Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ametyst mamatest má větší citlivost než clearblue, jestli ti na něm vyšel dušík, tak na tom CB by nebylo nic…
@Kriss Tina to nevím…
ale zas od kdy a jak by teda počítal ten první až druhý týden??? ![]()
@ametyst on počítá ty týdny tuším od ovulace ne? Těžko ti spočítá 1-2 týdny, to ještě těhotná nejsi. Takže když jsi 2 týdny na CB tak podle MS už budeš nějaký 4tt
@Kriss Tina podle MS jsem 5tt…a asi jo asi je to od ovulace. Jak říkám nevím já to zkusila prvně a už asi zkoušet nebudu
.
Já první zkoušela 10DPO, tedy asi 3 dny před termínem menstruace (nejdřív jsem si 8 a 9 DPO dělala obyčejné testy a měla na nich duchy), Clear Blue mi ukázal 1-2, dnes jsem 14 DPO, dělala jsem druhý a vyšel 2-3.
Je to dobrý test ale není kam spěchat
Příspěvek upraven 16.06.20 v 08:16
Zakladatelko, tak co?
test jsi delala, nebo jsi pockala? A jak to dopadlo?:)
Ahoj holky mám dotaz mám 6 dní opožděnou MS a dneska tt mamatest je tam viditelnější dušík myslíte že by digitální test už ukázal týdny? Nechce, se mi vyhozovat jen tak peníze
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám dotaz mám 6 dní opožděnou MS a dneska tt mamatest je tam viditelnější dušík myslíte že by digitální test už ukázal týdny? Nechce, se mi vyhozovat jen tak peníze
Myslím, že ano
. Digitální je nejlepší dělat po zpoždění MS. Ale zase na druhou stranu, jak na normálním máš ducha, tak bych ještě počkala zda čárka zesílí.
@Anonymní píše:
Na 6 dní zpoždění je to opravdu pidi duch, zkoušela bych testovat stejným testem dal a až pokud by sílil tak bych možná koupila ten s týdnama, ale upřímně nikdy jsem ho nepouzila a za mě to jsou vyhozený peníze i tak. Stačí papírový za pár korun a pak doktor ![]()
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Určitě Ano já ho zkoušela den před menstruaci a bylo to tam ![]()