City a pocity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
24.2.06 14:46

tak jeste jednou…jeste, ze je tu ta stranka na pokusy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
24.2.06 14:48

Metřík nevidím :(
Dnes se jedeme s manželem podívat na dětský koberec a na kočárky. Jen okukovat, ale to mě naladí na celý víkend. :)
Měj krásné odpoledne a pohodový víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
24.2.06 14:49

Tak už metřík vidím - je krásný!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.3.06 09:39

tak co Bambulko - vybrali jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
2.3.06 10:02

Ahojky Krab, jsem ráda, že ses ozvala. Už je lépe?
Nevybrali a začíná to být docela problém........... no máme spoustu času, ale jsem na to zvědavá. Teď zjišťuji různé www adresy a doporučený a vady..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.3.06 14:00

jojo je to lepsi :wink:
ja si kocarek budu asi porizovat z druhe ruky, protoze me ty ceny prijdou uplne sileny.
Podivej se na web Annonce, tam je spousta nabidek kocarku (nejenom) - mamky to prodavaji po par mesicich za zlomek puvodni ceny.
My jsme si pres Annonci poridili spoustu veci do zacatku do bytecku. Kazdy ma rad neco jineho, ale da se tam najit spousta krasnych veci temer zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
2.3.06 18:23

Já bych problém v nakupování z druhé ruky nevyděla, ale manžel o tom nechce ani slyšet. :(
No uvidíme jak to dopadne, ještě máme čásek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
2.3.06 18:30

neviděla se píše i já to vím, ale ty ruce si píšou co chtějí - asi těhu demence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.3.06 08:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.3.06 08:35

Ahojda holky,
objevila jsem tuhle diskusi teprve dnes a věřím, že ji v budoucnu využiji, ale nejdřív bych potřebovala poradit.
Chtěla jsem si nakonec mého příspěvku vložit ten metřík s datem porodu, všechno jsem si vytvořila, ale teď nejsem prostě schopná to do mé zprávy dostat. Mohla byste mi některá poradit? Koukám, že všechny tady ty metříky máte. Díky moc Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.3.06 08:51

tak to zkouším jestli se ten metřík připojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.3.06 08:52

tak zase špatně, takže počkám, až mi některá z vás poradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.3.06 09:56

Ahoj holky, čtu tuhle diskuzi a říkám si, jak to máme všechny stejné, jen to že můj manža po sobě věci (maslím oblečení) uklízí i když jen zanesením do správného pokoje, skříně mu nic neříkají - zbytečně by to tam dával :D . Ale tohle mě vůbec nevadí.
Chcete mít bezva náladu a vidět pohromadě spoustu věcí pro miminka??? Včetně kočárků?? Zajděte nebo zajeďte si do Brna 23-26.3. je tam výstava prodítě!!! Stojí to zato!! Taky tam jdeme vybírat kočár na léto, máme teď hluboký Inglesinu Classic. Když jsme vybírali hluboký kočár, tak jsme taky byli s manžou na výstavě tady u nás v Letňanech a prohlíželi, brali letáky a zvítězil právě tenhle hluboký. Nevím, jestli se tam dá přímo nakoupit, ale nejdůležitější je si nechat všechno ukázat a předvést a pak v klidu domova přemýšlet. Sna djsem vás naladila na správnou notu :P Více tady http://www.bvv.cz/…/VVEA-6JECM5?…
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
3.3.06 10:13

Ahojky holky,

Gabko děkujeme za doporučení výstavy, určitě je to mnohem krásnější vybírat a řešit věci na miminko než to co nás trápí. Ale občas každého to trápení porazí...........

Janca29 - metřík jsem si také tvořila na rodice.cz, vybrala jsem si ho a adresu, kterou tam uvedli pro používání v diskusích jsem si nakopírovala do podpisu v nastavení tady na e-miminu. Ale podařilo se mi to jen z rodice.cz, z jiných adres na metřík mi to také nešlo. Je tady ale jedna celá diskuse - metřík, kde si to můžeš zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.3.06 14:37

Metřík

Bambulko díky za radu, metřík se už zobrazuje:-)
Jak jinak sama můžeš vidět, máme skoro stejný termín, jsem moc ráda, že jsem někoho takového našla.
Jinak co se týče problémů, zatím chodím do práce, ještě mi připadá zbytečné přestat, když mi téměř nic není a doma bych se asi ukousala nudou:-) S manželem je to občas trošku těžší, připadá mi, že mi občas nerozumí. Minulý týden když byla olympiáda a hrál se hokej, tak to jsem fakt měla docela depku, protože byl pořád pryč, musel to vidět „na plátně“ a pak mě to přišlo úplně líto, že je pořád pryč a já pořád sedím doma, no ale naštěstí jsme to trošku rozebrali, doufám, že něco pochopil ale hlavně … olympiáda už skončila, takže je po problému:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí