Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9201
6.5.20 15:13

Holky, nevíte, co mi to tu blbne? Na stránkách 708 a 709 mám ty stejné texty. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.5.20 15:26

@Lollitka no hele zaskočil me. Jak se me zeptal čeho nejvíc se pri těch nemoci bojím sem mu řekla toho ze to bude bolet a ze se budu dusit a on - tak hned vás uklidní duseni trvá maximálně 2 minuty a neboli to. Pak jsme probírali co delam když se tp deje ten strach tak sem mu rekla ze chodím po bytě atd. Ze ty bolesti toho hrudníku můžu mít protože ho mam uzky ze mam skusit i cvičit atd. Relaxaci. Povidali sme si o nálezu na plicích atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
6.5.20 15:27
@1991Zuza1991 píše:
Tak uz mam i ranni ad. RIVOTROL - 0,5 +ELICEA 10MG PSYCHOTERAPII BUDE DĚLAT JEHO ZENA TERMÍN - 19.5 V 15:40

Perfektni :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
6.5.20 16:07
@1991Zuza1991 píše:
@Lollitka no hele zaskočil me. Jak se me zeptal čeho nejvíc se pri těch nemoci bojím sem mu řekla toho ze to bude bolet a ze se budu dusit a on - tak hned vás uklidní duseni trvá maximálně 2 minuty a neboli to. Pak jsme probírali co delam když se tp deje ten strach tak sem mu rekla ze chodím po bytě atd. Ze ty bolesti toho hrudníku můžu mít protože ho mam uzky ze mam skusit i cvičit atd. Relaxaci. Povidali sme si o nálezu na plicích atd.

Tak cvičení je určitě fajn a relaxaci by tě mohla naučit ta terapeutka, vidíš, i on si myslí, že to máš asi z psychiky. A co ti řekl k nálezu na plicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.5.20 17:15

@Lollitka ze se musim objednat k plicnímu určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
7.5.20 10:18

Holky,
jak se máte?

@1991Zuza1991
Jak se cítíš po první tabletce nového AD a Rivotrilu?

@vodolejka
Tak už máš odevzdanou práci? Učíš se už? Kdy máte ty zkoušky a obhajobu?

Holky mně je dost hrozně, včera večer jsem 2 hodiny brečela, měla jsem dost černé myšlenky… Na noc jsem si vzala ty 4 mg Rivotrilu, sice jsem usnula, ale každé 2 hodiny jsem se budila.

Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.5.20 10:22

@Lollitka ahojky zatim asi nic nepocituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
7.5.20 10:50
@1991Zuza1991 píše:

Tak to je dobře, třeba NÚ ani mít nebudeš, já je měla hned od prvního dne. A máš rovnou těch 10 mg Elicei? Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.5.20 11:04

@Lollitka ano 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
7.5.20 11:50
@1991Zuza1991 píše:

Skvele, vedes si moc dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
7.5.20 11:52

Loli, praci mam odevzdanou, zkousky mam pristi tyden a obhajobu na konci mesice pred komisi :) At je Ti lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
7.5.20 11:56
@vodolejka píše:
Loli, praci mam odevzdanou, zkousky mam pristi tyden a obhajobu na konci mesice pred komisi :) At je Ti lip!

Díky. Tak to gratuluji k odevzdané práci :potlesk: a na zkoušky a obhajobu budu moc držet palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
7.5.20 11:58
@Lollitka píše:
Díky. Tak to gratuluji k odevzdané práci :potlesk: a na zkoušky a obhajobu budu moc držet palce. :srdce:

Dekuju. Je mi lito, ze je Ti zle. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
7.5.20 12:14
@vodolejka píše:
Dekuju. Je mi lito, ze je Ti zle. :hug:

To ti nemusí být líto, prostě to tak někdy je, třeba zaberou navýšená AD a stabilizátory nálady. Jen je blbé, že se zas sebepoškozuji :,( :,( :,( A včera mě totálně rozhodili na jednom chatu psychické pomoci, kde jsem se jim s tím svěřila a oni napsali „Tak to prostě nedělejte“, takhle si pomoc nepředstavuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
7.5.20 13:56
@Lollitka píše:
To ti nemusí být líto, prostě to tak někdy je, třeba zaberou navýšená AD a stabilizátory nálady. Jen je blbé, že se zas sebepoškozuji :,( :,( :,( A včera mě totálně rozhodili na jednom chatu psychické pomoci, kde jsem se jim s tím svěřila a oni napsali „Tak to prostě nedělejte“, takhle si pomoc nepředstavuji :nevim:

To teda neni pomoc…to je jak me kdyz rikali tak na to nemysli
:mrgreen: tak ja pul roku nemuzu spat a na co mam myslet kdyz ses cely den k. o? :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.