CK Zante tour

337
11.5.16 12:46

CK Zante tour

Prosím, nebyl někdo na dovolené s touto cestovkou? Chystáme se využít její služby, nicméně je to velmi malá cestovka, ohlasy na internetu žádné a já bych nerada naletěla. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.5.16 13:36

Jsem z oboru a musím říct, že cestovka je teprv třetím rokem na trhu. Předpokládám, že bude dělat i prodej zájezdů pro jiné cestovky, aby se udržela.
U těch malých bych osobně kupovala jen nějaké apartmány u moře, neriskla bych ani náhodou nákup leteckého zájezdu…dokud se na trhu neudrží alespoň 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
11.5.16 14:03

@hudečice Moc děkuju za radu. Taky z toho nemám dobrý pocit, ale je bohužel jediná, která nabízí námi vybraný hotel v daném termínu. Prosím, jde nějak ověřit na letišti, že byly zakoupené letenky na naše jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.16 14:21

Jde si zavolat na infolinku letiště, ale těžko říct, jestli jen tak přes telefon něco někomu potvrdí. Navíc asi musíš vědět, s kterou společností poletíš, číslo letu atd…
Kdysi dávno, když jsem dělala v nejmenované CK, si stálý klient ověřoval přímo v hotelu e-mailem, zda-li tam má na své jméno rezervovaný pokoj (byl nedůvěřivý).
S letenkami neporadím. Kdybych byla letenkář, a měla přístup do amadea, ověřila bych ti to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
11.5.16 14:25

@hudečice Ještě jednou moc díky za ochotu. Budu to muset ještě promyslet, do velkého rizika se mi jít nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.16 15:16
@Patule píše:
@hudečice Ještě jednou moc díky za ochotu. Budu to muset ještě promyslet, do velkého rizika se mi jít nechce…

A co to zkusit přes němce ten hotel? S tím, že odlet by byl z německých letišť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.16 15:20

Mě ještě napadlo, se ti podívat do systémů různých cestovek, jestli ještě někde nemají. Mám jich pod sebou tak asi 70, není možné, že by někde neměli. Navíc u velkých CK ti můžou vyžádat hotel na základě složení zálohy…s tím, že pokud pokoj nebude, peníze hned vrací zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
11.5.16 15:47

Moc děkuju za ochotu, píšu SZ :-). Přes Němce se nám (teda manželovi) jet nechce. Já to navrhovala, bohužel zamítnuto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí