Co čekáte od kamarádky?

7
3.5.16 00:23

Co čekáte od kamarádky?

Před časem jsem byla v pizzerce kousek za městem. Viděla jsem tam známého. Dlouholetého. Teď bydlí jinde.
On si mě buď nevšiml, nebo mě už nepoznal. Ale to je celkem jedno. Byl tam na večeři, seděl tam s babou. Na pohled vypadal unaveně a přetaženě, skoro mi ho bylo líto.
Ale té babě jsem moc záviděla, protože se na ni usmíval a držel ji za ruku a hladil ji. Prostě romantika. A pak se při odchodu líbali na parkovišti. Kdyby se se mnou takhle můj někdy loučil, tak ten den neusnu.

Já se mu nedivím, protože takové baby můj bratranec zařazuje mezi univerzální divoženky. Pěkná ženská, která si vezme kostýmek, a sluší jí to. Vezme si sportovní oblečení, a sluší jí to. Vezme si montérky, a je k sežrání. Vezme si zástěru, a je sexy. No nespravedlnost od osudu.
Já mu tu babu přeji, slušelo jim to spolu. Prostě se k sobě hodili. Kdyby záleželo jenom na tom, tak je to vydařený pár.

Problém je to, že ten známý je přítel mojí kamarádky.
Ona do něj byla udělaná, i když je to sukničkář. Žádnou babu nenechal na pokoji. Pořád vykládala, jak je do ní zamilovaný a lítala za ním. No on je pěkný chlap, to je fakt. Ale už měl ženu a dvě děti. Kamarádka si stejně nenechala říct. Dokonce kvůli tomu dostala doma přes hubu. A ne jednou. Stejně ho odtáhla od rodiny.
Nevím, jestli by šel sám. Nechala se od něho zbouchnout, tak šel. Slyšela jsem, že rád, a slyšela jsem, že se jen musel postarat. Nevím. Rozvedený není, se svojí manželkou mluví, stará se.

Kamarádku nesoudím. Chtěla ho za každou cenu, tak ho má. Ale když se na ni realisticky podívám, tak ona je takový ten typ „sousedka od vedle“. Proti té babě, co tam s ním seděla, nic moc. Měla jsem názor, že se k sobě s přítelem moc nehodí. A taky si myslím, že kdyby se na začátku pořád nechlubila, že jsou spolu, tak už s ním dávno není. Vyvzdorovala si ho, má s ním dvě děti, tak nechce říct, že to bylo špatně, aby nebyla za blbku. Nikdy jsem neměla odvahu se jí zeptat, jestli je šťastná. Ona se tváří, že ano. Ale za mě tak nějak nuceně.

Když si to po sobě čtu, tak to vypadá, že kamarádce moc nefandím. Jen uvažuji, jak zjistit, co je pravda. Když se trápí, tak jí pomůžu. Ale když je v klidu, tak jí ublížím.
Co v takové situaci čekáte od kamarádky? Mám jí to říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
826
3.5.16 00:30

Já to nejak nechápu :mrgreen: :nevim: Ale kamarádce bych řekla všechno, i to špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
3.5.16 00:34

Já bych jí nic neříkala… nejspíš minimálně tuší a pokud se o něj tak prala asi pro ni nebude řešení ho opustit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
3.5.16 00:38

