snažilkování a vysoký prolaktin

Anonymni
22.9.09 10:36

snažilkování a vysoký prolaktin

Ahojky ,omlouvám se,že sem lezu jenom bych chtěla vědět jaký máte zkušenosti s medocriptine a za jak dlouho jste po něm otěhotneli My se snažíme už přes rok.Doktor mi zjistil vysokou hladinu prolaktinu takže jsem měla občas cyklus anovulační díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
22.9.09 10:39

já mela prolaktín o 100vyšší než má být dal mi prášky a za mesícsem otehotnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.9.09 10:51

Díky já ho beru taky tak měsíc tak snad se to už povede,jinak mě čeká laparoskopie.

• Citovat
  • Upravit
469
22.9.09 11:19

Vysoka hladina prolaktinu tehotenstvi nezabrani, mela jsem ji tak vysokou, ze se mi zacalo delat i mliko a presto jsem otehotnela. Ono to vzdycky neni podle ucebnic, nastesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.9.09 11:48

tak me taky pořád bolely prsa,ale nemela sem to tak vysoký .ono je to asi jakukohomise pokoušely 7 mes,pak sme šly na vyšetření a hned ten mesíc se zadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.9.09 13:10

Mám také vysoký prolaktin-občas i víc jak 10 x zvýšené hodnoty.Jak kdy,poskakuje si to jak chce.Ale vím,že mám na hypozýze nezhoubný nádor,který prolaktin v takovéto míře produkuje.Před několika lety pro nestabilní nález-nedaly se hodnoty držet jenom v normálu-mě lékař zakázal hormonální antikoncepci.Nechala jsem si zavést DANU,na kterou jsme spoléhali.Menstruace víc nebyla než byla.Na preventivce se mě lékař ptal,kdy byla poslední menstruace-říkám že je to cca 12 týdnů.Prý zda nemůžu být těhotná?Říkám že ne,že mám DANU.Vzal mě na ultrazvuk a smál se,že DANA je naprosto nefunkční.A že prý prolaktin mě zachránil od dalšího těhotenství.I když-pokud bych bývala těhotná byla,tak bychom to uvítali,protože pořád jsme zvažovali třetí dítko,ale „rozum“ vždy vyzrál.Nyní si říkám,že to asi byla škoda…

• Citovat
  • Upravit
852
24.9.09 21:40

Ahoj já ber medocriptine cca 14 dní,docela jsem měla strach z nežádocích účinků, ale je to v pohodě. Bohžel trpím i na opakované záněty, takže beru autoakcínu i s partnerem a tak máme cca na 3 ´měsíce po snažení:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
24.9.09 23:57

Brala jsem Medocriptine od dubna 2007 a v prosinci jsem otěhotněla, ale neplánovaně, tudíž se to povedlo vlastně okamžitě. Vzhledem k tomu, že jsem předtím dva roky neměla menstruaci, tak jsem byla svojí hyperplodností trošku zaskočená :lol:

Bála jsem se, že po porodu a skončení kojení se budu muset zase léčit, ale před pár dny jsem MS dostala (konečně :D!), i když pořád kojím, a tak to snad bude v pořádku. Přeji Ti, ať se brzo zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 11:38

ahojky já ten medokriptin beru také už asi 2 nebo 3 roky a teprve teď se pokoušíme o miminko taky nám to nejde teď do toho mi zjistlili vysoký prolaktin teď v prosinci jdu na kontrolu tak jsem zvědavá co mi doktorka poví taky byk ráda mněla miminko a nejde nám to bohuel :) Tak sem byla u doktorky a zjistili mi mírně zvýšenou štítnou žlázu kterou budu brát nejspíš dlouho tak uvidíme jestli se mi to srovná :,( :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie