City a pocity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
3.3.06 15:22

Tak tě Janco29 vítám na e-miminu. Hned ti doporučím diskusi srpen 2006, tam je nás se srpňátkovým mimčem v bříšku mnohem více a každá nová „tvář“ je tam vítána.
Metřík je moc pěkný a myslím, že takový mezi srpňátky nikdo nemá, tak budeš lehce rozpoznatelná. :)
Co se táká manželů a partnerů, tak jak já říkám, jsou to jen chlapi! Už jsme s holkama přišly na to, že i pro ně je naše těhotensví velká změna, se kterou se vyrovnávají po svém. A my jsem v těhotenství také hodně vnímavé a spoustu věcí vidíme jinak.
Takže věřím, že to u vás bylo jen přechodné a že se vždy domluvíte a vše vyřešíte. Ale pokud tě bude něco trápit, tak klidně napiš. Od toho tady ta diskuse je.
Přeji ti krásný den a víkend a přijď mezi srpen 2006.
Bambule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.3.06 08:23

Ahoj Bambulko,
kde najdu prosim tu diskuzi srpen2006?
 Gabina

P.S. Jinak zdravim „novou“ Jancu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.3.06 08:39

Ahojík Krab,

pokud tam zrovna někdo něco napíše, tak je vlevo dole v nových diskusích. Ale jinak ji najdeš, když si právě pod těmito diskusemi klidneš na emiminoDiskuse a dole v tabulce najdeš Diskusní skupiny - je to pod stejný měsíc porodu. Tak to vyzkoušej. Ale píšeme tam často, takže bývá většinou hned na té hlavní straně vlevo dole.
Tak to vyzkoušej a já tam v srpňátkách budu čekat až se ukážeš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
10.3.06 14:26

tak uz jsem se tam objevila, ale je tam tolik lidi, ze se nejak neorientuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.3.06 15:37

Krab - ahojky. To nevadí, že se tam neorientuješ já také všechny neznám. Ale není probém když tam přijdeš a vypíšeš se, on se ti vždy někdo ozve. A ty stálice, které tam jsou každý nebo téměř každý den, ty za poznáš za chvilku. Myslím, že tě tam hezky přivítaly. Je tam vítán každý kdo v dobrém přichází. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.11 08:16

Ahoj chtěla jsem oživit diskusi. Moje pocity nejsou zrovna nic k chlubení a tak mi odpusttě anonymitu.
Tak něco malinko o mě, jsem teď asi v polovině těhotenství,mimčo jsme chtěli. Čili potud žádný problém,kámen úrazu není jaksi vidět,jsou to moje pocity,které nikomu neříkám,protože nic takového by ode mně asi nikdo nečekal :roll: . A já se ptám,jsem normální??
1. Proč si lidi automaticky myslí,že mi můžou ohmatávat břicho?? Je to divný a mě nepříjemný..
2. Malé děti mě moc nebaví. Když jsem někde na návštěvě,kde jsou děti,s velkou radostí pak odcházím,cítím se unavená už jen z toho,že na ty děti koukám. Snažím se,co můžu,abych si s nima na té návštěvě nemusela hrát. Nedejbože,aby mi je někdo dal na hlídání.
3. k smrti mě nudí oblečky na mimina,doteď jsem nepochopila co je na tom tak k „sežrání“,jak to komentují ostatní holky. Ano je to malinký,pěkný,ok a?
4. Děsí mě to,že bych se pak podle očekávání měla sdružovat s ostatníma maminkama někde na pískovišti a diskutovat o tom,kdo udělal jakej bobek.
Celkově asi nejsem ten sdružovací typ.
5. Děsí mě porod,ne kvůli bolesti,ale kvůli tomu,jak potom budu vypadat „tam dole“ i co se funkčnosti týče.
6. Štve mě to přibírání teď. Vždycky jsem byla štíhlá a teď se na sebe nemůžu ani podívat,neraději bych hubnula,ale tak zase nejsem idiot a dítě samozřejmě neohrozím.
7. Myslím,že jsem sobec a mám strach,jak bude vypadat výchova.
8. Možná,když teď nad tím přemýšlím,nevím,proč jem to mimino chtěla,asi převládl strach,že jinak bych děti nikdy neměla.

Tak tohle jsou takové nejvýraznější pochybnosti,které mi neustále běží hlavou,připadám si zlá,nic nechápu.Pak si zase klepu na čelo a nadávám,kolik je tu ženských,co by za to dali cokoliv. Já vím,já vím..... :oops: :oops: :zed: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.11 08:21
  • daly cokoliv. Omlouvám se za všechny chyby :oops: ,kterých jsem si nevšimla.
  • Citovat
  • Upravit
merett
3.1.11 08:22

neboj, ono se to po porodu změní jak budeš mít miminko u sebe, hormony udělají svoje :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.11 08:44

anonym 8.16: Myslíš? POřád se mi nechce věřit tomu,že by to bylo takto jednoduché,jako lusknutím prstů.
Ale co,já vím prdlajs :think: . Stejně díky za povzbuzení :huban:

• Citovat
  • Upravit
merett
3.1.11 08:47

hele já taky nebyla ta co by byla nadšená z každýho chrastítka, dokonce jsem ani nebyla nadšená první dny po porodu z miminka, jo je to tak, kolikrát jsem si v duchu řekla že mi bez dítěte bylo líp, ale postupně jsem se do něj tak strašně zamilovala že si bez něj život nedokážu představit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.11 09:04

:kytka: já se v tom musím přestat babrat,jdu něco dělat a bude klid. Každopádně díky za reakci :kytka:

• Citovat
  • Upravit
152
3.1.11 09:10

já jsem se cítila v těhotenství dost podobně, miminka mě nechávali chladnou, necítila jsem to správné nadšení, což většina lidí nechápala. I moje vlastní sestra se už začala bát co to budu za matku :mrgreen: myslím, že za to mohly hormony.
Teď už zase pro změnu jihnu nad každým mrnětem co se ke mně dostane :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.11 09:41

ta chemie, to je něco :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.15 10:35

Ahojky holky.Jsem ve 15tt a najednou mi dochazi spouta věci. Co jsem treba nechtela videt nebo jsem je tolik nevnimala.Muj partner je sice divny ale tak kazdyjsme nejaky.Ale posledni dobou sleduji ze se ke me ani nepriblizi ani mi neda pusuproste nic, jako bych byla vzduch.Co me mrzi nejvic je to ze se ani nedotkne meho briska…je jako kus ledu.Tak by me zajimalo jestli jste taky meli nejake pocity jine nez pred otehotnenim. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3030
13.1.15 11:18

Co to znamená můj partner je sice divný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí