Citový vyděrač?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
petulja
8.8.11 13:07

No já bych řela, že s takovým člověkem je lepší udržovat pouze hovory na společenské úrovni typu o počasí a jak se máte…
Měla jsem dost podobnýho šéfa v práci, domluva s ním nebyla a jeho názory byly vždycky ty nejvíce správné, radši jsem pak už ani nemluvila, nemělo to cenu.
V těhotenství šestinedělí a při kojení by mě takový člověk vytáčel do nebes. Tak budeš muset vysvětlit manželovi, že ho prostě u vás tak často nechceš.

• Citovat
  • Upravit
9904
8.8.11 14:03

takovej byl i můj táta, nevím proč, ale když jsem něco chtěla, udělat i ve svém bytě, mluvila jsem o tom s našima, táta je velmi zručný,a le pak to muselo být „dle jeho“. No nakonec jediné co zabralo bylo to, že prostě si dělám věci po svém a neoznamuji to dopředu, jsem velká holka a nepotřebuji svolení ani dohled!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.11 21:46

Já to mám strašně podobný se svojí tchýní. Někdy je zlatá, až si pak já připadám, že jí křivdím a jsem nevděčná. A pak najednou mi udělá něco, že okolí nechápe, že tam ještě někdy jdu…každý mi radí, abych ji hned na začátku utla, dala hranice, prostě se s ní vůbec nemazala, že si to pak nedovolí. Zatím jsem to neudělala, ale sbírám sílu..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová