clostilbegyt

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
189
14.10.09 10:58

clostilbegyt

Ahojky, jsme tady dnes prvně, již rok a půl se snažíme s přítelem o miminko, přítel byl na vyšetření a je zcela v pořádku i já nemám žádné zdravotní komplikace. Doktor mi tedy předepsal clostilbegyt, měli jste někdo stejné problémy jako já ? Pomohl Vám clostilbegyt ? Jinak kdyby jste jetě měly jakékoli rady jak tomu je´ště pomoci, ráda je uvítám :) Všem moc děkuju Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
14.10.09 11:03

míšo - pokud je vše OK, tak bych asi ještě zkusila udělat průchodnost vejcovodů - laparoskopicky - s hysteroskopií, ať se ukáže, zda jsou vejcovody v pořádku a díky hysteroskopii se zase zjistí, že je v pořádku děloha a nejsou v ní žádné mechanické zábrany, které se dají odstranit nebo endometrióza

clostilbegyt může pomoci :wink: a nebo to někdy chce jen čas :roll:

ps podívej se na různé diskuse - vlevo dole si klikneš na diskuse na emiminu a tam najdeš spoustu témat, která by tě mohla zajímat, vč. témata o clostilbegytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.10.09 11:19

moc ti děkuju za info, jak už se snažíme dlouho tak už zkouším co se dá :? Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
14.10.09 11:24

myšáku - přeju ti, ať opravdové dlouho nezajžiješ :lol: (vím, o čem mluvím…) , to dlouho je jen relativní pojem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.10.09 11:27

je mi jasný, že někdo se snaží mnohem dýl, že to u mě není zase tak dlouho, jen bych si už strašně přála aby to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
14.10.09 13:28

Myšáku- my jsme se snažili s přítelem 1 rok......z toho jsem brala 5. měsíců Clostillbegyt…a zadařilo se.....jem v 6.tt. Ke clostíku jsem užívala ještě Utrogestan.....ale jeden měsíc jsem ho nebrala a zrovna se zadařilo.Někde jsem četla, že když se užívá ve špatnou dobu tak může brzdit ovulaci…tak třeba to byl můj případ. Jo a po 5. měsících jsem neměla žádnou cystu a prý bývají často. TAk držím pěsti ať to dopadne dobře s clostíkem nebo bez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.10.09 13:54

tak já doufám, že se nám to po tom také podaří, co jsem tak četla, tak clostík má docela úspěch :-) tak snad už na Vánoce budu těhu :-) to by byl ten nejhezčí dárek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.10.09 13:56

tak snad mi to taky zabere jako tobě :-) co jsem tak četla tak má clostillbegyt docela úspěch :-) Tak doufám, že třeba už na Vánoce budu těhu, to by byl ten nejhezčí dárek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.10.09 17:50

Ahojky Míšo,tak to jsme na tom stejně.Taky se s manželem snažíme o miminko přes rok.Už jsme oba byly na vyšetření a oba jsme v pořádku.Ted jsem od doktorky dostala clostík tak v něj vkládám velké naděje.Musím ho ,ale začít brát až 3 den cyklu a to bude až kolem 10.listopadu.To čekání je strašný,dny mi vůbec neutíkají.I když mám ještě naději,že otěhotním tedka .O víkendu mám mít ovulku,ale v to vůbec nedoufám,že by to mohlo vyjít.Budu ti držet pěsti,aby jsi byla co nejdřív těhulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
23.10.09 10:34

Ahojky, tak to ti budu držet také pěsti :-) jinak hned po..... si dej nožky nahoru to prý také pomáhá. Zravna mi včera mamča říkal, že mluvila s paní, která rok nemohla otěhotnět, pak začala brát clostík a za 3 týdny čekala trojčata :-) I doktor říkal, že po těchto hormonech jsou dvojčátka častější. Tak snad se obě brzo dočkáme // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.10.09 14:17

Ahojky,no vždycky když mám mít ovulku tak si dávám trochu nohy nahoru,ale taky mi to nepomáhá.Snad clostík pomůže,klidně bych brala i dvočátka.Už z toho začínám být magor.Snažím se na to pořád nemyslet,ale vůbec mi to nejde.Zezačátku jsem si dělala testy,jestly nejsem těhotná a vždycky tam byla jen jedna /,moc nevěřím,že tam někdy budu mít //,ale kdyby tam byly tak bych se asi štěstím zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
23.10.09 19:19

Jani dockas se neboj,vsichni se dockame,ale ty // jsou nejkrasnejsi na svete :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
14.1.19 10:49

Začátek užívání - Clostillbegyt

Ahoj holky,

je tady některá, která začíná tento měsíc/cyklus s Clostillbegytem?
Já jsem dnes 5DC a mám ho předepsaný od 5DC-9DC po 1 tabletě denně.
Tak jsem zvědavá, co to přinese :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
14.1.19 10:56

@majdulacek já jsem ho brala před 6 lety abych otěhotněla a doufám že mi ho doktorka zase napíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
14.1.19 11:20

@lovean Ahojky :) po jaké době se vám s tím Clostillbegytem zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí