Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.5.20 13:26

Kdy zabere

Ahoj. Od čtvrtka jsem začala brát. 10mg na týden půlku a pak celý. Kdy vám zabral jestli vůbec?

• Citovat
  • Upravit
35489
9.5.20 15:42
@Anonymní píše:
Ahoj. Od čtvrtka jsem začala brát. 10mg na týden půlku a pak celý. Kdy vám zabral jestli vůbec?

Za 3-4 jsem zacala pocitovat zlepseni. Plny ucinek presne za 12 tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.5.20 16:29

Co dneska holky děláte? My grilujeme. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9197
9.5.20 16:39
@1991Zuza1991 píše:

No super, Zuzi :palec: Já byla akorát vyzvednout knížky pro babičku, zítra máme oslavu a taky jsem koupila dárek ségře, protože měla narozky v době, kdy bylo vše zavřené.
A jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
9.5.20 16:43
@1991Zuza1991 píše:

My taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.5.20 17:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.5.20 17:03

@Lollitka asi nějak stejně snažím se porad něco dělat abych nemyslela :/… Ale byla u nas sousedka a vystrasila me zas. Pred tim nez dosla mi bylo daleko lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
9.5.20 17:04
@1991Zuza1991 píše:
@vodolejka :srdce:

Uzivej si to, je pekne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
9.5.20 17:05
@1991Zuza1991 píše:
@Lollitka asi nějak stejně snažím se porad něco dělat abych nemyslela :/… Ale byla u nas sousedka a vystrasila me zas. Pred tim nez dosla mi bylo daleko lepe.

Nenech se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.5.20 17:12

@vodolejka říkám ji ze mam porad nějaký záněty. Ze me často boli zada břicho a ze mam antibiotika. A ona na me spustí - nech sr vyšetřit u urologa jestli nemas karcinom ledvin a ja co to je? A ona jak se to moc neprojevuje ze lidi to moc ani nevnímáji atd. Jako mam zánět co 2 měsíce asi ale tak snad krev a moc by to poznali ne? :,( tet toho mam zas plnou hlavu :'( ze vůbec chodila. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9197
9.5.20 17:25
@1991Zuza1991 píše:
@vodolejka říkám ji ze mam porad nějaký záněty. Ze me často boli zada břicho a ze mam antibiotika. A ona na me spustí - nech sr vyšetřit u urologa jestli nemas karcinom ledvin a ja co to je? A ona jak se to moc neprojevuje ze lidi to moc ani nevnímáji atd. Jako mam zánět co 2 měsíce asi ale tak snad krev a moc by to poznali ne? :,( tet toho mam zas plnou hlavu :'( ze vůbec chodila. :,(

Nenech se vystrašit, Zuzi, nádory ledvin nebolí většinou, navíc záněty močáku s ním nesouvisí, já díky tomu, že se cévkuji, mám záněty močáku už 13 let pořád a rozhodně to s nádorem nesouvisí. Břicho tě může bolet z těch ATB, máš už ta probiotika? A záda dnes bolí snad každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.5.20 17:27

@Lollitka antibiotika uz neberu mela jsem je 2krabicky po 3 prascich. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
9.5.20 18:12
@1991Zuza1991 píše:
@vodolejka říkám ji ze mam porad nějaký záněty. Ze me často boli zada břicho a ze mam antibiotika. A ona na me spustí - nech sr vyšetřit u urologa jestli nemas karcinom ledvin a ja co to je? A ona jak se to moc neprojevuje ze lidi to moc ani nevnímáji atd. Jako mam zánět co 2 měsíce asi ale tak snad krev a moc by to poznali ne? :,( tet toho mam zas plnou hlavu :'( ze vůbec chodila. :,(

To vis ze jo a hlavne CRP mas 0,4 a to znamena, bez zanetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9197
9.5.20 18:26
@vodolejka píše:
To vis ze jo a hlavne CRP mas 0,4 a to znamena, bez zanetu.

Ale CRP nesouvisí s karcinomem ledvin. Akorát, že nemá už v těle bakteriální zánět.

A neboj Zuzi, ani opakované záněty močáku s karcinomem ledvin nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
9.5.20 18:28

Mame blizkou zkusenost s nadorem ledvin a opravdu bys mela CRP ve stovkach. Neboj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.