Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Amber_1977 píše:
Mně na střední chutnal opečený lunchmeat z konzervy - s opečenýma bramborama a hořčicí.. Mňam - asi dneska sjedu do krámu a otestuji, zda mi to stále tak chutná
Lunchmeat už není co bejval. Samý náhražky, humáč. Teda kupovala jsem naposled tak před 4 lety. Jo, za mýho mládí, to byla bašta.
Taky jsem měla ráda luncheonmeat (dycynky teda s hořčicí), ale je fakt, že už je šizený. Za komoušů udělala máma z jedné konzervy oběd pro celou rodinu- s bramborem a volským okem (no jo, nebyli jsme pracháči
), dneska by ho člověk skoro zbodnul sám, protože je tak nějak naředěný, řídký, rozpadá se, prostě samá náhražka.
@Gina108 píše:
@LadyTommy Tak kdybys uvařila dobře tu švestkovou omáčku, tak to u mne vyhraješ. Tu uměl dost dobře jeden kuchař v Praze v hospodě Zlý časy, dělal ji s kuřecím špízem a výborný
. No buhví kde je mu teď konec.
Což o to, já bych se klidně přihlásila, možná i něco uvařila, ale vadilo by mi, že by mi do baráku lezl celej štáb a lidi se mi hrabali v zásuvkách při šmejdění
Nejvíc by mě bavilo chodit se nadlábnout jinam
![]()
A zábava - striptýz, to je jasný![]()
![]()
jo, tak u nás by se při šmejdění vyřádili, jsme bordeláři a navíc máme zvířata a vždycky se někde najde chlup ![]()
http://www.prodejpotravin.cz/?… tak my kupujeme tenhle a je teda výborný
@LadyTommy
Tak to bych asi snědla/ochutnala úplně všechno
Mňami ![]()
Co bych uvařila?? To nevím, teď vařím všechno málo slané-kvůli malé-a už jsem si na to zvykla, takže bych měla vše mdlé a mixované
Ale jinak diskuze je to super ![]()
Co podávat
předkrm : 250ml Nutrilonu
hlaví chod: HAMI zel. s kuřetem a jablky
rezert:HAMI svačinka banány s tvarohem
jako nápoj k menu převařená kojenecká voda
kolik bodů bych dostala
![]()
@Blanka S píše:
Co podávatpředkrm : 250ml Nutrilonu
hlaví chod: HAMI zel. s kuřetem a jablky
rezert:HAMI svačinka banány s tvarohem
jako nápoj k menu převařená kojenecká voda
kolik bodů bych dostala![]()
![]()
Tak já bych si takové lidi domů nepustila
![]()
Ale menu, co jsem vymyslela
Jemný toast s jazykem a morkem
Domácí zeleninová polévka
Jarní kuřátko se št´ouchanými brambory
Nadýchaný krupicový jogurtovo-citronový koláč s marcipánem politý Salkem
Rajčatový salát (ale až jednou vypěstuju vlastní rajčata s rajčatovou chutí)
Ještě by se mi k tomu líbily vychlazené čerstvé fíky s kozím sýrem
ale kde to tady sehnat..natrhané přímo v Chorvatsku ze stromu ![]()
Základ jsou kvalitní suroviny
což je v téhle zemi prekérka ![]()
Příspěvek upraven 13.07.12 v 19:21
@Blanka S Originalita = 10 bodů
![]()
Kdysi tohle bylo v nějakém seriálu - matka (myslím, že to byla Chýlková) pozvala potenciálního přítele na večeři k sobě domů a tam mu naservírovala krupicovou kaši, že to s malým mají rádi ![]()
Musí být hodně vychlazené aby nebyly tak sladké a nesmí být úplně měkké ale ne nedozrálé ![]()
Asi bych nemela odvahu se prihlasit, ale kdyby preci
predkrm - salat z rukoly s cherry rajcaty a mozzarelou nebo krevetovy toast
polevka - bud zadna nebo nejaka kremova zeleninova (brokolicova, zampionova)
hlavni chod - asi by nikomu nechutnalo ale kureci green curry a krevetove red curry s ryzi, nebo grilovany filet z lososa se stouchanym bramborem nebo medailonky z panenky s houbovym prelivem
dezert - cheesecake nebo cokoladova pena nebo domaci zmrzka
Stejne vetsinou nejde jenom o to jak kdo uvari, ale rozhoduji sympatie nebo spis nesympatie ![]()
@PetulinaP píše:
Asi bych nemela odvahu se prihlasit, ale kdyby preci
predkrm - salat z rukoly s cherry rajcaty a mozzarelou nebo krevetovy toast
polevka - bud zadna nebo nejaka kremova zeleninova (brokolicova, zampionova)
hlavni chod - asi by nikomu nechutnalo ale kureci green curry a krevetove red curry s ryzi, nebo grilovany filet z lososa se stouchanym bramborem nebo medailonky z panenky s houbovym prelivem
dezert - cheesecake nebo cokoladova pena nebo domaci zmrzkaStejne vetsinou nejde jenom o to jak kdo uvari, ale rozhoduji sympatie nebo spis nesympatie
tak kdy můžu přijít na oběd?
![]()