Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkus test a budeš vedet hned. Jak ti nekdo muze odpovedet, zda muzes nebo nemuzes. Vzdycky ta moznost samozřejmě je..
Škoda, že nikde neprodávají takový papírky co namočíš do moči a on ti to ukáže. ![]()
Příspěvek upraven 28.08.24 v 21:21
@Anonymní píše: Více
dvě silné menstruace moc na těhotenství nevypadají, jsou i jiné zdravotní potíže než těhotenství
@JancaS84 píše: Více
no už jsou asi všechny vyprodané, některé dělají každý den testů několik, tak se nedivím, že už došly ![]()
@JancaS84 píše: Více
No jo, o tom jsem jednou četla.. v jednom sci-fi.. těhotenský test se to jmenuje! ![]()
Dvě silné menstruace tak těhotná určitě nebudeš. Ale na gyndu si zajdi pokud si zaznamenala změnu v cyklu. Může to být třeba cysta co ti dělá neplechu.
Ale spíš to bude tím stresem.
Hele těhotná určitě nejsi, to je blbost. Neposlouchej tyto baby, lžou tady! ![]()
Předtím než budou nadávat tak pracuji na gynekologii, takže neboj se holka! ![]()
@Blanka741 - nick @Kateřina986 si z tebe dělá srandu, což jsi nepochopila ![]()
@Blanka741 - třetí nesmyslná diskuse, z jakého důvodu si myslíš, že silná menstruace znamená těhotenství? vy jste neměli ve škole biologii?
Ahoj holky, naposledy jsem měla styk s přítelem asi před měsícem a měla jsem už dvě menstruace ale, vždycky po menstruacich mám bolesti v pánvi a zad, celkově jsem unavená a takové brnění v prsou a mám pořad chutě na jídlo. Bolesti mám cely cyklus než mi začne menstruace. Menstruace mám silné a delší než obvykle, menstruace dostávám dřív. Můžu být těhotná? Jsem v poslední době celkem ve stresu.