Co čekat od finančního poradce a jak najít dobrého
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Finanční poradce
S finančním poradcem mám velmi dobrou zkušenost. Jsem z Plzně a mohu ti doporučit šikovnou slečnu z Ostravy. Ozvi se na mail veronika.levakova@ovbmail.cz.
Petra ![]()
- Citovat
- Upravit
Poradce Plzeň
Ahoj, potřebovala bych poradit dobrého poradce, jsem z Plzně. Petro zadala jsem tu adresu,„veronika.levakova@ovbmail.cz“, ale bohužel napsalo mi to, že adresa není správná.
Budu ráda za každou dobrou radu..Díky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já Veroniku znám a ověřím, proč adresa nefunguje. Pokud chceš někoho z Plzně nebo Plzeňska, zavolej na telefon 606 100 054. Ten 100% platí.
Petra
- Citovat
- Upravit
Úprava nesrovnalostí
Lehce jsem prošel diskuzi a nedá mi to, abych nereagoval na některé věci, které se tam objevili.
V jednom příspěvku se zmiňuje, že s čím více společnostmi ta či ona makléřská společnost spolupracuje, tím více je nezávislá.
Víte, kdo je opravdu nezávislý poradce? Ten, který Vám za své rady naúčtuje například sumu 5.000,– za hodinu. Poradí Vám, jak naložit se svými financemi. Je to podobné jako u advokáta. Znáte nějakého, který s vámi stráví čas a nenechá si zaplatit???? Pokud ano, prosím o kontakt ![]()
My ostatní, mezi které se řadím i já, jsme placeni provizemi za sjednané finanční produkty. Z kapsy koho jsou ty provize? Ano, z kapes klientů. Tudíž věta, že jedinou odměnou za mé služby je deset kontaktů na vaše známé, je pochopitelně nesmysl. ![]()
Jinými slovy, ty služby zadarmo rozhodně nejsou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neočekávané…co taky od Čechů čekat, kritizovat to umí každej, zkoušeli jste se někdy zamyslet, že skoro na všech diskuzích jsou po většinu jen negativní názory, čím to asi je. Jinak všeobecně nejvíc FP je po desátý hodině v hospodě.
Je to jen o lidech, vždycky se najdou ti, kteří vám naslibujou hory doly a skutek utek. Když budu reagovat na to s těmi kontakty, pokud se vám to, co daný poradce připravil líbí, proč by měl být problém to doporučit vašim známým, třeba zrovna něco řeší a budou za to vděčný a co je větší záruka, než dobrá reference od kamaráda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce finančího poradce je služba, za kterou se zaplatí jstejně jako za každou jinou. Jedná se o obchodní vztah. Finanční poradce je placený bankou formou provize. Pokud si někdo účtuje peníze za poradenství jako takové, pak je to individuální přístup. Doporučení je zákonitým krokem dál v případě, kdy je klient s prací finančního poradce spokojen.
- Citovat
- Upravit
Broker zkušenost s prací
Ahoj,
chtěla bych se Tě zeptat na víc zkušeností s prací od Broker? Měla jsem tam pohovor a musím se rozhodnout, jestli tam pracovat. Kolik se Ti tak podařilo domluvit smluv? Jak dlouho jsi tím strávila? Bylo to těžké? Díky moc za info.
Anita
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se zdá, že do Partners poslední dobou přijmou úplně každého pitomce. Dřív měli jméno, ale teď bych se jako dost bála, zvlášť, když mi volal známý, že tam dělá, ten sotva udělal maturu na průmyslovce, o ekonomickém vzdělání se teda mluvit nedá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj L-eeny,moje kamaradka je financni poradce, kdyby jsi chtela mohu Ti dat kontakt, Ty jako zakaznik nic neplatis, najde Ti vse co potrebujes co nejvyhodneji, dokaze zmenou ruznych produktu usetrit rodine i 3000 mesicne , kdyz budes mit zajem posli soukromou zpravu, koukala jsem, ze jsi z Liberce, ona je z Lomnice nad Popelkou, tak by to snad nebyl takovy problem k vam dojet
- Citovat
- Upravit
Anittina píše:
Ahoj,
chtěla bych se Tě zeptat na víc zkušeností s prací od Broker? Měla jsem tam pohovor a musím se rozhodnout, jestli tam pracovat. Kolik se Ti tak podařilo domluvit smluv? Jak dlouho jsi tím strávila? Bylo to těžké? Díky moc za info.
Anita
Ahoj,
dělala jsem pro jinou firmu, stejný obor. Začínáš od kontaktů kamarádi, známí, ti tě doporučí dál. Pak už je to lepší. Z 10 kontaktů, které dostaneš (ne vždy nějaké dostaneš), si v průměru se 3-4 domluvíš schůzku. Z těchto cca 1 na schůzku nepřijde nebo neotevře. Tj. z 10 kontaktů budeš mít průměrně 2 klienty. Domlouváním schůzek strávíš cca 1 večer, nejvíc času zabere ježdění po klientech (na jednoho minimálně 3 hodiny konzultací + cesta), vytvořit portfolio pro průměrného klienta trvá 2 hodiny (zpočátku i celý den, ale tady opravdu platí, že se zkušenostmi učíš). Kolik si měsíčně vyděláš je velmi závislé na tom, s kým děláš a jaký mají provizní systém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Broker zkušenost z prací
Díky moc za odpověď.
A s kolika klienty jsi tak asi uzavřela smlouvu za měsíc? Uzavřela jsi ji skoro s každým, nebo s většinou ne? Nejspíš to dělat nebudu, je to na mě asi moc riskantní…s tím, že musíš platit daně a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fill, možná by to chtělo upozornit,ale on milý pan poradce byl zpočátku slaďoučký a ochotný, že když nám z Broker Consulting volali,jak jsme spkojení, byli jsme nadšení a chálili ho…bohužel, měli by se o své zaměstnance zajímat i dál a klinetům, zvláště těm „opadlým“ zavolat, proč se tomu tak stalo. Já jsem ráda, že už s nima nemáme nic společnýho…