Clearblue digit. TT s ukazatelem týdnů. Kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37144
1.3.19 14:05

@ametyst mamatest má větší citlivost než clearblue, jestli ti na něm vyšel dušík, tak na tom CB by nebylo nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
1.3.19 14:18

@Kriss Tina to nevím… :nevim: ale zas od kdy a jak by teda počítal ten první až druhý týden??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
1.3.19 14:27

@ametyst on počítá ty týdny tuším od ovulace ne? Těžko ti spočítá 1-2 týdny, to ještě těhotná nejsi. Takže když jsi 2 týdny na CB tak podle MS už budeš nějaký 4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
1.3.19 14:31

@Kriss Tina podle MS jsem 5tt…a asi jo asi je to od ovulace. Jak říkám nevím já to zkusila prvně a už asi zkoušet nebudu :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.3.19 14:43

Já první zkoušela 10DPO, tedy asi 3 dny před termínem menstruace (nejdřív jsem si 8 a 9 DPO dělala obyčejné testy a měla na nich duchy), Clear Blue mi ukázal 1-2, dnes jsem 14 DPO, dělala jsem druhý a vyšel 2-3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
4.3.19 09:15

Je to dobrý test ale není kam spěchat

Příspěvek upraven 16.06.20 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
4.3.19 17:26

Zakladatelko, tak co? :) test jsi delala, nebo jsi pockala? A jak to dopadlo?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 22:31

Ahoj holky mám dotaz mám 6 dní opožděnou MS a dneska tt mamatest je tam viditelnější dušík myslíte že by digitální test už ukázal týdny? Nechce, se mi vyhozovat jen tak peníze

• Citovat
  • Upravit
3032
15.6.20 22:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám dotaz mám 6 dní opožděnou MS a dneska tt mamatest je tam viditelnější dušík myslíte že by digitální test už ukázal týdny? Nechce, se mi vyhozovat jen tak peníze

Myslím, že ano :). Digitální je nejlepší dělat po zpoždění MS. Ale zase na druhou stranu, jak na normálním máš ducha, tak bych ještě počkala zda čárka zesílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
15.6.20 22:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám dotaz mám 6 dní opožděnou MS a dneska tt mamatest je tam viditelnější dušík myslíte že by digitální test už ukázal týdny? Nechce, se mi vyhozovat jen tak peníze

Na 6 dní zpoždění je to opravdu pidi duch, zkoušela bych testovat stejným testem dal a až pokud by sílil tak bych možná koupila ten s týdnama, ale upřímně nikdy jsem ho nepouzila a za mě to jsou vyhozený peníze i tak. Stačí papírový za pár korun a pak doktor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
15.6.20 22:45
Ahoj, já dělala clear blue 11dpo a 13dpo (označené testy růžově a ukázal mi 13dpo, ale je to tím že je méně citlivý, ještě bych vyčkala až budeš mít test silnější.
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
16.6.20 08:13
@Anonymní píše:

Určitě Ano já ho zkoušela den před menstruaci a bylo to tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí