Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lavazza2 můj ex taky chrápal, hrozně,špunty jsem používala i když nakonec spal vedle v pokoji. Vždycky jsem slyšela budík i mimco přes ně. Měla jsem různé, silikonové i takové ty barevné jakoby molitanové. V lékárně mají různé druhy,tak vyzkoušej.
Znaaaam. V Benu lékárně mají fajn špunty do uší
. Ale bolelo mě vždycky ucho na jakém jsem ležela:/
@Celina píše:
Hlavně mu nekupuj spray "Psssst " vyzkoušeno s nulovým efektem
Já jsem koukala na recenze až po tom, co jsem koupila ten Adenol ve Spreji (taky cca 300 kč) a zjistila jsem že ty Psst mají lepší recenze než ten adenol ..
Tak nwm..
@andelka83 @Lucius08 Díky holky zkusím se poptat a nechat si poradit ![]()
Tyjo já třeba špunty v uchu nesnesla, tak kup nějaké obyč, a vyzkoušej. Jinak pro mě to bylo nemyslitelné si zacpat uši, krom chrápání bych neslyšela budík, ráno zvonek kdyby se mi podařilo spát dýl, dítě co pochoduje ráno po bytě tuplem ne…
Ja mela poprve spunty ten na Silvestra-vstavala jsem do prace. Ohnostroje jsem slysela i pres ne,i kdyz tlumene,takze tezko rict jestli ti spunty vyrazne pomohou,kdyz mas zdroj zvuku u ucha ![]()
@B EL píše:
Pokud má nadváhu, ať zhubne. To pomohlo.
Ono je nejhorší, že on maká dost fyzicky jako zedník/fasádník, takže přijde domů vždycky uplně zbitý jak pes a na zdravou stravu ho neumím dokopat - já sama jsem minulý rok začala hubnout a jedu zdravý styl pořád ale s ním to ani nehne. ![]()
@Kriss Tina píše:
Tyjo já třeba špunty v uchu nesnesla, tak kup nějaké obyč, a vyzkoušej. Jinak pro mě to bylo nemyslitelné si zacpat uši, krom chrápání bych neslyšela budík, ráno zvonek kdyby se mi podařilo spát dýl, dítě co pochoduje ráno po bytě tuplem ne…
Já právě prcka ještě nemám, takže ta starost o dítě u mě odpadá, ale taky nevím jestli to vydržím mít celou noc v uchu ![]()
@Celina píše:
@lavazza2 zkusila jsem ho ja a dvě kamarádky, co mají taky chrápače a výsledek nula![]()
Já jsem ten sprej koupila včera a přišlo mi, že to po něm bylo snad ještě horší
![]()
@lavazza2 hele za zkoušku nic nedáš, já měla takové ty pěnové ty stojí asi 20kc, tak mi ani nevadilo je pak zahodit
já si to netroufnu hlavně kuli tomu dítěti no, i normálně mám co dělat ho slyšet, protože vstává za tmy a chodí jako duch ![]()
Chrápání uslyšíš i přes špunty akorát bude tlumené a snesitelné. Kup raději ty dražší, jsou trochu lepší. Špunty nejlépe tlumí slabší zvuky vyšší intenzity, například budík bohužel utlumí spolehlivě.
@lavazza2 píše:
Ono je nejhorší, že on maká dost fyzicky jako zedník/fasádník, takže přijde domů vždycky uplně zbitý jak pes a na zdravou stravu ho neumím dokopat - já sama jsem minulý rok začala hubnout a jedu zdravý styl pořád ale s ním to ani nehne.
A jemu nevadí, že nemůžeš spát? Měl by jít k lékaři. Pokud vím, chrápání občas signalizuje vážný zdravotní problém.
Jako první bych zkusila denně vyplachovat nos konvičkou se slanou vodou (najděte si na internetu). Pokud nezabere, poslat ho na ORL, kde zjistí průchodnost nosu.
Já jsem taky chrápala, postupně jsem ztrácela i čich, nakonec (asi po roce) protože jsem byla nemocná s krkem, zašla jsem na ORL, kde mi řekli, že krk je docela v pohodě, ale nos je děs běs. Na jedné straně hodně polypů III. stupně a na druhé nějaké chrupavky změnšující průchodnost. A prý, že mám chronickou rýmu. Nasadili mi mommox sprej a denní vyplachování nosu. Čich se mi vrátil do týdne a chrápání je pryč. ![]()