Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já mela prolaktín o 100vyšší než má být dal mi prášky a za mesícsem otehotnela
Díky já ho beru taky tak měsíc tak snad se to už povede,jinak mě čeká laparoskopie.
Vysoka hladina prolaktinu tehotenstvi nezabrani, mela jsem ji tak vysokou, ze se mi zacalo delat i mliko a presto jsem otehotnela. Ono to vzdycky neni podle ucebnic, nastesti ![]()
tak me taky pořád bolely prsa,ale nemela sem to tak vysoký .ono je to asi jakukohomise pokoušely 7 mes,pak sme šly na vyšetření a hned ten mesíc se zadařilo
Mám také vysoký prolaktin-občas i víc jak 10 x zvýšené hodnoty.Jak kdy,poskakuje si to jak chce.Ale vím,že mám na hypozýze nezhoubný nádor,který prolaktin v takovéto míře produkuje.Před několika lety pro nestabilní nález-nedaly se hodnoty držet jenom v normálu-mě lékař zakázal hormonální antikoncepci.Nechala jsem si zavést DANU,na kterou jsme spoléhali.Menstruace víc nebyla než byla.Na preventivce se mě lékař ptal,kdy byla poslední menstruace-říkám že je to cca 12 týdnů.Prý zda nemůžu být těhotná?Říkám že ne,že mám DANU.Vzal mě na ultrazvuk a smál se,že DANA je naprosto nefunkční.A že prý prolaktin mě zachránil od dalšího těhotenství.I když-pokud bych bývala těhotná byla,tak bychom to uvítali,protože pořád jsme zvažovali třetí dítko,ale „rozum“ vždy vyzrál.Nyní si říkám,že to asi byla škoda…
Ahoj já ber medocriptine cca 14 dní,docela jsem měla strach z nežádocích účinků, ale je to v pohodě. Bohžel trpím i na opakované záněty, takže beru autoakcínu i s partnerem a tak máme cca na 3 ´měsíce po snažení:-(
Brala jsem Medocriptine od dubna 2007 a v prosinci jsem otěhotněla, ale neplánovaně, tudíž se to povedlo vlastně okamžitě. Vzhledem k tomu, že jsem předtím dva roky neměla menstruaci, tak jsem byla svojí hyperplodností trošku zaskočená ![]()
Bála jsem se, že po porodu a skončení kojení se budu muset zase léčit, ale před pár dny jsem MS dostala (konečně
!), i když pořád kojím, a tak to snad bude v pořádku. Přeji Ti, ať se brzo zadaří!
ahojky já ten medokriptin beru také už asi 2 nebo 3 roky a teprve teď se pokoušíme o miminko taky nám to nejde teď do toho mi zjistlili vysoký prolaktin teď v prosinci jdu na kontrolu tak jsem zvědavá co mi doktorka poví taky byk ráda mněla miminko a nejde nám to bohuel
Tak sem byla u doktorky a zjistili mi mírně zvýšenou štítnou žlázu kterou budu brát nejspíš dlouho tak uvidíme jestli se mi to srovná
![]()
Ahojky ,omlouvám se,že sem lezu jenom bych chtěla vědět jaký máte zkušenosti s medocriptine a za jak dlouho jste po něm otěhotneli My se snažíme už přes rok.Doktor mi zjistil vysokou hladinu prolaktinu takže jsem měla občas cyklus anovulační díky.