Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lana25 @Mia 13 No, toť otázka
Teď se potřebuji dostat z toho nachlazení. Hlavně. Zítra jdu na terapii, tam snad zjistím, co je špatně. A pak? Snažit se, čekat a v srpnu do práce
Teď čtu zajímavou knihu O citlivosti člověka. Trosku duchovní. Jedete též touto cestou nebo to odsuzujte?
@JRrS píše:
@Lana25 @Mia 13 No, toť otázkaTeď se potřebuji dostat z toho nachlazení. Hlavně. Zítra jdu na terapii, tam snad zjistím, co je špatně. A pak? Snažit se, čekat a v srpnu do práce
Teď čtu zajímavou knihu O citlivosti člověka. Trosku duchovní. Jedete též touto cestou nebo to odsuzujte?
Přečtu si cokoliv, co je to za knihu?
A jak jde o psychiku, neodsuzuju fakt nic. Občas se i modlím ke svýmu strážnýmu andělu, nebo k něčemu co je kolem nás.
@JRrS já take ne, a take chodím k jedné paní, která děla kineziologii, jen nevím, jestli to pomáhá 🙏 ale taky se ted modlím k andelum, čtu ted Schody do Nebe…
@Mia 13 @Lana25 “Průvodce pro vysoce citlivé lidi” Mě to třeba pomohlo. Jsem houba, která nasává negativní energii druhých
Vysvětluje tam třeba, jak poznat energetické upíry a jak se jim vyvarovat. Jinak jsem začínala knihou “Miluj svůj život”, ta byla nejvíc. “Schody do nebe”? To neznám.
@JRrS miluj svůj život jsem ted docetla
schody do nebe jsou hodně pozitivní kniha o paní, která vidí cely život anděly, ale je to moc hezky napsáno a hezky se to čte… http://www.andelevmychvlasech.cz/
@JRrS píše:
@Mia 13 @Lana25 “Průvodce pro vysoce citlivé lidi” Mě to třeba pomohlo. Jsem houba, která nasává negativní energii druhýchVysvětluje tam třeba, jak poznat energetické upíry a jak se jim vyvarovat. Jinak jsem začínala knihou “Miluj svůj život”, ta byla nejvíc. “Schody do nebe”? To neznám.
Tak po tom se mrknu, děkuju
A miluj svůj život màm taky přečteno, 2×. A chce to klidně i 10×. Jen se tím nezahltit.
@Mia 13 píše:
@JRrS miluj svůj život jsem ted docetlaschody do nebe jsou hodně pozitivní kniha o paní, která vidí cely život anděly, ale je to moc hezky napsáno a hezky se to čte… http://www.andelevmychvlasech.cz/
Tohle jsem četla před lety, asi ve špatnou dobu. Nelíbilo se mi to tehdy a nedočetla jsem, ale možná by bylo zajímavý se k tomu vrátit.
@Lana25 Tak to je fajn
Překvapivě jsem spala celou noc
Akorát mi je špatně od žaludku a nechce se mi z postele. Manžel už je v práci a čekám, kdy se probudí malý. Zajedu taky k Dr. Tak dej vědět, jak si dopadla. ![]()
@JRrS píše:
@Lana25 Tak to je fajnPřekvapivě jsem spala celou noc
Akorát mi je špatně od žaludku a nechce se mi z postele. Manžel už je v práci a čekám, kdy se probudí malý. Zajedu taky k Dr. Tak dej vědět, jak si dopadla.
Taky spím po tom mirta jak do vody hozenà
Mě chytne úzkost jak půjdu k doktorce
Ty bereš jen ten cipralex 10mg?
@Lana25 Jo aha. Já neberu nic jiného. Jen ten Cipralex. Každopádně se též objednám a zajdu si pro radu.
@Lana25 @JRrS ahoj, já se ted probudila, spím celkem dobre, ale mám ted úzkosti po ránu vždy… taková beznadej a nechuť do nového dne… ty rána jsou hrozny… kam jdete k doktorce? Na psychiatrii?
Ano, ano. Zkusím to. Třeba bude mít lepší přístup. A asi si přečtu o úzkostech od Praška, ale nechce se mi do toho