Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
mně třeba káva ani čaj ani čokoláda (v rozumném množství) zle nedělá, ale po syrové mrkvi umírám. Co mi dělá strašlivě dobře, úplný balzám na žaludek, je vývar z brambor
No ono to necitis, ale ty veci to zhorsuji. Ja to taky nefodrzuji, to nejde. Neresila bych nic jineho.
@vodolejka píše:černého čaje a kávy vypiju hektolitry
No ono to necitis, ale ty veci to zhorsuji. Ja to taky nefodrzuji, to nejde. Neresila bych nic jineho.
@Anonymní píše: černého čaje a kávy vypiju hektolitryEla
Ja ne hodne, ale rano a odpoledne se bez kavy neobejdu.
@vodolejka jj, no jako to by zabilo moji pater, spat vysoko, to taky nedodrzuju, ani to jidlo
… Me vadi okurky salatove, ale stejne je jim
… Martina.
@Anonymní píše: černého čaje a kávy vypiju hektolitryEla
Tak kavu nemusim a nedela me ani dobre na tlak, ale cerny caj miluju!
Martina.
@Anonymní píše:
@vodolejka jj, no jako to by zabilo moji pater, spat vysoko, to taky nedodrzuju, ani to jidlo… Me vadi okurky salatove, ale stejne je jim
… Martina.
Taky je jím, to je normálka. ![]()
Ahoj holky, jak se máte? O víkendu se nikdo neobjevil, což je pozitivní zpráva, značí to, že máme jiné starosti a tedy není to s námi tak zlé ![]()
Ahoj, já teda nic moc, dobre mi není, stále se mi motá hlava a nervozita, nevím jestli je to po té zvýšené dávce. Mate někdo zkušenost jak dlouho trvá než si to sedne?
Mně se taky ta hlava motá, ale já vím jistě, že to nemám z léků, protože to mám od začátku zdravotních problémů, takže už skoro rok.
@vodolejka fakt? Tak dlouho? Mne doktor tvrdil, ze mi nic nebude… vzdyt tobě nenavysovali, ne?
@vodolejka no ja zvladla vcera bazen i bez rivotrilu
… Je to dobra odreagovacka… Ale taky me neno jeste 100%OK.
Martina.
@Mia 13 dlouho??? To nemůžeš myslet vážně, vždyť už máš s léky zkušenost.
@Anonymní píše:
@vodolejka no ja zvladla vcera bazen i bez rivotrilu… Je to dobra odreagovacka… Ale taky me neno jeste 100%OK.
Martina.
To mi taky není 100%. Ale bezvadný! No vidíš
A co to ranní braní, dobrý, že?
mně třeba káva ani čaj ani čokoláda (v rozumném množství) zle nedělá, ale po syrové mrkvi umírám. Co mi dělá strašlivě dobře, úplný balzám na žaludek, je vývar z brambor