Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.12.19 20:10
@JancaaF2 píše:
Jak to popsat porad jswm mela obavy, ze uz nikdy neusnu bez leku…dr rekla, ze to je porad jeste uzkost a ze mi da leky, ktere jsou vic na uzkost no…jinak mi sertralin zabral, ale ne uplne :nevim:

Ten jsi brala jak dlouho a cítila zlepšení u něj za jak dlouho? Asi byl na tebe slabší. Jiný stav než než já… Mě už jen to že mi z půlky dál celý, ty bláho já myslela že chytnu hlavu a vyhodím ji z okna.. ještě ji nakopnu na cestu ať dobře letí :dance:

• Citovat
  • Upravit
419
25.12.19 20:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.19 20:15
@pivečko píše:
Tři týdny brani AD je u někoho krátká doba a jestli do toho snižuješ neurol tak si ubližuješ, neboj se toho ono si to řekne sama že už ho nepotřebuješ neboj, já už ho beru měsíc a půl, prostě až najede AD tak budu snižovat fr a nebo už ho nebudu potřebovat vůbec.

Přesně… Pivečko mi hodně poradila,, má pravdu a díky i její zkušenosti vím.. já se skoro 3 týdny ničila bez… Teď beru skoro týden Neurol a lepší pohoda… Vezmu si ráno po AD, a někdy i odpoledne někdy. A na noc vždy celý. Přez den si beru půlku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.19 20:16
@Lollitka píše:
Já brala Neurol půl roku 4krát denně 1 mg a závislost mi žádná nevznikla, vysadila jsem v pohodě. Podle příbalového letáku se BZD mohou bezpečně brát asi 8-12 týdnů vč. vysazování, ale je to orientační, každý jsme jiný. Pokud AD bereš 3 týdny, tak to ještě není úplně dlouhá doba, já bych si asi ten Neurol ještě nechala a až půjde zkontaktovat Dr., tak bych to s ním probrala. A jaká AD bereš?

Beru Eliceu 10 mg…ale první týden jen 5 mg a teď 2 týdny 10 mg…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.19 20:19
@Anonymní píše:
Přesně… Pivečko mi hodně poradila,, má pravdu a díky i její zkušenosti vím.. já se skoro 3 týdny ničila bez… Teď beru skoro týden Neurol a lepší pohoda… Vezmu si ráno po AD, a někdy i odpoledne někdy. A na noc vždy celý. Přez den si beru půlku.

Jenže ja beru neurol už víc jak dva měsíce…proto se ho chci zbavit…

• Citovat
  • Upravit
9197
25.12.19 20:20
@Anonymní píše:
Beru Eliceu 10 mg…ale první týden jen 5 mg a teď 2 týdny 10 mg…

Já bych ještě počkala a ten Neurol si nechala, 5 mg Elicei je hrozně malá dávka (je dobře na nich u citlivých lidí, nebo lidí, kteří berou AD poprvé, začínat), takže dávku, která může lépe účinkovat, máš teprve 2 týdny a to ještě mohou přetrvávat NÚ z nasazení AD, nebo ze zvýšení dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9197
25.12.19 20:23
@Anonymní píše:
Jenže ja beru neurol už víc jak dva měsíce…proto se ho chci zbavit…

Jak jsem psala, tak jsem ho brala půl roku 4 mg denně a závislost ani v nejmenším, ale každý jsme jiný. Na tvém místě bych se po svátcích poradila s Dr., ale jak jsem psala, tak se uvádí, že bezpečná doba užívání je 8-12 týdnů vč. vysazování, to se píše v SPC Neurolu (souhrn údajů o přípravku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.19 20:24

Mě dál obvodní lékař Sertralin a Neurol 0.25. Vytiskl recept a řekl zeď budete užívat tohle a za pár dní bude dobře… Vyzvedla jsem léky a až doma zjistila že mám AD 8o, k Neurol mi napsal 1/2 ráno nebo podle potřeby… Tak jsem nasadila půl Sertralin 25 mg 8 dní dobrý… Ani Neurol jsem nevzala a pak navýšení na celý 50.mg a já pořád bez Neurol.. tvl já byla troska…děsný… Až jsem si domluvila konzultaci u psychiatra,, řekla mu že vím vlastně úplný prd… A on mi vše vysvětli, řekl k lékům atd..a rovnou nabídl návštěvu na leden 👏 teď mám skoro měsíc AD týden k tomu Neurol celý na noc a půlku ráno, odpoledne.. a můžu říct že,, i ty Vánoce a vše co jsem chtěla jsem zvladla a užila si. Vánoční trhy v Praze, psi útulek, štědrý den- večer a fakt to šlo dobře!!! Rodinu ani děti jsem neomezovala!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.19 20:26
@Lollitka píše:
Jak jsem psala, tak jsem ho brala půl roku 4 mg denně a závislost ani v nejmenším, ale každý jsme jiný. Na tvém místě bych se po svátcích poradila s Dr., ale jak jsem psala, tak se uvádí, že bezpečná doba užívání je 8-12 týdnů vč. vysazování, to se píše v SPC Neurolu (souhrn údajů o přípravku).

