Co byste uvařily do Prostřeno?:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50155
15.7.12 00:23
@janine24 píše:
no odvážný menu, už vidím ty kecy že je to obyčejný a jestli sis dělala vlastní hranolky a tatarku :mrgreen: a že kde je maso :mrgreen: ale kdybys vynechala tu česnečku a smažák s hranolkama a něčím to nahradila, tak klidně :palec:

Tak já zase nejím hranolky :mrgreen: Ale těm lidem by určitě vadilo, že je tam 3× sýr a ne masooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
15.7.12 00:30
@Amber_1977 píše:
@pomeranca Už to slyším: Šunková rolka moc práce nedala.. Ta šlehačka je domácí nebo kupovaná? Je v tom málo křenu - ne, je v tom moc křenu.. Je to takový mdlý..
Brokolici nejím.. No a tenhle krém, vůbec nebyl dochucený, brokolicový krém jsem si představoval jinak..
Ta bramborová kaše byla strašná, takhle pevná/řídká? A co to bylo za brambory? A ty řízky.. Byly vysušený a moc rozmlácený. Jgorutový obal..hmmm, ale klasiku mám radši, těšil jsem se na to, jaký to bude, a nic moc..
Zmrzzlinový pohár? To se holka moc nepředvedla, to zvládnou i moje děti.. Kakaová buchta byla málo kakaová a paní ji nedopekla. Sice s tvarohem, ale byla suchá, lepila se na patro..
  • Jak jsem zvládla komentáře? Můžu jít do Prostřena? :mrgreen:

Tak to je přesný, jako bych je slyšela :mrgreen: :mrgreen:  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.12 08:21

To smejdeni mne taky odrazuje, jinak bych se klidne prihlasila :D a k zabave…mne se hrozne libila jednou zabava jak si vycpavali pusu penovymi bombony a rikali „tlusty chroust“ a kto mel nejvic bombonu v puse, ten vyhral :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
15.7.12 09:47

@Amber_1977 Není zač ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
15.7.12 13:29

@rezetovad jo to si vzpominam, ale jenom proto, ze to delala takova ta prazska nana, co se chlubila tim jaky ma byt a nakonec z ni vypadlo, ze je italskeho pritele…ona byla fakt hrozna, ta zenska :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.12 13:43

@Troj jj byla hrozna, ale ta zabava se ji povedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
18.6.13 14:07

Já bych si dala
Předkrm: kapsičky z listového těsta plněné šunkou a nivou + třeba nějakou čerstvou zeleninu
Hlavní chod: kuře a la bažant s novými brambory a zelenou cibulkou
Dezert: Hrk hrk buchtu :)

• Citovat
  • Upravit
2256
19.6.13 18:20

Já bych se tam nepřihlásila. Jelikož bych musela někomu dát přes rypák. Dááávno už to není soutěž o nejlepší jídlo, hostitele… Ale soutěž o taktice, aroganci, demenci…Jediný co ti lidi tam umí je kritizovat, ve všem se vrtat, a pomlouvat za zády :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
19.6.13 20:48

@MiskaKosa Jako já bych se tam taky nepřihlásila, aby mi čtyři cizí lidi fundali po baráku a hledali co kde mám a nemám a kritizovali a ještě to viděla půlka ČR, no tak díky :D

• Citovat
  • Upravit
2256
19.6.13 21:13
@SonaBN píše:
@MiskaKosa Jako já bych se tam taky nepřihlásila, aby mi čtyři cizí lidi fundali po baráku a hledali co kde mám a nemám a kritizovali a ještě to viděla půlka ČR, no tak díky :D

No to je taky mazec… Aby se mi přehrabovali v prádle :poblion: pamatuju si na jeden díl, kde vlezli holce do šuplíku a ona tam měla plnej šuplík robertků :mrgreen: :lol: a pak si z ní dělali srandu. Jak kdyby to nádobíčko viděli poprvé v životě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
19.6.13 21:17

Já si myslím že by ta soutěž mohla být jinak postavená třeba tak že by celý týden s nimi měl večeřet nějaký Kuchař a ten to na konci týdne vyhodnotit a to prohlížení bydlení je katastrofálnííííí a velmi trapné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
19.6.13 21:19
@MiskaKosa píše:
No to je taky mazec… Aby se mi přehrabovali v prádle :poblion: pamatuju si na jeden díl, kde vlezli holce do šuplíku a ona tam měla plnej šuplík robertků :mrgreen: :lol: a pak si z ní dělali srandu. Jak kdyby to nádobíčko viděli poprvé v životě :roll:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
17.5.14 15:29

Já bych se tam tedy nepřihlásila, ale koukám na to a sestavovala jsem si menu, která bych vařila :lol: většinou tam vaří dokola to samé, vývary, tiramisu po česku, nepochopím svíčkovou a knedlíky k večeři, bych asi praskla. Hlavně bych nedělala jídla, co si udělá každý doma.
Předkrm -carpaccio(hovězí a z lososa)domácí bagetka. zeleninový salát.
Hl. chod-telecí líčka na víně, bram. pyré.
Dezert-cheesecake z bílé čokolády s malinovým přelivem.
Tyhle jídla mám moc ráda, ale je mi jasné, že by to plno účastníků,,kuchařské'' soutěže nepozřelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
1.9.14 23:49
@curry12 píše:
Já bych se tam tedy nepřihlásila, ale koukám na to a sestavovala jsem si menu, která bych vařila :lol: většinou tam vaří dokola to samé, vývary, tiramisu po česku, nepochopím svíčkovou a knedlíky k večeři, bych asi praskla. Hlavně bych nedělala jídla, co si udělá každý doma.
Předkrm -carpaccio(hovězí a z lososa)domácí bagetka. zeleninový salát.
Hl. chod-telecí líčka na víně, bram. pyré.
Dezert-cheesecake z bílé čokolády s malinovým přelivem.
Tyhle jídla mám moc ráda, ale je mi jasné, že by to plno účastníků,,kuchařské'' soutěže nepozřelo.

mnam, tak tohle bych rozhodne pozrela :palec: jen to carpaccio by bylo porve

• Citovat
  • Upravit
768
6.9.14 07:45

Zajímavé téma :palec:. Já už mám domácí „Prostřeno“ vyzkoušené. A dopadlo parádně :mrgreen:. Vlastně jsme dělali už dvakrát a menu byly:

1. caprese, dýňový krém, vepřová panenka na pepři a dýňové pyré, čokoládový dortíček
  2. caprese, hráškový krém, hovězí wellington s bramborovou kaší, tiramisu (po italsku, tradiční :mrgreen: )… Jen to tu píšu tak mi tečou sliny :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí