Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@janine24 píše:
a co když to bude ta zábava![]()
To už by asi bylo v jiném pořadu ![]()
Vzhledem k tomu, ze at tam uvarite cokoliv, tak stejne se nezavdecite, tak bych jim dala chleba se sadlem ![]()
Já bych z těch specialit, co tam vymýšlí, nejedla nic, tudíž nemůžu ani přemýšlet, co bych uvařila. Byla by to naprostá klasika:D
@marra píše:
Vzhledem k tomu, ze at tam uvarite cokoliv, tak stejne se nezavdecite, tak bych jim dala chleba se sadlem
a není dobrýho sádla na to škoda?
Tak oni tam jsou schopni srazit body i za to, že nemáš na stěně obrázky, či naopak máš..
Je to holt o 40 tisících.., tak co by kdo chválil, že..
Nejvíc nesnáším ty pipky, co se na všechno usmívají a pak dají 7 bodů..
I když.. Teď, jak vařila Kudláčková a dámy jí daly po pěti bodech, tak to mě taky nadzvedly, to v Prostřenu ani nepamatuji, že by kdo dostal.. Myslím si, že když ten díl viděla, musely jí vyhrknout slzy do očí..
Je fakt, že maso naložené v octě je blbost na entou, ale.. Dát za to „kamarádce“ pět bodů???
Jsem čekala ty sedmičky..
Mě by zajímala hlavně ta zábava, protože to by mi dalo víc zabrat, jak ten jídleníček ![]()
Příspěvek upraven 13.07.12 v 17:13
Já bych vybrala něco, co vím, že určitě zvládnu uvařit a co si myslím, že bude většina lidí jíst. Takže asi nějak takhle:
Předkrm: šunková rolka
Polívka: brokolicový krém (ať tu není pořád vývar…)
Hlavní chod: Jogurtové řízky a bramborová kaše
desert: kakaová buchta s tvarohem/zmrzlinový pohár v teplém počasí
@janine24 píše:
a není dobrýho sádla na to škoda?
no samo že ne dobrýho, v supermarketu maj kostku sadla za pár kaček, však to ti gurmeti nepoznaj ![]()
(a správně, jak tu již padlo, smažák bych koupila již předpřipravený zmražený. Ten je nejlepší. Jo a jahody v palačince jedině kompotované
)
@Etcetera78 píše:
no samo že ne dobrýho, v supermarketu maj kostku sadla za pár kaček, však to ti gurmeti nepoznaj
(a správně, jak tu již padlo, smažák bych koupila již předpřipravený zmražený. Ten je nejlepší. Jo a jahody v palačince jedině kompotované![]()
![]()
)
jj jak tam jednou vařila s konzerv guláš dala jim to na stůl a jak jedli
a ještě to vyhrála ![]()
@pomeranca Už to slyším: Šunková rolka moc práce nedala.. Ta šlehačka je domácí nebo kupovaná? Je v tom málo křenu - ne, je v tom moc křenu.. Je to takový mdlý..
Brokolici nejím.. No a tenhle krém, vůbec nebyl dochucený, brokolicový krém jsem si představoval jinak..
Ta bramborová kaše byla strašná, takhle pevná/řídká? A co to bylo za brambory? A ty řízky.. Byly vysušený a moc rozmlácený. Jgorutový obal..hmmm, ale klasiku mám radši, těšil jsem se na to, jaký to bude, a nic moc..
Zmrzzlinový pohár? To se holka moc nepředvedla, to zvládnou i moje děti.. Kakaová buchta byla málo kakaová a paní ji nedopekla. Sice s tvarohem, ale byla suchá, lepila se na patro..
@bobin Přesně - polévku z pytlíku, guláš z konzervy a tvrdit, že i to maso jsem si odchovala sama
Tajtrlíci pak uvidí v televizi, jací byli šašci, když to obdivně komentovali ![]()
@janine24 JOJO sádlo ale nééé domácí ale nějakej šmejd z Kauflandu
Ty lidi jsou úplně mimo co tam lezou.
@Amber_1977 píše:
@pomeranca Už to slyším: Šunková rolka moc práce nedala.. Ta šlehačka je domácí nebo kupovaná? Je v tom málo křenu - ne, je v tom moc křenu.. Je to takový mdlý..
Brokolici nejím.. No a tenhle krém, vůbec nebyl dochucený, brokolicový krém jsem si představoval jinak..
Ta bramborová kaše byla strašná, takhle pevná/řídká? A co to bylo za brambory? A ty řízky.. Byly vysušený a moc rozmlácený. Jgorutový obal..hmmm, ale klasiku mám radši, těšil jsem se na to, jaký to bude, a nic moc..
Zmrzzlinový pohár? To se holka moc nepředvedla, to zvládnou i moje děti.. Kakaová buchta byla málo kakaová a paní ji nedopekla. Sice s tvarohem, ale byla suchá, lepila se na patro..
- Jak jsem zvládla komentáře? Můžu jít do Prostřena?
@Amber_1977 píše:
@pomeranca
- Jak jsem zvládla komentáře? Můžu jít do Prostřena?
máš to dobře natrénovaný
Je mi jasný, že se nelze zavděčit všem, ale myslím si, že řízky by měly větší úspěch, než mořské plody třeba ![]()
Holky pamatujete díl, kdy hostitelka vařila všechno z pytlíku, konzerv??? A dostala hromadu bodů, ale pak to řekla.. Všichni ji to vychvalovaly, jaké má dobré jidlo ![]()