Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno? Měla jste některá falešně pozitivní digitální test Clearblue? Na klasických papírkových testech nemám ani ducha (Dr Max, DM), ale clearblue mi vyšel 1-2, posílám fotku z dnešního rána. Jsem 33 DC, cca 14DPO. Miminko si přejeme, MS jsem měla dostat 8.1. a nic, jen týdenní bolesti v podbřišku a nateklá prsa. Děkuji za zkušenosti.
Obecně bych řekla, že Clearblue je dost spolehlivý…
Ovšem je zvláštní, že na papírovém testu není opravdu ani duchy…
Ale MS máš vynechanou, já bych tomu šanci dala. Asi ti nezbude nic jiného, než test zkusit za pár dní. Držím palce ![]()
Tak sem se pripichnu, to me zajima. Ja mela zkušenost jen pozitivní a nikdy jsem neslysela o pozitivním digi co byl falešný. ![]()
Podle mě je digitální test spolehlivější, takže bych řekla že těhotná jsi ![]()
Tak dnes duch na testu Dr.max a pepino, tak snad falesne pozitivni nebyl. Vsem dekuji za komentare. ![]()
@xeva33 píše:
Tak dnes duch na testu Dr.max a pepino, tak snad falesne pozitivni nebyl. Vsem dekuji za komentare.
Tak to me hodne prekvapuje, ze ClearBlue ukazal drive, nez papirkovy.
Gratuluji a diky za sdílení. ![]()
@Bubllenka píše:
Tak to me hodne prekvapuje, ze ClearBlue ukazal drive, nez papirkovy.
Gratuluji a diky za sdílení.
Když jsem čekala dceru měla jsem na papírovém duch, ale fakt mini a nevedla jsem co s tím a tak jsem koupila digital clearblue a ukázal mi +1-2tt, má sice citlivost 25, ale přijde mi fakt spolehlivý
Clearblue digital mi už 2× spolehlivě určil těhotenství dřív, než papírový test:) na papírkách nebylo skoro vůbec nic.
Děkuji, ještě jedna zajímavost pro budoucí čtenářky. Toto jsou testy dělané všechny ve stejnou chvíli s citlivostí 10. Testy jsou dělané 3 dny po clearblue. Jedná se o Rapid, mammatest a intime. ![]()
Upřímně nevím, včera šla vidět jen dutinka (5tt+5), ale ovu jsem měla určitě po Vánocích až, měla jsem 500hcg, jenže do rána jsem zašpinila jasně červenou krví, na kontrolu mám jít příští týden, tak jen čekám, co bude. Zatím mě nic nebolí a víc nekrvácím, tak doufám, že to bude v pořádku.
Holky ráda bych obnovila diskuzi 😊
Clearblue plus, dělá falešně pozitivní?
Mám 12dpo a ze zvědavosti jsem vyzkoušela..
Díky ![]()
@Terez800 píše:
Holky ráda bych obnovila diskuzi 😊
Clearblue plus, dělá falešně pozitivní?
Mám 12dpo a ze zvědavosti jsem vyzkoušela..
Díky
Viděla jsem hodně falešných testů.
@Terez800 Já teda ať koukám jak koukám tak pozitivní test nevidím. Ale tenhle clearblue je na prd, kup si normální klasický papírkový test ![]()