Čím vytvořit logo na dresu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Čím vytvořit logo na dresu?
Ahoj,
ptám se zkušenějších- poraďte, prosím, čím lze vytvořit jednoduché logo na dresech- takže látka, která nesnese vysokou teplotu (v případě např. zažehlovacích kamínků)? Kamínky by se nám moc líbily a šlo by to celkem dobře vytvořit vzhledem k tvaru loga. ![]()
Firma nechce udělat ani tisk, právě kvůli materiálu
. Tak hledám alternativy pro případné dotvoření vlastními silami.
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lakynka pokud jsi zručná, tak se dají koupit barvy, které se nezažehlují atd.. nebo fixy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Právě, že jsem našla zatím vše, co musí projít tím zažehlením, což u těch dresů asi nepůjde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak velké to logo? Jestli nějaké menší, tak ho udělat na kousek plátna a to pak přišít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A fakt to nezvládne teplotně? mi na košíky u kočárků nažehlujeme logo. Je to taková ta silonová sítovina co se používá třeba na kapsy u batohů atd. a lis jede na plno a látka to v pohodě zvládá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo to nechat vyšít, malé logo vyjde na vyšívacím stroji na pár korun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lakynka píše:
Ahoj,ptám se zkušenějších- poraďte, prosím, čím lze vytvořit jednoduché logo na dresech- takže látka, která nesnese vysokou teplotu (v případě např. zažehlovacích kamínků)? Kamínky by se nám moc líbily a šlo by to celkem dobře vytvořit vzhledem k tvaru loga.
Firma nechce udělat ani tisk, právě kvůli materiálu. Tak hledám alternativy pro případné dotvoření vlastními silami.
Díky
Jsou barvy na textil, ktere se daji dat do rozprasovacu a pres sablony nastrikat. Konturama vytahnout apod.
https://www.facebook.com/…hotos_stream?…
tady mrkni na fotky tricek a tasek…:-)
- Citovat
- Upravit
@jakanas faakt? Tak já zjistím přesně o jaký materiál jde
(Zatím se totiž ty dresy šijí)
@Kamikadze děkuju, supr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lakynka píše:
@jakanas faakt? Tak já zjistím přesně o jaký materiál jde(Zatím se totiž ty dresy šijí)@Kamikadze děkuju, supr
Vysiti bude lepsi, u barev velmi zalezi jaka barva trika bude, jaky je to material-idealne jen bavlna ci len…atd.
- Citovat
- Upravit
Kamínky na dresy tricka
edit admin: reklama koupit buď kameny a lepidlo e600 a nebo přímo hot-fix kameny, ty drží dle mě lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit