Čím vycpat kostým ovečky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
čím vycpat kostým ovečky ????
Prosím domácí šičky o radu.
Chci vyrobit kostým ovečku nĕco jako Timmi. Základ bude černé triko s dlouhým rukávem, černé legíny. Na to chci ušít z takových tĕch umĕlých chloupků jakoby tílko, možná na zapínání mezi nohama + vzadu ocásek. Na hlavu nechci celou masku, jen udĕlám delší uši a ty zapnu dceři na culíky…tak nĕjak…
Ale chtĕla bych, aby tĕlíčko bylo kulaté a nevím čím to vycpat???
Když dám třeba výplň do polštáře, tak to asi spadne všechno dolů neee???
Moc dĕkuji za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@nelaa Co to tělíčko ušít 2 x…jedno vnitřní, druhé chlupaté vnější…dole a po stranách to bude sešité, jako by to byla podšívka u kabátu, jestli mi rozumíš…a než to sešiješ na ramenou, tak to vycpeš…vycpávka bude uvnitř mezi „podšívkou“ a chlupatým tělíčkem. Píšu to srozumitelně??? Podšívka může být obyč látka, staré tričko…atd. nebude vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně bude hrozné vedro
nejlépe nějaké papírky na kousíčky nebo kousíčky kartonu jak bývají výplně třeba balíků, nevím jinak
- Citovat
- Upravit
Jojo, počítám s tím, že tĕlíčko bude dvojté. Ale mám pocit, že ať tam dám cokoliv drobného, bude to mít tendenci se slehnout dolů a dcerka bude mít kolem zadečku jen pneumatiku ![]()
Teplo asi bude, ale to bych řekla, že je obecnĕ problém u kostýmů, proto i nechci tu masku přes hlavu.
Achjo…asi půjde za trapnou princeznu, kterých tam bude milion…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nelaa píše:
Jojo, počítám s tím, že tĕlíčko bude dvojté. Ale mám pocit, že ať tam dám cokoliv drobného, bude to mít tendenci se slehnout dolů a dcerka bude mít kolem zadečku jen pneumatiku
Teplo asi bude, ale to bych řekla, že je obecnĕ problém u kostýmů, proto i nechci tu masku přes hlavu.
a co nafukovací balonky? když budou trochu nafouklé tak neprasknou jen tak
- Citovat
- Upravit
@nelaa píše:
Jojo, počítám s tím, že tĕlíčko bude dvojté. Ale mám pocit, že ať tam dám cokoliv drobného, bude to mít tendenci se slehnout dolů a dcerka bude mít kolem zadečku jen pneumatiku
Tak to začni odspodu vycpávat, pak prošij, zase kus vycpi…prošij…ve vrstvách, horizontálně prošívat, jako „buřtíkatou“ bundu…neslehne to dolů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt jí bude horko… Já bych to nevycpávala, prostě jen chundelaté tílko a hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady http://www.everywhereorange.com/…costume.html to má s vatelínem a do toho šité ťupky, aby to udělalo to naducání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jo vatelin, me napadla jen ta polstarova drt. Pro jistotu to i prosiju podelne.
Vycpu to jen trochu, aby to melo hezci tvar.
Jestli se povede, dam sem fotku.
Moc diky za tipy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co tu „vlnu“ udělat z bílýho krepáku? Kdyby se z toho udělaly takový bambule, jak maj třeba roztleskávačky… ale nenapadá mě, jak to tam připevnit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem videla vycpat nafukovacim balonem na plaz, nafouknout jen napul. Ale asi bude taky horko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tulipán píše:
@Medova Lepici pistoli. Lepi papir i textil.
Pokud doma pistoli nemá, tak ji zase kostým vyjde na majland ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja uz hlavne koupila tu umelou kozesinku. Tak to zkusim z toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadá tyl a nebo organza. A nějak to nařasit. V tom by takový vedro bejt nemuselo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit