Clexane s anopyrínem dohromady?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.1.18 12:07

clexane sanopyrínem dohromady?

Dobrý den jsem po 5 zt, mám diagnostikován antifosfolipidový syndrom, nyní jsem po OPU a čeká mě ET, dr mi naordinoval clexane 0,2 a k tomu anopyrín, vždy jsem brala bud jedno nebo druhé nikdy né dohromady, bojím se abych třeba nevykrvácela, dále po tom clexanu mám studené nohy, a jakoby bolest nebo pocit težkých nohou, beru jesšte 1/2 prednisonu, nevím proč…a ultrogestan, poradte někdo jak je to stím clexanem a anopyrínem, moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1494
24.1.18 12:14

Ahoj, já měla anopyrin a fraxiparine (to je jako clexane). řešila jsem to i na hematologii a prý je to v pořádku, obě je na prokrvení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.18 12:16

Tak se nemusím bát, a prednison jste také měla? jak dlouho jste to brala dohoromady

• Citovat
  • Upravit
3355
24.1.18 12:20

Predne bys tyto otazky Mela davat svemu lekari. Nevykrvacis. Oba leky sice snizuji srazlivost, ale kazdy na jinem principu. Prednison beres proti zvysene imunitni reakci-antifosfolipidovy sy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
24.1.18 12:23

Také jsem brala anopyrin a clexane dohromady, ted už beru jen clexane (28tt), mám Leidenskou mutaci a ten samý syndrom jako ty…dohromady jsem to měla cca do 15 tt, měla jsem strašné modrřiny na břiše, lékařka říkala, že je to od té kombinace, ale krvácení jsem žádné neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
24.1.18 12:27

Měla jsem clexane i anopyrin a k tomu i prednison… anopyrin jsem vysazovala asi ve 12tt, prednison tak v půlce a u toho mi kladly na srdce, ať vysazuji pomalu a postupně. Clexane jsem píchala do konce šestinedělí, ke konci těhu mi navýšili dávku. Taky jsem měla děsný modřiny na břiše, když jsem měla clexan i anopyrin dohromady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.18 12:27

Já to doktorovi říkala že jsem to nikdy dohromady nebrala, a on odpovědel že ted budu, to bylo vše co mi ktomu řekl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.18 12:31

Mám ten antifosolipidový dyndrom + mutaci MTHFR, ale mám 1 díte přirozené před deseti lety, bez injekcí a ničeho potraty byly všechny až potom

• Citovat
  • Upravit
1309
24.1.18 12:49

Také jsem to tak měla. Clexane 0,2, anopyrin, prednison a utrogestan, vše jsem postupně vysazovat po 12.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.18 13:08

Tak jsem si teda vzala 1/2 anopirínu kdyby náhodou :oops: jsem srab, děkuju holky,

• Citovat
  • Upravit
207
24.1.18 13:19

Podle me doktoři vědí, co dělají. Brala bych to, jak se ma. Dávají si pozor, zvlaste, když je pacientka těhotná. Brát se to dohromady určité může. Ale určité bych řekla doktorovi, co vám dělá ten clexane, to bych řešila spis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.18 13:32

Děvčata a vzaly jste si někdy k teto kombinaci paralen nebo panadol?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.18 13:32

Jedu tam v pátek tam jim to řeknu že mám ledový nohy, a těžžký

• Citovat
  • Upravit
207
24.1.18 14:53

Paralen je úplně jiná lekova skupina, tkz by to nemělo dělat problém, pokud jen jeden a občas. Spis na co ho brát. Bolest nebo teplota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.18 15:09

Bolest hlavy, jen občas, asi to mám z nekterého toho léku :nevim:, ale zatím to ještě není tak hrozny tak vydržím, už tak toho mám dost

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex