Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím, nebyl někdo na dovolené s touto cestovkou? Chystáme se využít její služby, nicméně je to velmi malá cestovka, ohlasy na internetu žádné a já bych nerada naletěla. Moc děkuji.
Jsem z oboru a musím říct, že cestovka je teprv třetím rokem na trhu. Předpokládám, že bude dělat i prodej zájezdů pro jiné cestovky, aby se udržela.
U těch malých bych osobně kupovala jen nějaké apartmány u moře, neriskla bych ani náhodou nákup leteckého zájezdu…dokud se na trhu neudrží alespoň 5 let.
@hudečice Moc děkuju za radu. Taky z toho nemám dobrý pocit, ale je bohužel jediná, která nabízí námi vybraný hotel v daném termínu. Prosím, jde nějak ověřit na letišti, že byly zakoupené letenky na naše jméno?
Jde si zavolat na infolinku letiště, ale těžko říct, jestli jen tak přes telefon něco někomu potvrdí. Navíc asi musíš vědět, s kterou společností poletíš, číslo letu atd…
Kdysi dávno, když jsem dělala v nejmenované CK, si stálý klient ověřoval přímo v hotelu e-mailem, zda-li tam má na své jméno rezervovaný pokoj (byl nedůvěřivý).
S letenkami neporadím. Kdybych byla letenkář, a měla přístup do amadea, ověřila bych ti to hned.
@hudečice Ještě jednou moc díky za ochotu. Budu to muset ještě promyslet, do velkého rizika se mi jít nechce…
@Patule píše:
@hudečice Ještě jednou moc díky za ochotu. Budu to muset ještě promyslet, do velkého rizika se mi jít nechce…
A co to zkusit přes němce ten hotel? S tím, že odlet by byl z německých letišť.
Mě ještě napadlo, se ti podívat do systémů různých cestovek, jestli ještě někde nemají. Mám jich pod sebou tak asi 70, není možné, že by někde neměli. Navíc u velkých CK ti můžou vyžádat hotel na základě složení zálohy…s tím, že pokud pokoj nebude, peníze hned vrací zpět.
Moc děkuju za ochotu, píšu SZ
. Přes Němce se nám (teda manželovi) jet nechce. Já to navrhovala, bohužel zamítnuto…