Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Záleží kdy byla ovulace. Řekla bych nejpozději 14 po ovulaci. Dle data MS se moc nejde řídit, protože mohla být posunuta ovulace.
@Nicole 1234 píše:
Záleží kdy byla ovulace. Řekla bych nejpozději 14 po ovulaci. Dle data MS se moc nejde řídit, protože mohla být posunuta ovulace.
Nevím kdy byla přesně.. Myslím si že 20. - 27. 12. Ale jak píší nesleduji ji.. Nepoznám ji..
Záleží kdy byla ovulace, max 14dni po ovulaci. Většinou první den vynechane ms uz na testu něco je, pokud ovulace nenastala opravdu až těsně před ms.
@Perníček22 píše:
Záleží kdy byla ovulace, max 14dni po ovulaci. Většinou první den vynechane ms uz na testu něco je, pokud ovulace nenastala opravdu až těsně před ms.
A je to spolehlivé i teď večer, nebo mám počkat na ráno. Mám testy dr max..
Děkuji za odpovědi
14 dni po ovulaci, pokud nevíš kdy byla, tak musíš čekat, já treba otěhotněla až 28dc, takže v době, když bych už měla dostat ms a pak sem teda měla pozitivni test až dva týdny po zpoždění.
@Anonymní píše:
A je to spolehlivé i teď večer, nebo mám počkat na ráno. Mám testy dr max..Děkuji za odpovědi
Ráno se vzdy spolehlivejsi, nicméně pokud máš vynechanou ms můžeš klidně teď, zřejmě se to už ukáže. Ostatně v balení máš zřejmě ty testy dva…kdyby se ti výsledek zdál nejasný:)
Zdravím, chtěla bych se zeptat..
Kdy nejpozději od vynechané MS se objeví 2 čárky?
Dekuji