Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Havlova píše: Více
U nás doktorka dělá antigenní test v ordinaci. Nevím jestli to někam hlásí.
tak mně třeba doktor nikdy test na chřipku nedělal. Předpokládám, že takových bude víc, co testy nedělají.
Takhle se u me projevovala chripka kdysi pred 20 lety
Jen jsem lezela, nemohla jsem nic, bolest celeho tela neskutecna…cestou na zachod jsem obcas omdlela
Horecky nesly srazit nicim a kdyz uz, tak jen velmi malo a na chvili..myslela jsem, ze do rana pojdu…ale nejhorsi byly ty prvni 3 - 4 dny…pak uz jsem byla schopna i neceho jineho, nez jen spat…velka unava ale pretrvala jeste asi dalsi 3 tydny…
@vokishka píše: Více
Ale pak nemohou 100% tvrdit, že je to chřipka. A ano, jsou to většinou nemocniční laboratoře.
tak jde o to, že tu chřipka klidně už může běžet u více lidí, jen bez testů se to neví
@vokishka píše: Více
V tom případě se do nemocnic ještě nedostala. Tam se zatím dostal jen covid a mycoplasmata.
@Sonarka píše: Více
No to me nestraste
mam to taky taky, furt bych spala, pak mam takovy bodance do casti tela ktery fakt bolej, hlava, ramena, vsude proste. A horecka mi vystoupala az dnes po tech 4 dnech na nejvic, kdyz to klesne tak ani o stupen, tak o pul max a fakt se mi chce az nekdy brecet a palej me celkem i oci, ach jo ja chci fakt umrit ![]()
Taky si myslim, ze chripka. Mela jsem hodne rokama, bolely me i vlasy na hlave. Myslela jsem, ze jsem v poslednim tazeni.
@Anonymní píše: Více
Ty oci me taky bolely a palily…ale za par dni by to melo byt dobry ![]()
Viď? Myslím, že je úplně jedno, zda jde o chřipku nebo covid. ![]()
Tak jsem si dnes dělala test na covid a jsem krásně pozitivní
takže chřipka to není.
@kavenka píše: Více
Ona není v podstatě ještě ani v Evropě - jen sporadicky v pár státech. To jen tady už jede ve velkém. ![]()
Ano, pokud se o svoje tělo nestaráš a správně ho nevyživuješ, tak to s imunitou souviset samozřejmě může.
Tak jsem prisla holky od doktorky, a mam zvyseny crp najednou, na chripku to prej nevypada, ze „asi“ viroza, ja uz mam 6 dni vysokou horecku, nic nezabira, dala mi antibiotika na 3 dny, takze se opet dopuju. Ale ja pri viroze nemam takkvyhle stavy ![]()