Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojky holky.Jsem ve 15tt a najednou mi dochazi spouta věci. Co jsem treba nechtela videt nebo jsem je tolik nevnimala.Muj partner je sice divny ale tak kazdyjsme nejaky.Ale posledni dobou sleduji ze se ke me ani nepriblizi ani mi neda pusuproste nic, jako bych byla vzduch.Co me mrzi nejvic je to ze se ani nedotkne meho briska…je jako kus ledu.Tak by me zajimalo jestli jste taky meli nejake pocity jine nez pred otehotnenim.
Je důležité se z těhotenství nebláznit a chovat se normálně jako dříve. Celé těhotenství mi uteklo velmi rychle, jelikož jsem neměla ani čas přemýšlet kde mě bolí a píchá ani řešit nějaké „těhotenské“ deprese. Jsi těhotná a ne nemocná. Nečekej, že všichni si sednou na pozadí.
Ja mela taky takove pocity
. Museli jsme oba najit nejakej ten stred pro spokojenost
. Jsi tehotna a vic citliva to tak proste je. A partner me hladi po brisku vic az ted, kdyz uz jsem ve 32tt a jde to na me videt. Dlouho to videt nebylo. Jim to tak nedochazi jak tobe. Oni to mimi nenosi
. Muj partner to zacal vic vnimat az obcas ucitil nejakej ten kopanecek. Videl malusky veci vyset na snure atak.. Neboj to prejde.. On si uvedomi casem novou situaci a ty v tom druhym trimestru se dostanes do mnohem vetsi pohody
. Chce to jen vyderzat ![]()
To znamena…spoustu veci.Jako napr. Rve po lidech sproste vsude kam chodi ma uplne jiny pohled na svet atd