Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím zdejší maminky!
Diskuze již delší dobu sleduji, sama jsem se rozhodla přispět až teď. Jak tu čtu o násilnících, opilcích, nevěrnících, sobcích a lenoších, pokládám si otázku: Kde jsou ti normální? Charakterní muži, nepovrchní a věrní, na které je spolehnutí, kteří mají k ženě úctu? Sice některé píšete, že právě takové poklady doma máte, nicméně mi připadá, že se jedná o vzácné výjimky.
Když jsem ještě aktivně hledala, na žádný podobný skvost jsem nenarazila. Přitom přehnaně neřeším vzhled, zajištěnost, vzdělání a ani ten věk pro mě není podstatný.
Nakonec jsem nechala věcem volný průběh a i vnitřně jsem se začala smiřovat s tím, že být sama není vůbec špatné (každopádně je to lepší, než brát nepravého). Potkám - bezva. Nepotkám - pořídím si tucet koček (pro něž rozhodně nevymýšlím přezdívky jako Sigmund, Freud, Voldemort…
).
A přece mi toto vrtá hlavou: kde ti normální jsou?? Vím, že v práci, na seznamce nebo někde v baru nikoho takového nepotkám. Navíc nejsem společenský typ, seznámení přes kamarády také odpadá. Když se věnuji některému hobby, tak se soustředím jen na to a na chlapy okolo kašlu.
Otázka tedy zní: ty z vás, co mají doma úžasné polovičky, kde jste je potkaly? ![]()
Ten můj skvost mne sám oslovil na lide.cz (asi mezi 300 dalšími muži, kteří byli hned bloklí ![]()
V práci, asi mesiac po tom, čo som si veľmi jasne a konkrétne vysnívala môjho pána dokonalého. Nemusel byť krásny, sexy ani bohatý, ale verný, milý a musí ma mať rád. A o mesiac v práci mi už gratuloval k narodeninám a pred pár dňami sme mali 4. výročie sobáša ![]()
My se potkali na nějaké akci, znali ho moji přátelé, pak jsme spolu na VŠ bydleli (ještě s jednou spolubydlící), pak už jsme bydleli jen sami dva a pak jsme na to jednoho dne hupli
Ne, bylo to složitější, byl mi největší oporou po těžkém rozchodu, tolikrát jsem mu plakala v náruči, usínali jsme spolu u filmů, večeřeli společně v posteli (u toho filmu
)
…až to jednou začalo jiskřit, po první noci se mi svěřil, že mě miloval už dlouho. Já vím, že vás to nezajímá, ale já se tu nad tím vzpomínáním tak dojala
![]()
Jinak jsem kluky potkávala obvykle v hospodách, na akcích, jednoho v práci a jednoho v MHD, takže jde to všude.
Proč by to nešlo přes známé?
A ještě jsem chtěla dodat, aby sis z místních diskuzí nic nedělala, to dá rozum, že tu nikdo nebude zakládat diskuze jako „mám nejlepšího chlapa na světě“ „je tak hodný, milý a pozorný“ „nepije, nekouří, vydělává statisíce a stará se o děti“…skvělých mužů na světě běhá dost, jen se musí hledat, ne skončit s prvním blbem ![]()
@Adrenalina mám jeden exemplář doma, potkali jsme se na táboře…
Takže vlastně v práci ![]()
Seznamili jsme se v tanečních v 16 letech a potom jsme se znova potkali úplně náhodou v 19, díky jedné běhně co mi na moji budoucí ženu dala telefon. Ještě před týdne jsem si myslel že jsem ten úžasný manžel, co udělá ženě co jí na očích vidí… ale moje žena mi vmetla do tváře že se nestarám o rodinu a sex chce, ale ne se mnou. ![]()
@Regina Hero píše:
@Adrenalina mám jeden exemplář doma, potkali jsme se na táboře…Takže vlastně v práci
ty pracuješ v táboře? Pracovním táboře? sem myslel že to se už dnes nepoužívá
Přes kamaráda
Jooo, je to dávno, už 20 let, ale vidím celkem živě naše první rande, kdy mě pozval do jednoho malého divadla ![]()