Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Mas na te strane zvetsene uzliny?
Nemám právě…ale teď tam mám tu obsypanou mandli, ale to jsem neměla a to mě to bolí už fakt měsíce.
Já taky můžu pít co chci, a mám tlak 90/60 a někdy i nižší…zato tepy se pohybují od 90 výše, kolikrát i dost přes 100.
@vodolejka jj, tep jsem mivala taky sileny pres 90 a niz to neslo i 130, ale co beru AD tak mam i 67, 70…Martina.
Marti, já mám ten tep ve spojení s nízkým tlakem. Obecně lidi s nízkým tlakem mají většinou tep rychlejší, než lidé s tlakem normálním.
Ahoj, tak ja mam dnes treti den rymu jak blazen a boli me ta mandlr. Hlava jak patraci balon a to musim dnes na krev. Je to priima ![]()
@Mia 13 píše:
@vodolejka a ucho už té nebolí?
Ucho me boli uz 5 mesicu.
@vodolejka tak to nezavidim
…
Ja byla dneska poprve u psychiatra a zvedl me o jeden prasek
, ted beru 50mg a mam brat 100mg, trosku se toho bojim, at me neni zase hur…
Martina.
@Anonymní píše:
@vodolejka tak to nezavidim…Ja byla dneska poprve u psychiatra a zvedl me o jeden prasek
, ted beru 50mg a mam brat 100mg, trosku se toho bojim, at me neni zase hur…
Martina.
A co beres?
Ja dnes mela uz rutinni bolest krku a ucha vlevo, do toho ta viroza, odber krve, doktorka, vyzvednout deti, ukoly, tridni schuzky, oslava, vareni a pad na drzku do postele.
@vodolejka setraline. Dr na pohotovosti me napsal mensi davku a ona rikala, ze to je malo na to aby to bylo lepsi… Martina.
@Anonymní píše:
@vodolejka setraline. Dr na pohotovosti me napsal mensi davku a ona rikala, ze to je malo na to aby to bylo lepsi… Martina.
Jj, 100 je u Sertaline bezna davka, je fajn, ze jsi zacinala na 50. Neboj se.
@Anonymní píše:
Je to to stejne jako u Cipra 5 a 10…a bezne se chodi i az na 20 mg. Tzn. u Srtaline 200.