Clotrimazol nezabírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.6.22 12:44

@Azeretereza @Pruhovaný_mýval asi mám nějakou alergickou reakci na mast clotrimazol. Když se namazu cítím neskutečný svědění, zarudnutí. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2349
13.6.22 12:53
@Anonymní píše:
@Azeretereza @Pruhovaný_mýval asi mám nějakou alergickou reakci na mast clotrimazol. Když se namazu cítím neskutečný svědění, zarudnutí. :roll:

Může být, tak v tom případě to ukonči. Dej tomu dva dny oddech a další instance je pak gynekologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.6.22 15:22
@Anonymní píše:
@Azeretereza @Pruhovaný_mýval asi mám nějakou alergickou reakci na mast clotrimazol. Když se namazu cítím neskutečný svědění, zarudnutí. :roll:

Je to možný. Ale já to taky měla. A alergie to nebyla. Jak jsem to měla podrážděný, tak mě to pak hodně pálilo. Ale přešlo to, třeba za hodinu. Jednou mi gynekolog doporučil lactofeel, dávala jsem si ho po sexu po vyléčení z infekce, a když to byl tvrdší sex a byla jsem podrážděná, tak to pálilo taky jak čert. myslím že to je tím. Psala jsi, že to máš rozdrbany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.6.22 15:28

Mně třeba vůbec nepomohl Canesten, ale pomohl mi Gyno Pevaryl skoro hned :nevim: možná jak u koho…a ten čípek fakt dát na noc, ať se udrží co nejdýl…někdy pomůže menstruace a je po problému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí