Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jak nemám ráda ofrky, že někdo něco nezkusí, tak osobně bych do pusy nedala neupravené maso a ryby.
@Etcetera78 píše:
Předkrm - nakládaný hermelín
polévka - česnečka
hlavní jídlo - smažák s hranolkama
dezert - palačinka s jahodama…to mají rádi všichni, ne?![]()
no odvážný menu, už vidím ty kecy že je to obyčejný a jestli sis dělala vlastní hranolky a tatarku
a že kde je maso
ale kdybys vynechala tu česnečku a smažák s hranolkama a něčím to nahradila, tak klidně ![]()
@Lette dekuji,ona prave prababi bydlela na rozmezi Slovensko/Morava a frgale pekla bezkonkurencni, ja bych to pojala jako na jeji pocest, nevim proc se mi to hned takhle vyhodilo v hlave
@janine24 dekuji
@bobin píše:
Taky jsem koukala celý týden chytrej až přechytralej až trapnejblbeček prej to připomíná knedlo zelo vepřo
asi bych na to taky neměla nervy kvůli tomu rýpání a šmejdění.Ale taky přemýšlím co bych tam dala ale asi se ani člověk nezavděčí
Ano, ještě to jejich šmejdění..Podívat se můžou, ale proč lidem lezou do nočních stolků a hrabou tam, kde hrabat nemají??
@kvaček píše:
Jak nemám ráda ofrky, že někdo něco nezkusí, tak osobně bych do pusy nedala neupravené maso a ryby.
ani tatarák a sushi?
@Denisa313 píše:
Ano, ještě to jejich šmejdění..Podívat se můžou, ale proč lidem lezou do nočních stolků a hrabou tam, kde hrabat nemají??
copak hrabou, ale jednou tam byl nějakej maličkej stromeček a snad 3 plody a 1 z toho utrhli, to bych je hnala
nějakej pomerančovník nebo něco ![]()
@Etcetera78 píše:
Předkrm - nakládaný hermelín
polévka - česnečka
hlavní jídlo - smažák s hranolkama
dezert - palačinka s jahodama…to mají rádi všichni, ne?![]()
Ja smažák nejim, ale jinak supeeeeer ![]()
@Lette píše:
@janine24 kdybych se přihlásila, tak by mě manžel vykostil@bobin já taky nejsem fanoušek svíčkové, ale ochutnala bych ji. Vlastně se mi zatím nestalo, že bych něco neochutnala, i když si potom člověk může myslet co chce
Mě můj taky, ale myslím že daleko horší by byla výměna manželek
,i když zrovna to bych mu přála at si váží toho co má doma ![]()
@janine24 píše:
no odvážný menu, už vidím ty kecy že je to obyčejný a jestli sis dělala vlastní hranolky a tatarkua že kde je maso
ale kdybys vynechala tu česnečku a smažák s hranolkama a něčím to nahradila, tak klidně
No jo ten si sama kupovala ten sýr ![]()
@rezetovad píše: Ja smažák nejim, ale jinak supeeeeer
já zas tu česnečku moc nemusím, kor na veřejnosti ![]()
@bobin píše:
No jo ten si sama kupovala ten sýr
Jasně a rovnou takhle obalovanej ![]()
@janine24 píše:
já zas tu česnečku moc nemusím, kor na veřejnosti
snad se nebudeš s někým líbat ![]()
@bobin píše:
snad se nebudeš s někým líbat
a co když to bude ta zábava
![]()
@janine24 já bych to ochutnala jako ochutnala, ale opravdu nepozřela, protože mi to navaluje…