Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@janine24 píše:
no odvážný menu, už vidím ty kecy že je to obyčejný a jestli sis dělala vlastní hranolky a tatarkua že kde je maso
ale kdybys vynechala tu česnečku a smažák s hranolkama a něčím to nahradila, tak klidně
Tak já zase nejím hranolky
Ale těm lidem by určitě vadilo, že je tam 3× sýr a ne masooo ![]()
@Amber_1977 píše:
@pomeranca Už to slyším: Šunková rolka moc práce nedala.. Ta šlehačka je domácí nebo kupovaná? Je v tom málo křenu - ne, je v tom moc křenu.. Je to takový mdlý..
Brokolici nejím.. No a tenhle krém, vůbec nebyl dochucený, brokolicový krém jsem si představoval jinak..
Ta bramborová kaše byla strašná, takhle pevná/řídká? A co to bylo za brambory? A ty řízky.. Byly vysušený a moc rozmlácený. Jgorutový obal..hmmm, ale klasiku mám radši, těšil jsem se na to, jaký to bude, a nic moc..
Zmrzzlinový pohár? To se holka moc nepředvedla, to zvládnou i moje děti.. Kakaová buchta byla málo kakaová a paní ji nedopekla. Sice s tvarohem, ale byla suchá, lepila se na patro..
- Jak jsem zvládla komentáře? Můžu jít do Prostřena?
Tak to je přesný, jako bych je slyšela
![]()
To smejdeni mne taky odrazuje, jinak bych se klidne prihlasila
a k zabave…mne se hrozne libila jednou zabava jak si vycpavali pusu penovymi bombony a rikali „tlusty chroust“ a kto mel nejvic bombonu v puse, ten vyhral ![]()
@rezetovad jo to si vzpominam, ale jenom proto, ze to delala takova ta prazska nana, co se chlubila tim jaky ma byt a nakonec z ni vypadlo, ze je italskeho pritele…ona byla fakt hrozna, ta zenska
![]()
Já bych si dala
Předkrm: kapsičky z listového těsta plněné šunkou a nivou + třeba nějakou čerstvou zeleninu
Hlavní chod: kuře a la bažant s novými brambory a zelenou cibulkou
Dezert: Hrk hrk buchtu ![]()
Já bych se tam nepřihlásila. Jelikož bych musela někomu dát přes rypák. Dááávno už to není soutěž o nejlepší jídlo, hostitele… Ale soutěž o taktice, aroganci, demenci…Jediný co ti lidi tam umí je kritizovat, ve všem se vrtat, a pomlouvat za zády
![]()
@MiskaKosa Jako já bych se tam taky nepřihlásila, aby mi čtyři cizí lidi fundali po baráku a hledali co kde mám a nemám a kritizovali a ještě to viděla půlka ČR, no tak díky ![]()
@SonaBN píše:
@MiskaKosa Jako já bych se tam taky nepřihlásila, aby mi čtyři cizí lidi fundali po baráku a hledali co kde mám a nemám a kritizovali a ještě to viděla půlka ČR, no tak díky
No to je taky mazec… Aby se mi přehrabovali v prádle
pamatuju si na jeden díl, kde vlezli holce do šuplíku a ona tam měla plnej šuplík robertků
a pak si z ní dělali srandu. Jak kdyby to nádobíčko viděli poprvé v životě ![]()
Já si myslím že by ta soutěž mohla být jinak postavená třeba tak že by celý týden s nimi měl večeřet nějaký Kuchař a ten to na konci týdne vyhodnotit a to prohlížení bydlení je katastrofálnííííí a velmi trapné ![]()
@MiskaKosa píše:
No to je taky mazec… Aby se mi přehrabovali v prádlepamatuju si na jeden díl, kde vlezli holce do šuplíku a ona tam měla plnej šuplík robertků
![]()
a pak si z ní dělali srandu. Jak kdyby to nádobíčko viděli poprvé v životě
Já bych se tam tedy nepřihlásila, ale koukám na to a sestavovala jsem si menu, která bych vařila
většinou tam vaří dokola to samé, vývary, tiramisu po česku, nepochopím svíčkovou a knedlíky k večeři, bych asi praskla. Hlavně bych nedělala jídla, co si udělá každý doma.
Předkrm -carpaccio(hovězí a z lososa)domácí bagetka. zeleninový salát.
Hl. chod-telecí líčka na víně, bram. pyré.
Dezert-cheesecake z bílé čokolády s malinovým přelivem.
Tyhle jídla mám moc ráda, ale je mi jasné, že by to plno účastníků,,kuchařské'' soutěže nepozřelo.
@curry12 píše:
Já bych se tam tedy nepřihlásila, ale koukám na to a sestavovala jsem si menu, která bych vařilavětšinou tam vaří dokola to samé, vývary, tiramisu po česku, nepochopím svíčkovou a knedlíky k večeři, bych asi praskla. Hlavně bych nedělala jídla, co si udělá každý doma.
Předkrm -carpaccio(hovězí a z lososa)domácí bagetka. zeleninový salát.
Hl. chod-telecí líčka na víně, bram. pyré.
Dezert-cheesecake z bílé čokolády s malinovým přelivem.
Tyhle jídla mám moc ráda, ale je mi jasné, že by to plno účastníků,,kuchařské'' soutěže nepozřelo.
mnam, tak tohle bych rozhodne pozrela
jen to carpaccio by bylo porve
Zajímavé téma
. Já už mám domácí „Prostřeno“ vyzkoušené. A dopadlo parádně
. Vlastně jsme dělali už dvakrát a menu byly: