed píše:
Pro tchýni? Zkusila bych smaženici =D=D
Hodně barevnou. ![]()
Chuťovka ke kávě - šneci z list. těsta se slaninou, teřbas tříbarevné řezy. K obědu bych udělala třeba bramborák s mas. směsí(velký a v tom to zabalené nebo malé a jako přílohu)
@Kačenkaaaa píše:
Já bych ji dala prázdný talíř(teda te mé)![]()
![]()
Já žádnou nemám tak se mi to kecá ![]()
Víte, co je bonboniéra pro tchyni?
(Krabice kostkového cukru. A ty hodný k tomu dostanou flašku francovky.)
Udělala bych to, co vím, že umím a nezmrším.
Orientovala bych se tím, co vím, že tchýně ráda (tj, jestli je spíš na sladké nebo na slané)
Pokud to má být pohošětní ke kávě, tak bych zkusila spíchnout nějakou dobrou poctivou zmrzlinu a udělala poháry (samozřejmě s domácí šlehačkou a ne nějakou sprejovkou
), v tomhle počasí určitě přijde vhod.
Třeba kup kousek medovníku a k tomu udělej třeba šneky z listového těsta, nebo tyčinky a tak.
@LouLou tchýně a uzený, Nejlépe studený.
![]()
Ale já svou tchýni pohostila normálně. Prostě gulášek ze 6.Samo že domácí a knedlíčkovou polévku. Také domácí knedlíčky. Jenže ona moc vařit neumí. A můj chlap plácnul že to umím lépe než ona
No a bylo vymalováno. Naštěstí bydlí daleko. Sice špatná není, ale mít jí tu taky nemusím.
Zákusek byl nepečený dort ze zakysanky.
Já bych to neřešila vůbec. Vařím to co mám v plánu a na co mám peníze. Mateřská je malá a já nehodlám hostit tchýni (nebo kohokoli jiného) a pak nemít na ovoce a zeleninu pro dceru. Co dám tchýni na talíř jsem nikdy neřešila a ani nebudu. Ona to řeší stejně žádná přetvářka unás není. Vzájemně se respektujeme
Mojí? Max vodou nebo kafem, nic víc si u nás nikdy nedala. Kdyby jedla, dostane to co my.
Ahoj holky, obnovím diskuzi.. Sice mám naplánované, že tchánovcům zítra udělám jen pár jednohubek, kafé a max. vodu.. K véči dostanou obložený talíř.. Bydlí celkem daleko, tak se vidíme jednou za čas, tak mám pořád takovej komplex, že mě pak pomluví, že jim pořádně nic nedám a tak:-( Navíc mám doma 2 měsíčního chlapečka a mám pocit, že nic pořádně nezvládám.. Mám strach z toho, že mě pomluví, že to tady máme malé, špatně uklizené, nevybavené.. což je pravda, s vybavením je to horší a rekonstrukce domu před námi, takže je to tady fakt nic moc:( Oproti švagrové, ti mají opravený domeček, docela pěkně a staví nový véliky dům. Štve mě ta představa, že nás budou srovnávat..:( Asi je to hovadina, ale fakt je to ve mě a asi jsem se potřebovala vykecat..
Hezké odpoledene,
zítra k nám zavítá na návštěvu tchýně a ráda bych připravila nějaké dobré pohoštění. Spíš nějaké chuťovky. Máte nějaký osvědčený recept, čím se můžu blýsknout?