Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
11.5.20 09:00
@Anonymní píše:
@vodolejka jen cipralox. Od čtvrtka. Týden půlku a po týdnu celý…takže zatím jen krátce…

No, to mas jeste cas :hug: A mas perfekt davkovani, tyden najezd na 5 a pak uz terap. davka :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.20 09:16

@vodolejka spíš doufám, že to zabere. Je to fakt hrozný :,(

• Citovat
  • Upravit
35489
11.5.20 09:19
@Anonymní píše:
@vodolejka spíš doufám, že to zabere. Je to fakt hrozný :,(

Já vím :hug: zabere, neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.5.20 10:36

Ahoj holky, AD beru uz tri týdny, v pátek a v sobotu už jsem měla velké zlepšení a dnes je mi zas hůř. Je to to normální? Docela me to rozhodilo, uz jsem myslela, ze bude jen lip a teď zase zhoršení :( neni to nijak velký propad, ale uz bylo dva dny líp. Dokonce jsem se dnes objednala k psychiatrovi, protoze mi AD napsala jen obvodni, ale jdu tam az na konci června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
11.5.20 10:43
@Jája67 píše:
Ahoj holky, AD beru uz tri týdny, v pátek a v sobotu už jsem měla velké zlepšení a dnes je mi zas hůř. Je to to normální? Docela me to rozhodilo, uz jsem myslela, ze bude jen lip a teď zase zhoršení :( neni to nijak velký propad, ale uz bylo dva dny líp. Dokonce jsem se dnes objednala k psychiatrovi, protoze mi AD napsala jen obvodni, ale jdu tam az na konci června.

Ahoj je to normalni, ja mam propady i po 5ti mesicich lecby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
11.5.20 11:04
@Jája67 píše:

Ahoj Jájo, normální to je, bereš krátce, 3 týdny ještě nic moc není, to ještě propady být mohou, AD mohou naplno najet klidně až za 2 měsíce a propady mají i lidé, co se na psychiatrii neléčí. Moc ti držím palce, ať je ti brzy lépe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
11.5.20 12:19
@Jája67 píše:

Je to uplne normalni, rika se tomu propady a budou ubyvat. Zhorseni casto prijde hlavne v obdobi menses. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116190
11.5.20 14:01

Holky, musím vás tu uklidnit, já na Cipralexu žádné propady neměla.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
11.5.20 14:56

Já pouze v období MS, ale spíš to souviselo s hormony. Protože prostě hormony námi mávají i za normálního stavu, natož za oslabeného stavu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.20 08:43

Ahoj, mám takový dotaz, po totálním kolapsu asi před 2 měsícem mi byl nasazen Cipralex. Zkoušel jsem to bez něj a bohužel to nešlo. Skoro každou noc panické ataky. Cipralex beru třetí týden a zdá se, že mě v noci nebudu ataky. Problém ale jsou ostatní vedlejší účinky. Před spaním a i když si chci odpočinout přes den mě trápí velké svalové záškuby, úleky nebo tiky. Cítím i takovou zimnici a je to velmi nepříjemné. Do toho se ráno budím s vysokým srdečním tepem a také s různými tiky a záškuby. Je mi asi malinko líp psychicky, hlavně večer, ale toto mě moc štve. Jo a ještě mám občas křeče v lýtkách. Setkal se s tím někdo a pomohl nakonec cipralex? Nebo je to na zmenu léků. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
9189
13.5.20 11:20

Ahojte holky,
Tak jsem opět v Bohnicích, tak vás odtamtud zdravím. Už nešel vydržet neustálý pláč, myšlenky na sebevraždu a porezana celá stehna. Dnes jsem byla u psychiatricky a měla o mě strach, jak dojedu, tak mi zavolala rychlou. Moc Vám přeji, aby vám bylo lépe. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
13.5.20 11:23
@Lollitka píše:
Ahojte holky,
Tak jsem opět v Bohnicích, tak vás odtamtud zdravím. Už nešel vydržet neustálý pláč, myšlenky na sebevraždu a porezana celá stehna. Dnes jsem byla u psychiatricky a měla o mě strach, jak dojedu, tak mi zavolala rychlou. Moc Vám přeji, aby vám bylo lépe. Hezký den.

To je mi moc líto Loli :( :( :( drž se holčičko :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
35489
13.5.20 11:30
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový dotaz, po totálním kolapsu asi před 2 měsícem mi byl nasazen Cipralex. Zkoušel jsem to bez něj a bohužel to nešlo. Skoro každou noc panické ataky. Cipralex beru třetí týden a zdá se, že mě v noci nebudu ataky. Problém ale jsou ostatní vedlejší účinky. Před spaním a i když si chci odpočinout přes den mě trápí velké svalové záškuby, úleky nebo tiky. Cítím i takovou zimnici a je to velmi nepříjemné. Do toho se ráno budím s vysokým srdečním tepem a také s různými tiky a záškuby. Je mi asi malinko líp psychicky, hlavně večer, ale toto mě moc štve. Jo a ještě mám občas křeče v lýtkách. Setkal se s tím někdo a pomohl nakonec cipralex? Nebo je to na zmenu léků. Díky moc

Mela jsem to a na zmenu leku to neni. Vydrz a kup si MagneMag + b6 sumivy a doporucuji jeste vitaminy Acutil. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.5.20 11:31

@Lollitka drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.5.20 11:32
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový dotaz, po totálním kolapsu asi před 2 měsícem mi byl nasazen Cipralex. Zkoušel jsem to bez něj a bohužel to nešlo. Skoro každou noc panické ataky. Cipralex beru třetí týden a zdá se, že mě v noci nebudu ataky. Problém ale jsou ostatní vedlejší účinky. Před spaním a i když si chci odpočinout přes den mě trápí velké svalové záškuby, úleky nebo tiky. Cítím i takovou zimnici a je to velmi nepříjemné. Do toho se ráno budím s vysokým srdečním tepem a také s různými tiky a záškuby. Je mi asi malinko líp psychicky, hlavně večer, ale toto mě moc štve. Jo a ještě mám občas křeče v lýtkách. Setkal se s tím někdo a pomohl nakonec cipralex? Nebo je to na zmenu léků. Díky moc

A ano, jednoznazne mi Cipra pomohl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.