Čím zahustit ročnímu rajskou omáčku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Paťka08 píše:
Já bych do ní nastrouhala pár piškotů.
A z čeho jsou piškoty? Z mouky ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zahšťuju kukuřičnou moukou ani ne, i když doma používáme, ale rýžovou moukou - je jemnější než kuku a chuťově nezmění pokrm, nebo kaší Sinlac - vhodná pro děti. Dá se i tou krupicí či vločkama, ale já to nemůžu a malému lepek taky moc nedělá dobře, tak nepoužíváme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsou teda chuťovky, co tu některé píšete.
To je přímo lepková paranoia ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozumbrada píše:
To je přímo lepková paranoia
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry4 píše:rozumbrada píše:
To je přímo lepková paranoiaasi tak ! Nejlepší by byly amarouny,jen aby se nááhodou něco nestalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jí zrovna vařím desetiměsíčnímu a dala jsem tam normálně hladkou mouku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozumbrada píše:
To je přímo lepková paranoia
někteří musí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No fajn,ale proč to tu zaspamovávate návrhy celiakiků apod. mamince,která nepíše,že je jeí dítě alergické na lepek? Co si pak z toho chudera má vzít?
To se raději příspěvkem do takové diskuse zdržím a vdechnu radu tam,kde to bude na místě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nespamuju a mám roční dítě, které má dispozice k celiakii, ale má částečně bezlepku a stejně mu zahušťuju rýžovou moukou, a dala bych ji, ikdyž by dispozice neměl, klasická mouka mi pro roční dítě příjde těžká! I když si pak malý dá třeba kousek bílého rohlíku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry4 píše:
No fajn,ale proč to tu zaspamovávate návrhy celiakiků apod. mamince,která nepíše,že je jeí dítě alergické na lepek? Co si pak z toho chudera má vzít?
To se raději příspěvkem do takové diskuse zdržím a vdechnu radu tam,kde to bude na místě.
Zakladatelka se ptala čím zahustit rajskou, když nechce moc používat normální mouku.
Tak je jasné, že se tu sejdou především tipy na to, čím ji jinak zahustit.
Jinak, ještě doplňuji odpověď na jeden z dotazů…
Rýžová mouka chuť nezmění, ale kukuřičná ano… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit