Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč ještě chvíli nepočkáš a neuděláš si normální testy? Těhotná asi jsi, ale vrtat se v tom zbytečně když stejně nic neovlivníš. K doktorce bez až po 6tt
@pikola k doktorce mám zítra termín i kdyby mi test nevyšel. Kvůli hormonální léčbě. Na radu kdy mám jít k dr. jsem se neptala
@Anonymní píše:
@pikola k doktorce mám zítra termín i kdyby mi test nevyšel. Kvůli hormonální léčbě. Na radu kdy mám jít k dr. jsem se neptala
Doktorka to zítra nepozná, jestli je něco špatně. Pozná, že jsi těhotná z krve, ale to je vše.
A už máš aspoň po termínu MS? Dopadnout špatně to může kdykoliv.
Cely 1. trimestr je bud a nebo. Nema vubec cenu si tyhle otazky pokladat, neovlivnis to a akorat se vystresujes nebo si to na sebe privolas. Necti zadne katastroficke clanky a ani takto nepremyslej.
A to Ti to rikam jako nekdo, kdo je v 10. tydnu skoro po roce snazeni..
@Anonymní píše:
Tak očividně hormonální léčbu už nepotřebuješ. Jdeš tam totálně na velký H…áčko, a budeš se akorát stresovat. Může to špatně dopadnout i ve 30tydnu, kdy plodu přestane bit zničeho nic srdce. Být tebou odlozim kontrolu, doktorka uvidí buď jen zvýšenou sliznici, nebo dutinu..toť vše. Pak půjdeš za další Tyden či dva jestli tam je plod, a jestli už mu bije srdíčko. Takže další stres.
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem 14dpo a z odpolední moči jsem si dělala digitální test clearblue a vyšel pozitivní 1-2týdny.. na krev jdu zítra, myslíte že by to ještě mohlo zítra dopadnout špatně s tím že mi doktorka řekne že to nedopadlo, např. biochemické těhu? Snažíme se už dlouho tak se toho bojím a nějak nevěřím tomu, že to vyšloklasické testy jsem si nedělala, tudíž netuším jestli čárka sílila či ne
Pokud vam test ukazuje 1-2, tak to znamena, ze lekar urci tehotenstvi stare na 3-4 tydny.
Takze na utz nic neuvidi.
A samozrejme to odejit muze. Ale to vam tady nerekneme my a dokonce vam to nerekne ani lekar 🙂
Cely prvni trimestr je bud a nebo.
Holky jaky mate zkusenosti s Clearblue Ultra? Dela falesne duchy? Testovala jsem vcera odpoledne. Netusim kolik jsem DPO, ale Clearblue Digi s citlivosti 25 byl negativni
a kazetovy Pepino taky.
Jen tenhle Clearblue Ultra s citlivosti 10 mi vysel takto.
Ahoj, dnes jsem 14dpo a z odpolední moči jsem si dělala digitální test clearblue a vyšel pozitivní 1-2týdny.. na krev jdu zítra, myslíte že by to ještě mohlo zítra dopadnout špatně s tím že mi doktorka řekne že to nedopadlo, např. biochemické těhu? Snažíme se už dlouho tak se toho bojím a nějak nevěřím tomu, že to vyšlo
klasické testy jsem si nedělala, tudíž netuším jestli čárka sílila či ne