Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dixisa My taky nektere darecky davali az tento tyden
Volno ti zavidim, potrebovala bych se nejak dospat ![]()
@majdulacek No bohužel nemáme v práci zakázky tak jsem čtyři dny doma za 60% a v pátek za 100% to jsem si vzala den volna
.Tak s těmi dárky nejsem jediná aspoň
.
Ahoj holky,
tak já jsem dnes 7DC a 3.den s Clostyllbegytem. Podbřišek citlivý, nic mě nebolí.. Snad rostou kulihrášci
Dneska už si musím udělat ovulační test, pravděpodobně bude ještě negativní, ale nechci to propásnout ![]()
@majdulacek ahoj, já jsem dnes 8DC a beru také 3. den Clostilbegyt. Včera večer jsem si jsem se cítila hrozně nafouklá a oteklá. Jinak dneska mě bolí hlava. Já jsem chtěla začít dělat ovulační testy v pátek, tak možná také zkusím zítra.
@ilak Ahojky, tak to jsme na tom doslova stejně
Já to zkusím dnes, i když dle bazální teploty to ještě vůbec nevypadá, ale i tak ![]()
Já teda nafouklá nejsem, ale cítím spodek..
snad to tam roste ![]()
@majdulacek No už jsem se lekla
.Někteří doktoři jsou lajdáci a nedělají to a přitom to v klidu předepíší
.
@majdulacek No to by byla škoda
.Já mám doma ovulační testy teď ty digitální tak si to taky pohlídám
.Teď ovulaci nebudu vyvolávat injekci ![]()
@dixisa a víš co? Jakmile se na to vyprdnem, tak to bude hned..
Včera jsem byla v tescu nakupovat, tolik nááádherného oblečení na miminka z výprodeje. To kdyby se nám zadařilo, tak to by se hodilo za ty ceny
Jenomže mě se to líbí v těch konkrétních barvách - růžová, modrá. Ty neutrální mě moc neberou
Takže já budu muset počkat, až to pak budu vědět na tuty a rozfofruju peníze na kartě ![]()
@majdulacek Já jsem měla včera to samé
.Byla jsem v Pepcu a kupovala věci sobě a domů a byly tam věci i pro miminka a malé děti tak jsem se dívala krásné rifle takové malinkatá úplně asi na chlapečka to tak vypadalo
jsem se úplně nad nimi rozplývala
a byly tak slevněné na 89kč jen
.Já bych se ráda vylardlayale nejde mi to nějak
.