Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
13.9.19 11:36

@Mia 13 jo jo, to bude to navýšení. Jinak já tu změnu braní po ránu posítila cca po týdnu, možná více…předtím jsem to brala 8 týdnů a to v pozdějších dopoledních hodinách. Mně to pomohlo a jsem za to ráda. Neříkám, že to platí univerzálně, každý jsme individuál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.9.19 11:37
@Mia 13 píše:
Co budeš dělat s tím motanim? Jako mne je to strašně nepříjemné.

Ale ty to máš z léků, ne? Tak to je něco jiného. Já to budu řešit u příslušných dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.9.19 11:39

Jak dlouho máš navýšení? Ono to prostě trvá, než si to sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.9.19 11:40

Já taky už byla zoufalá, když Cipra po 8 týdnech nic. No a pak jsem teda začala brát ráno a po několika dnech to začalo fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.9.19 11:43

Co Ti poradil dr ohledně toho kamaráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
13.9.19 11:49

No já jasne taky zoufalá, ze po 3 měsících žádné velké zlepšení. Nevím jestli to motani mám z léku, měla jsem to i předtim ale ne takhle a ne pořad. Ted jak jsem navýšila je to horší. Nic mi neporadil, ze s nim nemám byt. Ale to dost dobre nejde, když ho znám 25 let a se vším mi pomahal, tak ho ted neopustím. Je to šílený stres, každý den nova a horší zprava. Tak se asi nedivím, ze mi není lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.9.19 11:59

Doktor to myslí dobře. Chce, ikdyž je to těžké, aby ses nesoustředila na zdraví někoho druhého, ale na to svoje. Mysli na to, protože jinak Ti lépe být nemůže. Ten stres je opravdu velký. Ale chápu, že je to těžký. Musím už běžet pro děti, tak zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.9.19 16:24

Tady je dnes divny pocasi, takovy pod mrakem a dusno. Uz aby zaprselo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
13.9.19 16:30

Snad ano! Jak je dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.9.19 17:15

To je dotaz na koho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.19 19:04

U mě se zhoršuje problém, že zapomínám nebo nestíhám léky (i na reflux, i Cipralex) brát :zed: Jsem opravdu hodně přetížená a ve fázi extrémní zátěže sebe jakoby úplně vypouštím, tělo maká, psychika je zticha a pak je najednou kolaps, psychika i tělo v čudu a já s tím dlouhodobě prostě nedokážu nic udělat! :zed:
 Ela

• Citovat
  • Upravit
35489
13.9.19 19:17

No to s tím zapomínáním právě hodně řeší to, že AD vezmeš po probuzení. S léky na reflux se netlučou, tak není problém zapít jedno, zapít druhé a snídaně klidně až za 20-30 minut. Taky mám reflux, značný. Plus ještě k tomu léky na ŠZ, ty jsou také na lačno. První polykám AD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.19 19:27

@vodolejka holky, jak dlouho mate reflux a pomahaji vam leky? Ja beru 2 mesic a zaha me sice uz nepali, ale porad mam kasel a ostatni veci :roll: martina

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.19 19:45
Já mám reflux už jistě 10 let, myslím, že déle. Mám obdobé subjektivně bez potíží, i dlouhá, ale je to opravdu subjektivní - protože když jdu na endo po klidovém období, najdou zhoršení (teď naposled), naopak když jsem měla období s velkými potížemi, konstatovali i zlepšení :nevim: Vliv léků sama nijak moc nepociťuju. Jídlo mi to nijak moc neovlivňuje, ale stresy hrozně.
@vodolejka píše:
No to s tím zapomínáním právě hodně řeší to, že AD vezmeš po probuzení. S léky na reflux se netlučou, tak není problém zapít jedno, zapít druhé a snídaně klidně až za 20-30 minut. Taky mám reflux, značný. Plus ještě k tomu léky na ŠZ, ty jsou také na lačno. První polykám AD.

napíšu SZ, jo? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.19 19:53
@Anonymní píše:
Já mám reflux už jistě 10 let, myslím, že déle. Mám obdobé subjektivně bez potíží, i dlouhá, ale je to opravdu subjektivní - protože když jdu na endo po klidovém období, najdou zhoršení (teď naposled), naopak když jsem měla období s velkými potížemi, konstatovali i zlepšení :nevim: Vliv léků sama nijak moc nepociťuju. Jídlo mi to nijak moc neovlivňuje, ale stresy hrozně.napíšu SZ, jo? ;)

Muzu se zeptat jak ti to kontroluji? Hadici do krku? Martina.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.