Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj. Od čtvrtka jsem začala brát. 10mg na týden půlku a pak celý. Kdy vám zabral jestli vůbec?
Za 3-4 jsem zacala pocitovat zlepseni. Plny ucinek presne za 12 tydnu.
@1991Zuza1991 píše:
Co dneska holky děláte? My grilujeme.
No super, Zuzi
Já byla akorát vyzvednout knížky pro babičku, zítra máme oslavu a taky jsem koupila dárek ségře, protože měla narozky v době, kdy bylo vše zavřené.
A jak ti je?
@1991Zuza1991 píše:
Co dneska holky děláte? My grilujeme.
My taky ![]()
@Lollitka asi nějak stejně snažím se porad něco dělat abych nemyslela :/… Ale byla u nas sousedka a vystrasila me zas. Pred tim nez dosla mi bylo daleko lepe.
@1991Zuza1991 píše:
@Lollitka asi nějak stejně snažím se porad něco dělat abych nemyslela :/… Ale byla u nas sousedka a vystrasila me zas. Pred tim nez dosla mi bylo daleko lepe.
Nenech se ![]()
@vodolejka říkám ji ze mam porad nějaký záněty. Ze me často boli zada břicho a ze mam antibiotika. A ona na me spustí - nech sr vyšetřit u urologa jestli nemas karcinom ledvin a ja co to je? A ona jak se to moc neprojevuje ze lidi to moc ani nevnímáji atd. Jako mam zánět co 2 měsíce asi ale tak snad krev a moc by to poznali ne?
tet toho mam zas plnou hlavu :'( ze vůbec chodila. ![]()
@1991Zuza1991 píše:
@vodolejka říkám ji ze mam porad nějaký záněty. Ze me často boli zada břicho a ze mam antibiotika. A ona na me spustí - nech sr vyšetřit u urologa jestli nemas karcinom ledvin a ja co to je? A ona jak se to moc neprojevuje ze lidi to moc ani nevnímáji atd. Jako mam zánět co 2 měsíce asi ale tak snad krev a moc by to poznali ne?tet toho mam zas plnou hlavu :'( ze vůbec chodila.
Nenech se vystrašit, Zuzi, nádory ledvin nebolí většinou, navíc záněty močáku s ním nesouvisí, já díky tomu, že se cévkuji, mám záněty močáku už 13 let pořád a rozhodně to s nádorem nesouvisí. Břicho tě může bolet z těch ATB, máš už ta probiotika? A záda dnes bolí snad každého.
@Lollitka antibiotika uz neberu mela jsem je 2krabicky po 3 prascich. ![]()
@1991Zuza1991 píše:
@vodolejka říkám ji ze mam porad nějaký záněty. Ze me často boli zada břicho a ze mam antibiotika. A ona na me spustí - nech sr vyšetřit u urologa jestli nemas karcinom ledvin a ja co to je? A ona jak se to moc neprojevuje ze lidi to moc ani nevnímáji atd. Jako mam zánět co 2 měsíce asi ale tak snad krev a moc by to poznali ne?tet toho mam zas plnou hlavu :'( ze vůbec chodila.
To vis ze jo a hlavne CRP mas 0,4 a to znamena, bez zanetu.
@vodolejka píše:
To vis ze jo a hlavne CRP mas 0,4 a to znamena, bez zanetu.
Ale CRP nesouvisí s karcinomem ledvin. Akorát, že nemá už v těle bakteriální zánět.
A neboj Zuzi, ani opakované záněty močáku s karcinomem ledvin nesouvisí.
Mame blizkou zkusenost s nadorem ledvin a opravdu bys mela CRP ve stovkach. Neboj se.
Ahoj. Od čtvrtka jsem začala brát. 10mg na týden půlku a pak celý. Kdy vám zabral jestli vůbec?