Co byste uvařily do Prostřeno?:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2801
13.7.12 17:00
@janine24 píše:
a co když to bude ta zábava :roll: :lol:

To už by asi bylo v jiném pořadu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
13.7.12 17:01

Vzhledem k tomu, ze at tam uvarite cokoliv, tak stejne se nezavdecite, tak bych jim dala chleba se sadlem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17050
13.7.12 17:01

Já bych z těch specialit, co tam vymýšlí, nejedla nic, tudíž nemůžu ani přemýšlet, co bych uvařila. Byla by to naprostá klasika:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
13.7.12 17:03
@marra píše:
Vzhledem k tomu, ze at tam uvarite cokoliv, tak stejne se nezavdecite, tak bych jim dala chleba se sadlem :mrgreen:

a není dobrýho sádla na to škoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 17:04

Tak oni tam jsou schopni srazit body i za to, že nemáš na stěně obrázky, či naopak máš.. :roll: Je to holt o 40 tisících.., tak co by kdo chválil, že..
Nejvíc nesnáším ty pipky, co se na všechno usmívají a pak dají 7 bodů..
I když.. Teď, jak vařila Kudláčková a dámy jí daly po pěti bodech, tak to mě taky nadzvedly, to v Prostřenu ani nepamatuji, že by kdo dostal.. Myslím si, že když ten díl viděla, musely jí vyhrknout slzy do očí..
Je fakt, že maso naložené v octě je blbost na entou, ale.. Dát za to „kamarádce“ pět bodů??? :nevim: Jsem čekala ty sedmičky..

• Citovat
  • Upravit
14335
13.7.12 17:04

Mě by zajímala hlavně ta zábava, protože to by mi dalo víc zabrat, jak ten jídleníček :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.07.12 v 17:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.7.12 17:05

Já bych vybrala něco, co vím, že určitě zvládnu uvařit a co si myslím, že bude většina lidí jíst. Takže asi nějak takhle:

Předkrm: šunková rolka
Polívka: brokolicový krém (ať tu není pořád vývar…)
Hlavní chod: Jogurtové řízky a bramborová kaše
desert: kakaová buchta s tvarohem/zmrzlinový pohár v teplém počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
13.7.12 17:06
@janine24 píše:
a není dobrýho sádla na to škoda?

no samo že ne dobrýho, v supermarketu maj kostku sadla za pár kaček, však to ti gurmeti nepoznaj :mrgreen:
(a správně, jak tu již padlo, smažák bych koupila již předpřipravený zmražený. Ten je nejlepší. Jo a jahody v palačince jedině kompotované :pankac: :jazyk: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
13.7.12 17:09
@Etcetera78 píše:
no samo že ne dobrýho, v supermarketu maj kostku sadla za pár kaček, však to ti gurmeti nepoznaj :mrgreen:
(a správně, jak tu již padlo, smažák bych koupila již předpřipravený zmražený. Ten je nejlepší. Jo a jahody v palačince jedině kompotované :pankac: :jazyk: :mrgreen: )

jj jak tam jednou vařila s konzerv guláš dala jim to na stůl a jak jedli :D a ještě to vyhrála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.7.12 17:10

@pomeranca Už to slyším: Šunková rolka moc práce nedala.. Ta šlehačka je domácí nebo kupovaná? Je v tom málo křenu - ne, je v tom moc křenu.. Je to takový mdlý..
Brokolici nejím.. No a tenhle krém, vůbec nebyl dochucený, brokolicový krém jsem si představoval jinak..
Ta bramborová kaše byla strašná, takhle pevná/řídká? A co to bylo za brambory? A ty řízky.. Byly vysušený a moc rozmlácený. Jgorutový obal..hmmm, ale klasiku mám radši, těšil jsem se na to, jaký to bude, a nic moc..
Zmrzzlinový pohár? To se holka moc nepředvedla, to zvládnou i moje děti.. Kakaová buchta byla málo kakaová a paní ji nedopekla. Sice s tvarohem, ale byla suchá, lepila se na patro..

• Jak jsem zvládla komentáře? Můžu jít do Prostřena? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
13.7.12 17:12

@bobin Přesně - polévku z pytlíku, guláš z konzervy a tvrdit, že i to maso jsem si odchovala sama :mrgreen: Tajtrlíci pak uvidí v televizi, jací byli šašci, když to obdivně komentovali :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1610
13.7.12 17:14

@janine24 JOJO sádlo ale nééé domácí ale nějakej šmejd z Kauflandu :-) Ty lidi jsou úplně mimo co tam lezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
13.7.12 17:14
@Amber_1977 píše:
@pomeranca Už to slyším: Šunková rolka moc práce nedala.. Ta šlehačka je domácí nebo kupovaná? Je v tom málo křenu - ne, je v tom moc křenu.. Je to takový mdlý..
Brokolici nejím.. No a tenhle krém, vůbec nebyl dochucený, brokolicový krém jsem si představoval jinak..
Ta bramborová kaše byla strašná, takhle pevná/řídká? A co to bylo za brambory? A ty řízky.. Byly vysušený a moc rozmlácený. Jgorutový obal..hmmm, ale klasiku mám radši, těšil jsem se na to, jaký to bude, a nic moc..
Zmrzzlinový pohár? To se holka moc nepředvedla, to zvládnou i moje děti.. Kakaová buchta byla málo kakaová a paní ji nedopekla. Sice s tvarohem, ale byla suchá, lepila se na patro..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.7.12 17:15
@Amber_1977 píše:
@pomeranca

máš to dobře natrénovaný :pankac: Je mi jasný, že se nelze zavděčit všem, ale myslím si, že řízky by měly větší úspěch, než mořské plody třeba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.7.12 17:15

Holky pamatujete díl, kdy hostitelka vařila všechno z pytlíku, konzerv??? A dostala hromadu bodů, ale pak to řekla.. Všichni ji to vychvalovaly, jaké má dobré jidlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí