Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možná tělo upozorňuje na nedostatek vitamínu C. Já takhle pila denně tři litry mlíka - nedostatek vápníku. Ze dne na den to přešlo.
Zmínila bych to na poradně…
@ncc1701 Já nemám chuť na citróny, psala jsem, že jich mám doma nadbytek tak co s nimi
![]()
Holky, díky za recepty, tu marmošku určitě vyzkouším. Jak dlouho vydrží?
@SarkaLo píše:
@ncc1701 Já nemám chuť na citróny, psala jsem, že jich mám doma nadbytek tak co s nimi![]()
Holky, díky za recepty, tu marmošku určitě vyzkouším. Jak dlouho vydrží?
Me to hodilo na prvni prispevek, nevsimla jsem si stari dotazu…
Příspěvek upraven 08.06.13 v 08:02
Holky voda do pul litru a vymačkaný jeden citron z cukrem každý den v těhu? vadito,??
@kolik já viděla v obchodě 88kč/kg a to mi přišlo strašně moc, ale kilo už je teda pěkná pálka
. Počkám si, co ti kdo odpoví
.
Taky jsem si všimla, že jsou drahé. Hlavně když jsem jeden dala na váhu a vyplivlo to na mě 16 Kč. Překvapilo mě to a vrátila jsem ho.Asi jsem lakomá ![]()
Tak holky už víte některá proč jsou citrony najednou tak drahý??? ![]()
Taky by mě to dost zajímalo
my si citrony kupujeme celý rok, pač bez citronu si čaj, kterej pijeme několikrát denně neumíme představit a chemii teda fakt nechci ![]()
Nedávno jsme se vrátili z Řecka-tam všade citrony-kam se jen podíváš, než jsme odjížděli na dovču, tak půlkilová síťka citronů stála už 30 kaček, už to jsem špačkovala a když jsme přiletěli, tak koukám v obchodě a síťka 44,90 a ještě napůl zelený…jsem si říkala, že jsem si je mohla rovnou natrhat zelený v Řecku ![]()
Tak co se to děje?
@terinka4444 za 8 Kč jednu? To si moc nepomuzu, navic vyschly jak troud, tuhle jsem sotva neco vymackla
No taky by mě to zajímalo, dneska sem si dala 2 na váhu a vylezlo na mě 45,–Kč
, tak sem je zas vrátila ![]()