Císařský řez a bolesti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10129
14.3.13 06:57
@shagga píše:
@BealyAM nevím, jak je to s druhým císařem, ale mě dělali řez v místě, kde jsem měla jizvu od dřívější operace a nebyl s tím problém :)Je fakt, že se mohou vytvořit větší srůsty.
Mazala jsem asi měsíc 2× denně domácí konopnou mastí a bezvadný :palec: Mám jizvu teda hodně širokou, ale to je tim, že mi dělali svislý řez a ten se dost vytáhnul do stran :|

díky, taky si myslím ze by to měli eventuálně udělat v míste prvního řezu. Tak uvidím jak to všechno bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.3.13 23:28

Já jsem po 2 sekcích rok po sobě a od prvního porodu sekcí před 4 roky mám od pupíku dolu i třísla necitlivá i podbřišek. Když je změna počasí nebo mě čeká menstruace, nemohu se ani narovnat! Joo, nechápu holky, které říkají, že chtějí císař, že je to prkotina a nebolí to.. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
17.3.13 09:40

@modřenka já jsem viděla taky císaře jako veliký plus, ale jak jsem měla po a viděla jsem ty holky jak rodili normálně a už druhej den běhali po chodbě tak jsem si říkala, že jak jsem si mohla myslet že císař je lepší?!i když jsem měla suprový doktory a žádný komplikace tak bych už do toho teda nešla ani náhodou!

• Citovat
  • Upravit
2530
18.3.13 14:52

Taky jsem záviděla těm, co po normálnim porodu běhaly jako laňky :| Já se tak týden nemohla pořádně zvednout z postele :cert: Ale jak tu někdo píše, že má necitlivý kus břicha, tak to zase nemám. Akorát přímo ta jizva je necitlivá. A na to, jak mě před porodem vždycky bolelo břicho při MS, tak teď je to tak o polovinu lepší :mrgreen: :palec: už nemusim nasazovat ibalginy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
18.3.13 15:03

@shagga tak to já zas naopak. Po císaři už jsem večer lítala po chodbě a museli mě honit, ať ležim. A bylo mi líto těch holek, co rodily normálně, protože si nemohly pomalu ani sednout, držely si zadek a chodily jak připosraný. :D ale bolesti mám při MS větší jak předtim… teď jí mám první den a docela to jde, ale před měsícem se to rozjelo spíš až druhý den, tak uvidim. :? nebaví mě to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
18.3.13 15:08

@mejdylko :mrgreen: jo, už jen kvůli tomu, že jsem neměla MS bych klidně byla těhotná znova :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
18.3.13 15:20

@shagga já mám taky okolí jizvy v pořádku. mě měsíčky teprve čekaj, takže jsem zvědavá měla jsem hrozný bolesti ale antikoncepce mi taky dost pomohla. Ve středu letím pro recept na prášky, další císař mít nechci:D

• Citovat
  • Upravit
11370
18.3.13 15:20

@shagga já těhotná být už nechci.. na další mě nikdo neukecá. Těhu bylo docela v pohodě, ale ten závěr bych vyměnila. Hlavně Alexovi jsou teprv 4 měsíce, tak kam spěchat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
18.3.13 15:31

Hmm, to já i kdybych chtěla, tak už bohužel další mimi nesmim mít :( Ale aspoň že mám to jedno zlatíčko. A jizva za to rozhodně stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
18.3.13 16:57

Jo holky já chci taky jen jedno :palec:

• Citovat
  • Upravit
R82
2396
18.3.13 17:24

Ja taky jen jedno, dalsi CS bych nerada…dr. rikal mi, ze dalsi dite uz jedine tak..brrrr, uz ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.14 12:33

Holky, jsem dva týdny po císařském řezu. Měla jsem bříško nad jizvou takové necitlivé ale teď když se ho dotknu třeba nehtem, nebo se trochu otřu třeba o přebalovací pult tak je tam taková nepříjemná povrchová bolest.. Jizva mě nebolí, bez dotyků je vše v pořádku.. Nevíte čím to je?

• Citovat
  • Upravit
417
16.7.14 12:40

Ahoj, já taky měla císařský řez a je to citlivé hrozně dlouho, u někoho i několik let, co mi říkala doktorka. Bylo to šílené třeba při holení, tak divně citlivé a trvalo to určitě přes rok, než jsem to přestala tak cítit. I se mi pak krásně zatáhla ta jizva. Celou dobu byla pořád tak vystouplá, určitě to bude dobrý ;) uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.7.14 12:59

Mě to bolí i teď, když se přes něco moc opřu nebo tak, prostě je to jizva hluboká a ta se hojí dlouho, navíc už to nikdy není takové jako dřív protože jizva je tam navždy, stejně jako na svalech a na všem co zašívali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
16.7.14 13:03

Ahoj, dva týdny je moc krátká doba, to je normální co popisuješ. Já jsem dva roky po císaři a u jizvy mám kousek místa, kdy při holení, je to nepříjemný pocit pořád. Ale zajímalo by mě, kdy už to bude uplně ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí