Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.9.19 21:33
@vodolejka píše:
Kýlu vidí při gastroskopii. Jinak já nemyslela úplně „dietní opatření“, ale spíš režimová - tj. jíst pravidelně, malé dávky, nepít kávu a černý čaj, vyvarovat se čokolády a jíst naposledy 3-4 hodiny před spaním. Pak spát ve vyvýšené poloze. Prostě pro ženskou v pracovním procesu a s dětmi úplně nereálné.

mně třeba káva ani čaj ani čokoláda (v rozumném množství) zle nedělá, ale po syrové mrkvi umírám. Co mi dělá strašlivě dobře, úplný balzám na žaludek, je vývar z brambor 8o

• Citovat
  • Upravit
35489
13.9.19 22:21
@Anonymní píše:
mně třeba káva ani čaj ani čokoláda (v rozumném množství) zle nedělá, ale po syrové mrkvi umírám. Co mi dělá strašlivě dobře, úplný balzám na žaludek, je vývar z brambor 8o

No ono to necitis, ale ty veci to zhorsuji. Ja to taky nefodrzuji, to nejde. Neresila bych nic jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.19 22:25
@vodolejka píše:
No ono to necitis, ale ty veci to zhorsuji. Ja to taky nefodrzuji, to nejde. Neresila bych nic jineho.
černého čaje a kávy vypiju hektolitry :oops: Ela
  • Citovat
  • Upravit
35489
13.9.19 22:26
@Anonymní píše: černého čaje a kávy vypiju hektolitry :oops: Ela

Ja ne hodne, ale rano a odpoledne se bez kavy neobejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.19 09:39

@vodolejka jj, no jako to by zabilo moji pater, spat vysoko, to taky nedodrzuju, ani to jidlo :roll:… Me vadi okurky salatove, ale stejne je jim :think:… Martina.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.19 09:40
@Anonymní píše: černého čaje a kávy vypiju hektolitry :oops: Ela

Tak kavu nemusim a nedela me ani dobre na tlak, ale cerny caj miluju! :roll: Martina.

• Citovat
  • Upravit
35489
14.9.19 09:44
@Anonymní píše:
@vodolejka jj, no jako to by zabilo moji pater, spat vysoko, to taky nedodrzuju, ani to jidlo :roll:… Me vadi okurky salatove, ale stejne je jim :think:… Martina.

Taky je jím, to je normálka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
16.9.19 09:34

Ahoj holky, jak se máte? O víkendu se nikdo neobjevil, což je pozitivní zpráva, značí to, že máme jiné starosti a tedy není to s námi tak zlé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
16.9.19 09:38

Ahoj, já teda nic moc, dobre mi není, stále se mi motá hlava a nervozita, nevím jestli je to po té zvýšené dávce. Mate někdo zkušenost jak dlouho trvá než si to sedne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
16.9.19 09:46

Počítej 3 - 4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
16.9.19 09:47

Mně se taky ta hlava motá, ale já vím jistě, že to nemám z léků, protože to mám od začátku zdravotních problémů, takže už skoro rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
16.9.19 09:49

@vodolejka fakt? Tak dlouho? Mne doktor tvrdil, ze mi nic nebude… vzdyt tobě nenavysovali, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 10:05

@vodolejka no ja zvladla vcera bazen i bez rivotrilu :)… Je to dobra odreagovacka… Ale taky me neno jeste 100%OK. :roll: Martina.

• Citovat
  • Upravit
35489
16.9.19 10:12

@Mia 13 dlouho??? To nemůžeš myslet vážně, vždyť už máš s léky zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
16.9.19 10:12
@Anonymní píše:
@vodolejka no ja zvladla vcera bazen i bez rivotrilu :)… Je to dobra odreagovacka… Ale taky me neno jeste 100%OK. :roll: Martina.

To mi taky není 100%. Ale bezvadný! No vidíš :) A co to ranní braní, dobrý, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.