Jak už bylo napsáno v jiné diskusi, od kamarádky očekávám, že mi pomůže zakopat i mrtvolu…a že mi i nepříjemné věci řekne na plnou hubu - třeba ohleduplně, ale nebude chodit kolem horké kaše…
Jinak, jako @Veru-nka ten tvůj příběh mi nějak uniká…Jakože tvá kamarádka má doma kurevníka a ví to, a ty jsi ho potkala s jinou (pěknou) babou?
Nu, pokud ta kamarádka ví, co má doma, tak s tím mnoho neudělá - buď drží, protože chce, nebo protože má pocit, že jí nic jiného nezbývá, nebo jí to nevadí :nevim:
A jestli nevíš, šla bych na to od lesa, zeptat se, jestli je šťastná, jestli jí v životě něco nechybí, prostě pokec o životě a uvidíš.
Já bych asi hned nedokázala kamarádce zhroutit svět tím, že jí hned na první dobrou napráskám nevěrného partnera. Ale vytmavila bych to jemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.5.16 00:51
@Mar__tanka1983 píše:
Jak už bylo napsáno v jiné diskusi, od kamarádky očekávám, že mi pomůže zakopat i mrtvolu…a že mi i nepříjemné věci řekne na plnou hubu - třeba ohleduplně, ale nebude chodit kolem horké kaše…
Jinak, jako @Veru-nka ten tvůj příběh mi nějak uniká…Jakože tvá kamarádka má doma kurevníka a ví to, a ty jsi ho potkala s jinou (pěknou) babou?
Nu, pokud ta kamarádka ví, co má doma, tak s tím mnoho neudělá - buď drží, protože chce, nebo protože má pocit, že jí nic jiného nezbývá, nebo jí to nevadí :nevim:
A jestli nevíš, šla bych na to od lesa, zeptat se, jestli je šťastná, jestli jí v životě něco nechybí, prostě pokec o životě a uvidíš.
Já bych asi hned nedokázala kamarádce zhroutit svět tím, že jí hned na první dobrou napráskám nevěrného partnera. Ale vytmavila bych to jemu :nevim:

Já bych řekla, že všichni to ví, že má doma kurevníka, jen ona si to nechce přiznat. Mě jejich vztah připadal jako psycho, já bych to nevydržela.
Ona ho uháněla, jestli už konečně bude s ní, a když se dost nesnažil, tak ho trápila.
On jí pak dával najevo, že je mu ukradená, a pak zase byli spolu. Tehdy to moc nerozebírala.
Když si jdeme s holkama sednout, a ona je zrovna u rodičů a jde taky, tak maluje jejich vztah narůžovo. Ale moc ji nevidím. Bydlí 150km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.5.16 00:57

A jemu toho moc nevytmavím. Jestli je pořád stejný, tak je to jako mluvit s psychologem. Zapře i nos mezi očima. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
3.5.16 00:59

Tak tvoje kamaradka je taky pekne kvitko, odtahne chlapa od rodiny, takze si myslim, ze se k sobe naramne hodi. Svuj k svemu. Neresila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.5.16 02:19

Samozřejmě bych to řekla. Kdyby to mně kamarádka neřekla, tak bych jí to hodně vyčítala, že přede mnou kryje nějaké nevěrné prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3R
2829
3.5.16 03:45
Já vůbec nechápu, že to sem píšeš. Podle textu to není tvoje kamarádka, protože je z toho cítit zloba a závist. Neřeš cizí situace a starej se sama o sebe!!!
@a-tynka píše:
Před časem jsem byla v pizzerce kousek za městem. Viděla jsem tam známého. Dlouholetého. Teď bydlí jinde.
On si mě buď nevšiml, nebo mě už nepoznal. Ale to je celkem jedno. Byl tam na večeři, seděl tam s babou. Na pohled vypadal unaveně a přetaženě, skoro mi ho bylo líto.
Ale té babě jsem moc záviděla, protože se na ni usmíval a držel ji za ruku a hladil ji. Prostě romantika. A pak se při odchodu líbali na parkovišti. Kdyby se se mnou takhle můj někdy loučil, tak ten den neusnu.

Já se mu nedivím, protože takové baby můj bratranec zařazuje mezi univerzální divoženky. Pěkná ženská, která si vezme kostýmek, a sluší jí to. Vezme si sportovní oblečení, a sluší jí to. Vezme si montérky, a je k sežrání. Vezme si zástěru, a je sexy. No nespravedlnost od osudu.
Já mu tu babu přeji, slušelo jim to spolu. Prostě se k sobě hodili. Kdyby záleželo jenom na tom, tak je to vydařený pár.

