Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@warita No já to cítila i během sezení v práci u pc
Takovej pocit.. nedokážu to popsat. Nu a večer jsme si s přítelem udělali hezký večer
a prostě cítím i podbřišek. Probouzí se to tam k životu
![]()
Holky, ja nevim, jestli mi ten clostik vubec pomuze, protoze ja totiz zrejme ovuluju. Kdyz mam nejakou kontrolu u doktora, tak je to vzdycky tak nejak zrovna v dobe ovulace a to mi pokazde rika, ze vajecnik ten a ten zrovna ovuluje. Takj nevim no…
Je mi uz 39 a asi jsem mela 2 anovulacni cykly za sebou, snad poprve v zivote, protoze muj cyklus se spolehlive pohybuje okolo 31 dnu a naraz jsem mela 2 cykly 34 a 36 dnu. Test samozrejme negativni. Pak nasledoval jeden cyklus 30 dnu a ted jsme brala ten clostik, tak uvidime.
Me to zacina nejak ubijet. Mam pocit, ze vsichni kolem mne otehotni na prvni dobrou a ja takto bojuju o miminko. ![]()
@majdulacek píše:
@warita No já to cítila i během sezení v práci u pcTakovej pocit.. nedokážu to popsat. Nu a večer jsme si s přítelem udělali hezký večer
a prostě cítím i podbřišek. Probouzí se to tam k životu
![]()
Me kolem ovulace vzdyky boli cely spodek. Podle toho ji poznam. Nicmene, snazime se ted uz vic nez rok a furt nic. Jenom na zacatku snazeni jsem mela jedno zamlkle tehu. U nas vcera taky probehl akt prirody, tak uvidime.
@dixisa Já nasadila ten Clostyl a jinak asi nic nového.. Mám pocit, že po něm víc cítím podvozek a podbřišek. Přitom se nějak nepozoruju, cítím to i když sedím v práci u stolu..
Říkám si, že třeba to tam roste
Příští týden v úterý se jdu ukázat, tak jsem zvědavá. Moc si od toho neslibuji, ať nejsem moc zklamaná.. Však to znáš.. ![]()
@warita Tak se tím nenech zdrbnout, i nám se zadaří
Co myslíš, u nás je to naprosto stejné. Všichni těhotní nebo krátce po porodu. Četla jsem na Clostyl dobré recenze, zkušenosti, ale nechci se na to moc fixovat.
Jinak já mám cyklus taky 31DC a ovulace pravidelně okolo 20DC. Zajímalo by mě, jak moc mi ten Clostyl posune ovulaci - o kolik dní.
@majdulacek A cítíš jak rostou nebo ne?Já k tomu kapu Gynex,protože clostyl snižuje sliznici.Jasne já jsem taky nepočítala nic a taky,že ne no
.Štve mě to,ale co se dá dělat
.Snad aspoň tobě pomůže
.
@dixisa Cítím podbřišek, ale jako jestli rostou, to nevím
Já k tomu zobu ten Sarapis Soja. Gynex teď neberu, zdálo se mi, že už je těch léků a vitamínů dost. Nebo myslíš, že je to lepší k tomu Clostylu ty kapky brát?
@dixisa píše:
@majdulacek A cítíš jak rostou nebo ne?Já k tomu kapu Gynex,protože clostyl snižuje sliznici.Jasne já jsem taky nepočítala nic a taky,že ne no.Štve mě to,ale co se dá dělat
.Snad aspoň tobě pomůže
.
muzu ten gynex ted zacat brat? Clostyl jsem uz dobrala, je to par dnu dozadu.
Kde se to da koupit, v lekarne?
@warita Gynex se dá koupit v lékárně
Bere se 21 dní 3× denně; týden pauza a pak znovu těch 21 dní. Mně teda moc pomohl s cyklem ![]()
@majdulacek No není sója jako soja ten Sarapis je úplně jiný jsem četla
.Uvidíš,ale já to beru a moc to asi nepomáhá sliznici jsem měla jen 5 a něco
.Uvidíme co bude ve čtvrtek
.Doktorka říkala,že je dobrý ten Gynex k tomu,ale pokud už to máš dobrání clostylu tak už je pozdě.Ja bych ho brala teď
.Záleží na tobě no
.Jsem zvědavá jak ti folíci porostou
.
Na mě nefunguje nic jiného než clostilbegyt už s ním zkušenosti mám ten mi pomohl hned tak doufám že i teď zabere hned
@majdulacek Super
.Já jsem doma vytuhla
.Nejsme v práci teď celý týden tak odpočívám
.Dneska jsem i navštívila babičku a dala jí dárek,sice až teď,ale byla nemocná
.