Mám jít začátkem ledna k dr…takže to proberu asi na te návštěvě…

• Citovat
  • Upravit
714
25.12.19 20:36
@Anonymní píše:
Ten jsi brala jak dlouho a cítila zlepšení u něj za jak dlouho? Asi byl na tebe slabší. Jiný stav než než já… Mě už jen to že mi z půlky dál celý, ty bláho já myslela že chytnu hlavu a vyhodím ji z okna.. ještě ji nakopnu na cestu ať dobře letí :dance:

Ja nemela zadny spatny stavy u nej, ale pri nastupu prvnich ad jo..lezela jsem u nasich na zemi a umiŕala..podle mw uz jswm mela hladinku z nich tak to ten serrtralin uz nedelal, tezko rict noooo a sertralin jsem brala 3 mesice…predtim triticco od dubna a ano byla jsem na tom hodne zle :roll: ted jsem stabilizovana…da se rict, ze vim, ze mam problem, ale je takovy vzdaleny…nevim jak to popsat jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.19 20:44
@JancaaF2 píše:
Ja nemela zadny spatny stavy u nej, ale pri nastupu prvnich ad jo..lezela jsem u nasich na zemi a umiŕala..podle mw uz jswm mela hladinku z nich tak to ten serrtralin uz nedelal, tezko rict noooo a sertralin jsem brala 3 mesice…predtim triticco od dubna a ano byla jsem na tom hodne zle :roll: ted jsem stabilizovana…da se rict, ze vim, ze mam problem, ale je takovy vzdaleny…nevim jak to popsat jinak :nevim:

Ono asi taky hodně záleží na co která ty AD máme, v jakém stavu jsme byli před užitím atd. Já byla v pohodě jako by…mě se ozval trakčník psychosomaticke,, obava o sebe z operace.. na venek jsem byla psychicky v pohodě ale asi u vnitř se s tím psychika rvala

• Citovat
  • Upravit
714
25.12.19 21:11
@Anonymní píše:
Ono asi taky hodně záleží na co která ty AD máme, v jakém stavu jsme byli před užitím atd. Já byla v pohodě jako by…mě se ozval trakčník psychosomaticke,, obava o sebe z operace.. na venek jsem byla psychicky v pohodě ale asi u vnitř se s tím psychika rvala

Myslim si to take, ze to na to ma vliv… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
26.12.19 07:15

Tak dobre rano holky, ta sklenicka vina mi opravdu nic neudelala…usnula jsem v pul 10 a vstavala v 7..a klidne bych jeste spala, ale chci jet se synem plavat, musim uvarit… :lol: a odpoledne jdeme ke tchyni(k ty se „moooc“ tesim :roll: :mrgreen: )…tak abych vse stihla…jinak zadne uzkosti nemam..ani poranu po tom vinu…jediny co me v noci budi je nase topeni, je spatne odvzdusnwny a vzdy zacne „hucet“ a musime vstat ja nebo manzel a otocit kohout aby prestalo :zed: fakt parada…jo a v sobotu jdu poprve od dubna na „party“…pit teda nebudu..je to takova predsilvestrovska zabava, jelikoz na silvestra jsme vzdy se synem doma…mezi ty me obavy patrilo, ze kdyz nedodrzim spankovou hygienu(tzn. nepujdu spat kolem 10) tak neusnu…ted uz takovy strach nemam…ale je to pro me prece jen takova zkouska :mrgreen: tak mi drzte pesti 8o i moje psycholozka mi rikala at ji napisu sms jak jsem to zvladla :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.19 09:02
@JancaaF2 píše:
Myslim si to take, ze to na to ma vliv… :zed:

Takže od užití těch jo dobrých AD můžeš za jakou dobu říct že už jsi O. K. už se v tom strácim. Píšeš že od dubna jsi něco brala, Sertralin 3 měsíce atd… A já už nevím.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.19 09:05
@JancaaF2 píše:
Tak dobre rano holky, ta sklenicka vina mi opravdu nic neudelala…usnula jsem v pul 10 a vstavala v 7..a klidne bych jeste spala, ale chci jet se synem plavat, musim uvarit… :lol: a odpoledne jdeme ke tchyni(k ty se „moooc“ tesim :roll: :mrgreen: )…tak abych vse stihla…jinak zadne uzkosti nemam..ani poranu po tom vinu…jediny co me v noci budi je nase topeni, je spatne odvzdusnwny a vzdy zacne „hucet“ a musime vstat ja nebo manzel a otocit kohout aby prestalo :zed: fakt parada…jo a v sobotu jdu poprve od dubna na „party“…pit teda nebudu..je to takova predsilvestrovska zabava, jelikoz na silvestra jsme vzdy se synem doma…mezi ty me obavy patrilo, ze kdyz nedodrzim spankovou hygienu(tzn. nepujdu spat kolem 10) tak neusnu…ted uz takovy strach nemam…ale je to pro me prece jen takova zkouska :mrgreen: tak mi drzte pesti 8o i moje psycholozka mi rikala at ji napisu sms jak jsem to zvladla :hug: :mrgreen:

Moc si užijte den. I oslavu. Zábava jde i bez alkoholu stačí dobrá společnost. Mám zase spíná kotel, máme v kuchyni plynový a manžel děsně chrápe, malá se mrská a na čůrání budí jedině mě… Já nevím možná jedna sklenička když už bereš dýl asi neuškodí, ale nevím já jsem začátečník a nezkušená. Beru řady názory od vás :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.