Problém je to, že ten známý je přítel mojí kamarádky.
Ona do něj byla udělaná, i když je to sukničkář. Žádnou babu nenechal na pokoji. Pořád vykládala, jak je do ní zamilovaný a lítala za ním. No on je pěkný chlap, to je fakt. Ale už měl ženu a dvě děti. Kamarádka si stejně nenechala říct. Dokonce kvůli tomu dostala doma přes hubu. A ne jednou. Stejně ho odtáhla od rodiny.
Nevím, jestli by šel sám. Nechala se od něho zbouchnout, tak šel. Slyšela jsem, že rád, a slyšela jsem, že se jen musel postarat. Nevím. Rozvedený není, se svojí manželkou mluví, stará se.

Kamarádku nesoudím. Chtěla ho za každou cenu, tak ho má. Ale když se na ni realisticky podívám, tak ona je takový ten typ „sousedka od vedle“. Proti té babě, co tam s ním seděla, nic moc. Měla jsem názor, že se k sobě s přítelem moc nehodí. A taky si myslím, že kdyby se na začátku pořád nechlubila, že jsou spolu, tak už s ním dávno není. Vyvzdorovala si ho, má s ním dvě děti, tak nechce říct, že to bylo špatně, aby nebyla za blbku. Nikdy jsem neměla odvahu se jí zeptat, jestli je šťastná. Ona se tváří, že ano. Ale za mě tak nějak nuceně.

Když si to po sobě čtu, tak to vypadá, že kamarádce moc nefandím. Jen uvažuji, jak zjistit, co je pravda. Když se trápí, tak jí pomůžu. Ale když je v klidu, tak jí ublížím.
Co v takové situaci čekáte od kamarádky? Mám jí to říct?

Já vůb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.5.16 04:48

@a-tynka Kdyby to byla tvoje opravdová kamarádka-ne jen známá, se kterou se občas vídáš-tak o ní víš všechno. I by si poznala, zda se trápí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
3.5.16 07:16

Nečtu celé, protože se v tom ztrácím…ale jde o to, že chlap je kamarádce nevěrný?!?!
Moje kamarádky ví, že kdyby něco takového věděly, okamžitě říct. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
3.5.16 07:34
@Fjodorka píše:
Samozřejmě bych to řekla. Kdyby to mně kamarádka neřekla, tak bych jí to hodně vyčítala, že přede mnou kryje nějaké nevěrné prase.

To je naprosto zbytečný. Ona ví, že je nevěrník. Však ho taky odtáhla od rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
3.5.16 07:41
@Honza 12 píše:
To je naprosto zbytečný. Ona ví, že je nevěrník. Však ho taky odtáhla od rodiny.

Jaká šla, takového potkala 8)
A nadto, zakl. zjevně není žádná kamarádka, možná pouze známá (150km vzdálené bydliště, příležitostní setkání, neznalost detailů jejich života etc.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
3.5.16 07:51

Ty snad pises o nekom, koho znam :lol:

takze k pribehu se pro jistotu vyjadrovat nebudu (svet je maly ;) ). a jinak ne, nerikala bych nic. u opravdu dobre kamaradky, bych si troufla odhadnout, jestli by to „chtela“ vedet nebo ne. u tebe to zni spis jak vzdalena kamaradka - znama, tam bych se do toho nepoustela v zadnem pripade. hlavne ona pravdepodobne vi, ze nikdy plne verny nebude, ale to, ze ji to nekdo vmete primo do obliceje ji muze akorat tak nastvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
3.5.16 07:54

Tak uháněla chlapa co se sápe na každou sukni, dělala mu milenku, rozbil kvůli ní rodinu. Ta ženská by musela bejt padlá na hlavičku, vůbec chtít, aby jí byl věrný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí