Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte je tu někdo kdo bude začínat s clostilbegytem až někdy teď tak do týdne?
@lovean Ahojky už jsi začala s clostikem?Ja si o nej chci říct v pondělí..tak snad mi ho doktorka předepíše..taky mám koupeny nosifol..
Dobrý den přeji ☺️️ kdybyste náhodou některá měla zájem o novou krabičku clostilbegytu, tak mne prosím kontaktujte. Zakoupila jsem v době, kdy jsem již čekala miminko, takže dále nevyužiji. Na ceně se můžeme dohodnout ☺️️ expirace 1-2023. Přeji všem pěkný den ![]()
Ahoj holky, brala jsem Clostil 3-7DC, dneska jsem 10DC, je ještě brzy na folikulometrii nebo už mužu dnes jet? Jeste je možnost zítra, protože můj doktor je tam jen pondělky a úterky.
Holkyyyyy tak mám jeden folikul 18,2mm 11DC, říkal, že ovulaci typuje na pátek. Že může jeden stacit k otěhotnění, že jo? Holky já vím, že je to jen folikul, ale já mám takovou radost
![]()
@Mali89 to víš ze muže stačit jenom jeden..
přeju hodně štěstí a ať se povede… ![]()
@Mali89 píše:
Ahoj holky, brala jsem Clostil 3-7DC, dneska jsem 10DC, je ještě brzy na folikulometrii nebo už mužu dnes jet? Jeste je možnost zítra, protože můj doktor je tam jen pondělky a úterky.
Dobry den,
Ja jsem brala stejne davkovani jako Vy a na ultrazvuk jsem byla 12DC coz bylo ted v pondeli, mam folikul o velikosti 19mm a ovulaci bud dnes nebo zitra, tak snad se podari
Preji hodne stesti a snad se nam podari k otehotneni ![]()
Ahojte mi s přítelem máme stejný problém, pomalu dva roky se snažíme o mimčo a stále nic, také mi doktor předepsal clostilbegyt-), tento měsíc sem ho začla užívat 5 dní 2 tabletky denně žádné vedlejší účinky jsem vůbec nepocitila, za 4 dny by měla dojít MS mám bolení pod bříšku a citlivá prsa ale to mám vždy před MS dnes jsem si dělala test a negativní tak uvidime jestli přijde MS
@Anonymní píše:
Dobrý den přeji ☺️️ kdybyste náhodou některá měla zájem o novou krabičku clostilbegytu, tak mne prosím kontaktujte. Zakoupila jsem v době, kdy jsem již čekala miminko, takže dále nevyužiji. Na ceně se můžeme dohodnout ☺️️ expirace 1-2023. Přeji všem pěkný den :kytkPříspěvek upraven 28.05.19 v 17:15
@Nenena1 dobrý den já mám dvě balení clostiku který nevyuziji..expirace je 5/2023.Prodam obě balení za 300
Pokud by se tu někdo našel kdo už nepotřebuje 🤩