Cítily jste, kolik budete mít dětí?

93
30.8.24 13:49

Cítily jste, kolik budete mít dětí?

Ahoj, rada bych probrala takove zvlastni tema. Jak to vysvetlit… No zkratka, citily jste nejakym zvlastnim, rekneme treba i duchovnim zpusobem kolik budete mit deti?
Ja jsem vzdycky byla takovy pecujici a milujici typ. Vedelw jsem, ze tak nejak chci velkou rodinu. Ve 20 letech se mi narodil prvni syn a o 12 let pozdeji, prave ted, mam mesicni dceru, ktera uz ma jineho tatinka- meho manzela. Jsme spokojena rodinka, mame pejska… Manzel uz dalsi dite nechce, totosenam povedlo po 4 letech snazeni a nakonec z ketu… JENZE, ja tak nejak vnitrne citim, ze budeme mit jeste jedno miminko, ktere senam povede prirozene a bude brzy po tomhle tehotenstvi. Jadro me zvedavosti tkvi v tomto: Citily jste a nasledne se tak stalo, ze jste to proste vnitrne vedely, ze k vam zavita jeste jedna dusicka? (vybrala jsem tema tehotenstvi, protoze mi to vylozene jako snazeni se o miminko nepride)
Moc dekuji za prispevky :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
30.8.24 13:57

Tak když se trefí kartářky a různí další senzibilive :nevim:,proč by ses nemohla trefit i ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
30.8.24 13:57

Ja by som to videla skor na neaku poporodnu psychozu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.8.24 14:01

Psychozu nemam, sem uplne v pohode :wink: Co je na tom, ze sem duchovneji zalozena a neni moc lidi se kteryma se o tom da bavit. Nehlede na to, ze si pak mysli, ze je clovek psycho 😝

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4936
30.8.24 14:01

Jako malá jsem prý říkala, že budu mít dvojčata. No a mám dvojčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.8.24 14:06

@vedma007 Trefna prezdivka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 14:10

Jsem z hodně velké rodiny, mám spoustu sourozenců a vždy jsem tvrdila, že až vyrostu, tak budu mít také spoustu dětí. Dnes však vím, že kvůli problémům (nejen fyzickým) vlastní dítě mít nebudu pravděpodobně nikdy. Našla jsem si práci v pedagogice a nesmírně mě to naplňuje. I když mě to sem tam pořád zamrzí, že nikdy nebudu mít vlastní, možná jednoho dne se s tím úplně smířím…

• Citovat
  • Upravit
3623
30.8.24 14:10
@Gita17 píše: Více

Já zase odpověď jedné omezené diskutující co reaguje na příspěvek, který je úplně mimo její záběr zájmu ale když už se tady zastavila, tak si holt musí alespoň odplivnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.8.24 14:13

Já jsem zase od mala cítila, že dítě mít nebudu a nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.8.24 14:13
@Anonymní píše: Více

No neco jineho je tvrdit neco a citit to… Neznam tvoje problemy a je mi lito, ze se nedari. Jednu dobu, kdyz nam to neslo a mezitim sem si prosla jeste mimodeloznim tehotenstvim a prislo mi, ze vsichni kolem me maji deti, jen ja ne, sem kvuli tomu byla nastvana na vsechno a na vsechny :,(
Je fajn, ze i tak sis nasla s detmi spojeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
30.8.24 14:16
@JanaK8 píše: Více
Nikdy sem tak nejak nedokazala pochopit, jak zenska muze nemit tuhletu potrebu 8o Ale tak proc ne. Muzu se zeptat kolik ti je?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2298
30.8.24 14:18

Já jsem cítila že žádné děti mít nebudu a ejhle mám jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
30.8.24 14:23

@Misakebek Necítila,ale chtěla, už od mala jsem si hrála na maminku, vymyslela jména a vždy měla v plánu tři děti. Vyšlo to částečně mám dvě plus jedno nevlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.8.24 14:25

@Misakebek
36 :)
Ještě ke mě nedoputovalo, proc je mít. A ani ta potreba. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8888
30.8.24 14:28

A není to spíš tvoje touzebne přání? Že si to tak moc přeješ, že ani nepocitas s tim, ze by to mohlo byt jinak? Ze to tvůj mozek pretavil do nějakého pocitu, že to tak bude. Já jsem vždy „vedela“, že budu mít děti 2. A ejhle, po porodu druhého přišla neuvěřitelná touha po třetím. Nikdy jsem 3 děti nechtěla, neplanovala, nevím, kde se to ve mně vzalo. No manžel touhu sdílel a děti máme 3 a jsem za to moc rada, 2 mi přijdou málo, 3 je akorát. Uvažovala jsem i o čtvrtém, třeba benjaminek za 2, 3 roky…ale to už mě manžel brzdí. A racionálně se brzdim i já, 3 stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí