Cítím se zbytečná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.8.17 19:05

@smutny klaun2 no tak galantnosti bych se od něj asi nikdy nedočkala… Vím, že je to spíš smutné ale i tak mě to pobavilo v souvislosti s ním. Je schopný nechat si ode mě otevřít dveře a když jdeme někam do restaurace platím vždycky já. Takže něco takového už opravdu neočekávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.8.17 19:06
@Kristyna157663 píše:
@smutny klaun2 no tak galantnosti bych se od něj asi nikdy nedočkala… Vím, že je to spíš smutné ale i tak mě to pobavilo v souvislosti s ním. Je schopný nechat si ode mě otevřít dveře a když jdeme někam do restaurace platím vždycky já. Takže něco takového už opravdu neočekávám.

8o Pak teda nechápu, proč jsi s takovým buranem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.17 19:09

@nostress před lety jsem se do něho zamilovala a strašně jsem se na něj fixovala. Nějak jsem si zvykla, že se tak chová a přišlo mi to normální, takže je to vlastně moje chyba, protože jsem ho nechala aby se tak choval. Ale teď je to čím dál horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.8.17 19:09
@LLump píše:
Opět stejná otázka, už bych si ji mohl dát do clipboardu: kde a hlavně PROČ si takové blby nacházíte a zůstáváte s nimi???

Mě už to připadá, že si je holky snad klonují, nebo co. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.8.17 19:11
@Kristyna157663 píše:
@nostress před lety jsem se do něho zamilovala a strašně jsem se na něj fixovala. Nějak jsem si zvykla, že se tak chová a přišlo mi to normální, takže je to vlastně moje chyba, protože jsem ho nechala aby se tak choval. Ale teď je to čím dál horší.

Ale ty ho nemiluješ, jsi na něm pouze emočně závislá. Zapracuj na svém sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.8.17 19:12

A ty nemáš pusu abys to Vojtovi řekla sama? Za svůj život se musíš porvat sama, to za tebe nikdo neudělá. Jestli tam stojíš jak tvrdý Y nebo sedíš v koutě jako bulík a čekáš až ti dovolí promluvit, tak se nediv že tě přehlíží. Nesmíš na něm tak viset, to ještě nikomu štěstí nepřineslo. On přijde Vojta? Jé to je super, já zajdu s kámoškou na kafe, do bazénu, do kina, na dízu, na výlet,… Prostě mu ukázat že dokážeš žít i bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.17 19:12

@nostress je pravda, že sebevědomí díky němu nemám prakticky žádné. Budu s tím muset něco udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.8.17 19:13
@Kristyna157663 píše:

No tak podle mě není problém jeho vztah s bratrem, ale váš vztah vzájemný. On je buran a tak bych se ho zbavila, radím ti představit si váš společný život za 10 - 20 let…pokud tě to aspoň lehce vyděsilo :mrgreen: tak zdrhej. Díky Bohu, že mám doma galantní pečující poklad. Ale možná je to tím, že se známe od svých 16 let a on je generace, co ještě chodila pěkně na vojnu… :think: mám čím dál silnější pocit, že dnešní mladí chlapíci zrušením vojny hodně ztratili…nemají respekt a neuznávají autority a přitom se neumí postarat o sebe natož o svoje blízké :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.8.17 19:16
@Kristyna157663 píše:

Aha, no tak to ti přeju hodně štěstí s takovou partií :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.17 19:16

@alisekR a to je docela vtipné. Jakub je voják z povolání. Když jsem s ním nebyla dokázal se postarat o sebe i o domácnost, ale jakmile jsem s ním doma já veškerá aktivita klesne na nulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.8.17 19:21
@Kristyna157663 píše:
@alisekR a to je docela vtipné. Jakub je voják z povolání. Když jsem s ním nebyla dokázal se postarat o sebe i o domácnost, ale jakmile jsem s ním doma já veškerá aktivita klesne na nulu

Takže si to děláš sama.On potřebuje partnerku, která na něj peče, má svoje zájmy, a jeho zaúkoluje doma. Zapojila bych i jeho bráchu, a měli by takové rajony, že by se z toho p**rali. Když bych se vrátila večer domů, a nebylo by všechno hotové, to by byl sajgon. :cert: On potřebuje dominu, chápeš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.8.17 19:23

@nostress majorku ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.8.17 19:24
@Ou píše:
@nostress majorku ;-)))

Přesně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.8.17 19:25
@Kristyna157663 píše:
@alisekR a to je docela vtipné. Jakub je voják z povolání. Když jsem s ním nebyla dokázal se postarat o sebe i o domácnost, ale jakmile jsem s ním doma já veškerá aktivita klesne na nulu

Prosím neplést si vojáky z povolání a vojáky základní služby…to je alfa a omega. Vím o čem mluvím, v rodině se nám to vysokou šarží hemží :mrgreen:
A k tomu ostatnímu? No dělá si z tebe služku a ty sedíš v koutě a čekáš…on ti doma dělá velitele… :lol: Vykašli se na něj…máte děti? Ne? Tak uteč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.8.17 19:28
@alisekR píše:
Prosím neplést si vojáky z povolání a vojáky základní služby…to je alfa a omega. Vím o čem mluvím, v rodině se nám to vysokou šarží hemží :mrgreen:
A k tomu ostatnímu? No dělá si z tebe služku a ty sedíš v koutě a čekáš…on ti doma dělá velitele… :lol: Vykašli se na něj…máte děti? Ne? Tak uteč.
:think:

Příspěvek upraven 26.03.19 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí