Čím pohostit tchýni?

Anonymní
8.7.12 17:30

čím pohostit tchýni?

Hezké odpoledene,
zítra k nám zavítá na návštěvu tchýně a ráda bych připravila nějaké dobré pohoštění. Spíš nějaké chuťovky. Máte nějaký osvědčený recept, čím se můžu blýsknout? :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elenkazed
8.7.12 17:44

Pro tchýni? Zkusila bych smaženici =D=D

• Citovat
  • Upravit
47759
8.7.12 17:48

Já bych k obědu udelala hovězí polévku, tím neurazis a kuřecí rolady, je to jednoduchý, vypadá to složíte a je to mnamka :kytka: Moucnik neporadim, pečení mě nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
8.7.12 17:52
@elenkazed píše:
Pro tchýni? Zkusila bych smaženici =D=D

Hodně barevnou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
8.7.12 17:58

Chuťovka ke kávě - šneci z list. těsta se slaninou, teřbas tříbarevné řezy. K obědu bych udělala třeba bramborák s mas. směsí(velký a v tom to zabalené nebo malé a jako přílohu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
8.7.12 18:02
@Kačenkaaaa píše:
Já bych ji dala prázdný talíř(teda te mé) :lol: :lol: :lol:

Já žádnou nemám tak se mi to kecá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
8.7.12 18:04

Víte, co je bonboniéra pro tchyni?
(Krabice kostkového cukru. A ty hodný k tomu dostanou flašku francovky.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.7.12 18:06

Udělala bych to, co vím, že umím a nezmrším. ;) Orientovala bych se tím, co vím, že tchýně ráda (tj, jestli je spíš na sladké nebo na slané)
Pokud to má být pohošětní ke kávě, tak bych zkusila spíchnout nějakou dobrou poctivou zmrzlinu a udělala poháry (samozřejmě s domácí šlehačkou a ne nějakou sprejovkou :mrgreen: ), v tomhle počasí určitě přijde vhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
8.7.12 18:27

UZENÝM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
8.7.12 18:37

Třeba kup kousek medovníku a k tomu udělej třeba šneky z listového těsta, nebo tyčinky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
8.7.12 18:41
@Petra2829 píše:
UZENÝM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: a hlavne spravne…vychlazenym 8)
  • Citovat
  • Upravit
7907
8.7.12 18:43

@LouLou tchýně a uzený, Nejlépe studený. :mrgreen: :mrgreen:

Ale já svou tchýni pohostila normálně. Prostě gulášek ze 6.Samo že domácí a knedlíčkovou polévku. Také domácí knedlíčky. Jenže ona moc vařit neumí. A můj chlap plácnul že to umím lépe než ona :mrgreen: :mrgreen: No a bylo vymalováno. Naštěstí bydlí daleko. Sice špatná není, ale mít jí tu taky nemusím.
Zákusek byl nepečený dort ze zakysanky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
8.7.12 19:56

Já bych to neřešila vůbec. Vařím to co mám v plánu a na co mám peníze. Mateřská je malá a já nehodlám hostit tchýni (nebo kohokoli jiného) a pak nemít na ovoce a zeleninu pro dceru. Co dám tchýni na talíř jsem nikdy neřešila a ani nebudu. Ona to řeší stejně žádná přetvářka unás není. Vzájemně se respektujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
13.7.12 16:34

Mojí? Max vodou nebo kafem, nic víc si u nás nikdy nedala. Kdyby jedla, dostane to co my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.10.13 15:48

Ahoj holky, obnovím diskuzi.. Sice mám naplánované, že tchánovcům zítra udělám jen pár jednohubek, kafé a max. vodu.. K véči dostanou obložený talíř.. Bydlí celkem daleko, tak se vidíme jednou za čas, tak mám pořád takovej komplex, že mě pak pomluví, že jim pořádně nic nedám a tak:-( Navíc mám doma 2 měsíčního chlapečka a mám pocit, že nic pořádně nezvládám.. Mám strach z toho, že mě pomluví, že to tady máme malé, špatně uklizené, nevybavené.. což je pravda, s vybavením je to horší a rekonstrukce domu před námi, takže je to tady fakt nic moc:( Oproti švagrové, ti mají opravený domeček, docela pěkně a staví nový véliky dům. Štve mě ta představa, že nás budou srovnávat..:( Asi je to hovadina, ale fakt je to ve mě a asi jsem se potřebovala vykecat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí