Cítím se zbytečná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9028
22.8.17 19:25
@Kristyna157663 píše:
@alisekR a to je docela vtipné. Jakub je voják z povolání. Když jsem s ním nebyla dokázal se postarat o sebe i o domácnost, ale jakmile jsem s ním doma já veškerá aktivita klesne na nulu

Prosím neplést si vojáky z povolání a vojáky základní služby…to je alfa a omega. Vím o čem mluvím, v rodině se nám to vysokou šarží hemží :mrgreen:
A k tomu ostatnímu? No dělá si z tebe služku a ty sedíš v koutě a čekáš…on ti doma dělá velitele… :lol: Vykašli se na něj…máte děti? Ne? Tak uteč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.8.17 19:28
@alisekR píše:
Prosím neplést si vojáky z povolání a vojáky základní služby…to je alfa a omega. Vím o čem mluvím, v rodině se nám to vysokou šarží hemží :mrgreen:
A k tomu ostatnímu? No dělá si z tebe služku a ty sedíš v koutě a čekáš…on ti doma dělá velitele… :lol: Vykašli se na něj…máte děti? Ne? Tak uteč.
:think:

Příspěvek upraven 26.03.19 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106256
22.8.17 20:43

Pak nemají být ženský megery, ono s některými chlapy ani jinak nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
22.8.17 21:40

Vzdycky by mne moc zajimaly alternativni scenare a pohledy z druhe strany.

Co kdyz je to vsechno trochu jinak a chudak Jakub se zakopal ve vztahu s nudnou povrchni slepickou, se kterou si opravdu nema co rict a jejiz „problemky“ a „tematecka“ mu fakt nic nerikaji? A tak se raduje z kazde chvilky, kdy dorazi bracha a aspon s nim si muze popovidat o necem zajimavem.

Tunta to ale asi bude tak jako tak, protoze by mel sebrat trochu sil a vycouvat z toho nudneho souziti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
23.8.17 06:43
@Cosmopol píše:
Vzdycky by mne moc zajimaly alternativni scenare a pohledy z druhe strany.

Co kdyz je to vsechno trochu jinak a chudak Jakub se zakopal ve vztahu s nudnou povrchni slepickou, se kterou si opravdu nema co rict a jejiz „problemky“ a „tematecka“ mu fakt nic nerikaji? A tak se raduje z kazde chvilky, kdy dorazi bracha a aspon s nim si muze popovidat o necem zajimavem.

Tunta to ale asi bude tak jako tak, protoze by mel sebrat trochu sil a vycouvat z toho nudneho souziti.

Asi mu vyhovuje, že mu ta jeho nudná slepička vaří, pere a uklízí, jinak by s ní už dávno nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
23.8.17 06:44
@Kristyna157663 píše:
@LAlezane jo asi máš pravdu. Nejspíš nemá cenu čekat změnu, ať už kvůli mě nebo kvůli malému. Má tak nějak vlastní život. Ikdyž mě má asi rád(alespoň doufám) a já jeho nejspíš bude lepší být každý zvlášť.

A vy máte dítě? Nebo kdo je ten malý? Nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.17 10:52

@Fazulina Ano zhruba před týdnem se nám narodil chlapeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
23.8.17 11:58
@Kristyna157663 píše:

No, ale to poněkud mění situaci, to nebude tak lehké odejít, celou dobu si tu všichni myslí, že nemáte děti. A jak se k Tobě choval v těhotenství? Kdy začaly ty časté návštěvy bratra? Jak se celkově staví k dítěti? Těšil se na ně? Nelekl se on té odpovědnosti náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106256
23.8.17 12:00
@Kristyna157663 píše:

mate ten byt aspon velky, aby to nerusilo dite a tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.17 13:30

@Fazulina popravdě ani jeden jsme netušili, že jsem těhotná. Je to takové složitější. Ale malého má rád a chce abychom s ním zůstali. JENŽE… veškeré své zájmy staví před nás takže spíš uvažuji o tom, že s vezmu malého a půjdu s ním k mamce. Jeho bratr k nám takhle jezdí asi dva roky, sám má vlastní rodinu, ale ta ho očividně moc nezajímá. Podle mě to Jakub vidí u Vojty a má pocit, že je to normální tak se tak chová taky. Nevím no, vždycky jsem Jakubovi dala všechno co jsem mohla, ale to samé od něj očekávat nemůžu. Asi je zbytečné trápit se a čekat na změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.17 13:32

@Venetia jeho byt je maličký (1+1 předělaný na 2+1), ale dalo by se tu v pohodě nějakou dobu žít i s dítětem. Svůj byt musím nějakým způsobem prodat. Ale naši bydlí v domečku tak tam bych měla svůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106256
23.8.17 13:36
@Kristyna157663 píše:
@Venetia jeho byt je maličký (1+1 předělaný na 2+1), ale dalo by se tu v pohodě nějakou dobu žít i s dítětem. Svůj byt musím nějakým způsobem prodat. Ale naši bydlí v domečku tak tam bych měla svůj klid.

jde mi o to, kde jsi s tim ditetem, kdyz tam ten bracha je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106256
23.8.17 13:37
@Kristyna157663 píše:
@Fazulina popravdě ani jeden jsme netušili, že jsem těhotná. Je to takové složitější. Ale malého má rád a chce abychom s ním zůstali. JENŽE… veškeré své zájmy staví před nás takže spíš uvažuji o tom, že s vezmu malého a půjdu s ním k mamce. Jeho bratr k nám takhle jezdí asi dva roky, sám má vlastní rodinu, ale ta ho očividně moc nezajímá. Podle mě to Jakub vidí u Vojty a má pocit, že je to normální tak se tak chová taky. Nevím no, vždycky jsem Jakubovi dala všechno co jsem mohla, ale to samé od něj očekávat nemůžu. Asi je zbytečné trápit se a čekat na změnu.

sla bych k tem rodicum a svuj byt pronajimala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.17 13:40
@Venetia píše:
jde mi o to, kde jsi s tim ditetem, kdyz tam ten bracha je

ve vedlejší místnosti, která je jen přepažená takže je to jako by bych byla ve stejné jako oni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.17 13:47

Hm v těchto situacích jsem už párkrát byla a chovala jsem se všelijak. Někdo by mohl říct až dětinsky, ale když to nešlo po dobrém, když jsem řekla narovinu, co se děje…

Třeba když jsme někam takhle šli, tak jsem bez ohlášení nebo jakéhokoliv pípnutí odešla pryč. Třeba domů, nebo jsem šla jiným směrem. Prostě a jednoduše jsem se jim vypařila z dohledu. Když mě pak naháněli, kde jsem, tak jsem odvětila, že mě stejně nevnímají, tak jsem si našla jiný program.

Dřív jsem vždy seděla, mlčela a nudila se. K ničemu to nebylo. Tohle je účinnější.

Ty máš malinké miminko. Naa tvým místě bych zkusila, pokud je to možné, alespoň dočasně třeba na dva týdny, odstěhovat k mamince. Bez ohlášení, bez ničeho a když se bude shánět, tak mu odvětit, ať zavolá švárovi.
Ano asi je to dětinské, hloupé, ale když nefunguje normální komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí