Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, jsme tady dnes prvně, již rok a půl se snažíme s přítelem o miminko, přítel byl na vyšetření a je zcela v pořádku i já nemám žádné zdravotní komplikace. Doktor mi tedy předepsal clostilbegyt, měli jste někdo stejné problémy jako já ? Pomohl Vám clostilbegyt ? Jinak kdyby jste jetě měly jakékoli rady jak tomu je´ště pomoci, ráda je uvítám
Všem moc děkuju Míša
míšo - pokud je vše OK, tak bych asi ještě zkusila udělat průchodnost vejcovodů - laparoskopicky - s hysteroskopií, ať se ukáže, zda jsou vejcovody v pořádku a díky hysteroskopii se zase zjistí, že je v pořádku děloha a nejsou v ní žádné mechanické zábrany, které se dají odstranit nebo endometrióza
clostilbegyt může pomoci
a nebo to někdy chce jen čas ![]()
ps podívej se na různé diskuse - vlevo dole si klikneš na diskuse na emiminu a tam najdeš spoustu témat, která by tě mohla zajímat, vč. témata o clostilbegytu
moc ti děkuju za info, jak už se snažíme dlouho tak už zkouším co se dá
Míša
myšáku - přeju ti, ať opravdové dlouho nezajžiješ
(vím, o čem mluvím…) , to dlouho je jen relativní pojem ![]()
je mi jasný, že někdo se snaží mnohem dýl, že to u mě není zase tak dlouho, jen bych si už strašně přála aby to vyšlo ![]()
Myšáku- my jsme se snažili s přítelem 1 rok......z toho jsem brala 5. měsíců Clostillbegyt…a zadařilo se.....jem v 6.tt. Ke clostíku jsem užívala ještě Utrogestan.....ale jeden měsíc jsem ho nebrala a zrovna se zadařilo.Někde jsem četla, že když se užívá ve špatnou dobu tak může brzdit ovulaci…tak třeba to byl můj případ. Jo a po 5. měsících jsem neměla žádnou cystu a prý bývají často. TAk držím pěsti ať to dopadne dobře s clostíkem nebo bez
tak já doufám, že se nám to po tom také podaří, co jsem tak četla, tak clostík má docela úspěch
tak snad už na Vánoce budu těhu
to by byl ten nejhezčí dárek ![]()
tak snad mi to taky zabere jako tobě
co jsem tak četla tak má clostillbegyt docela úspěch
Tak doufám, že třeba už na Vánoce budu těhu, to by byl ten nejhezčí dárek ![]()
Ahojky Míšo,tak to jsme na tom stejně.Taky se s manželem snažíme o miminko přes rok.Už jsme oba byly na vyšetření a oba jsme v pořádku.Ted jsem od doktorky dostala clostík tak v něj vkládám velké naděje.Musím ho ,ale začít brát až 3 den cyklu a to bude až kolem 10.listopadu.To čekání je strašný,dny mi vůbec neutíkají.I když mám ještě naději,že otěhotním tedka .O víkendu mám mít ovulku,ale v to vůbec nedoufám,že by to mohlo vyjít.Budu ti držet pěsti,aby jsi byla co nejdřív těhulka.
Ahojky, tak to ti budu držet také pěsti
jinak hned po..... si dej nožky nahoru to prý také pomáhá. Zravna mi včera mamča říkal, že mluvila s paní, která rok nemohla otěhotnět, pak začala brát clostík a za 3 týdny čekala trojčata
I doktor říkal, že po těchto hormonech jsou dvojčátka častější. Tak snad se obě brzo dočkáme // ![]()
Ahojky,no vždycky když mám mít ovulku tak si dávám trochu nohy nahoru,ale taky mi to nepomáhá.Snad clostík pomůže,klidně bych brala i dvočátka.Už z toho začínám být magor.Snažím se na to pořád nemyslet,ale vůbec mi to nejde.Zezačátku jsem si dělala testy,jestly nejsem těhotná a vždycky tam byla jen jedna /,moc nevěřím,že tam někdy budu mít //,ale kdyby tam byly tak bych se asi štěstím zbláznila.
Jani dockas se neboj,vsichni se dockame,ale ty // jsou nejkrasnejsi na svete ![]()
Ahoj holky,
je tady některá, která začíná tento měsíc/cyklus s Clostillbegytem?
Já jsem dnes 5DC a mám ho předepsaný od 5DC-9DC po 1 tabletě denně.
Tak jsem zvědavá, co to přinese ![]()
@majdulacek já jsem ho brala před 6 lety abych otěhotněla a doufám že mi ho doktorka zase napíše
@lovean Ahojky
po jaké době se vám s tím Clostillbegytem zadařilo?