Čím srazit teplotu u 9 měsíčního chlapečka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
20.2.11 18:55

jenom to ještě holky, spí tam mex tři hodiny a to je moc na dva roky a včera mi spal od půl 1 do půl 5 nonstop!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
20.2.11 18:56

A nurofen a panadol střídáte? Zábal neublíží, ale já bych ho udělala, pokud neklesne teplota po lécích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.2.11 18:57

zatím nurofem.. začšali jsme před necelou hodinou a pak máme čekat ty tři ne ?? na další dávku léku, ale máme nacgystaný panadol…
a co RECTODELT 100 čípky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
20.2.11 19:11

Naše malá měla jen horečky, všichni říkali, ať počkám a k doktorce nechodím, když jí nic jiného není, protože ona si hrála, byla veselá, jen ty horečky, ale mně to nedalo, tak jsem šla a byla z toho angína. Tak bych dnešní noc přetrpěla na sirupech či čípkách a zítra šla k doktorce. Taky pro váš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
20.2.11 19:19

Tak ze zábalama vám neporadím :-( -my je dávat nesmíme kvůli nemocnému srdíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.2.11 19:52

No já popravdě nevím od čeho má malej ty horečky,není můj,jen volal kamarád že si neví rady co s klukem a na pohotovost ho v tomhle stavu nechce tahat,ale soudě podle naší malé,která si to taky už čtyři dny vyžírá s pořádným kašlem a rýmou bych to tipla na chřipajznu,je toho všude plno :cert: Zoubky možná taky,ale tak vysoká teplota u zubů? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6378
20.2.11 20:00

My měli u zoubků 39,5 takže asi jak kdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
20.2.11 21:01
kvaček píše:
zatím nurofem.. začšali jsme před necelou hodinou a pak máme čekat ty tři ne ?? na další dávku léku, ale máme nacgystaný panadol…
a co RECTODELT 100 čípky

Rectodelt se používá v akutních stavech např. při laryngitidě, kdy se dítě dusí! Jedná se i silný kortikosterid a ne lék na horečku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.2.11 09:39

tak v noci jsme se dostali na 40,3.. jakmile jsme podali nurogen, tak do hodiny a půl neměl skoro žádnou :nevim: do 38.. celou noc už pak nic..
Volala jsem k doktorce, zatím tam byla sestra, prý mám koupit smetku, probiotika a snižovat horečku, a prý volat doktorce nemusím, že mi řekne to samé…Nakonec tam za chvíli jedem aspoň se zeptat osobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí