Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Chtěla bych se zeptat jak se zbavit kluka který me chce ale já jeho ne
![]()
Porádite mi prosim mu neco říct nebo napsat ale abych mu neublizila
Úprimnosť je najlepšie riešenie. Odmietnutie ublíži tak či tak, ak je na teba naviazaný
Tady jedna rada z vedlejší diskuze Znáte dobrý vtip:
Nikdy nezlomte chlapovi srdce, má jen jedno!
Na druhou stranu, kostí má 206!
Ne, snažila bych se mu říct něco pozitivního (že je třeba fajn a jistě si brzo najde nějakou kočku)
a pak už žádný kličky, prostě pěkně narovinu, aby si nedělal naděje.
@Gina108 píše:
Tady jedna rada z vedlejší diskuze Znáte dobrý vtip:Nikdy nezlomte chlapovi srdce, má jen jedno!
Na druhou stranu, kostí má 206!Ne, snažila bych se mu říct něco pozitivního (že je třeba fajn a jistě si brzo najde nějakou kočku)![]()
![]()
a pak už žádný kličky, prostě pěkně narovinu, aby si nedělal naděje.
To jsem řekla blbovi po rozvodovým stání, kde se vyřizoval majetek
Věř mi, nepotěšilo ho to
![]()
Zakladatelko, řekla bych to na férovku, zbytečně se do toho nemotej, akorát si oba víc přijdete jak blbci…
![]()
Já mu řekla ze ho nechci a on se nedá porad…řekla jsem ze mám přítele a on ze na me počká…jestli me ten můj mlátí tak ze mu rozbije hubu
já už nevím co mám delat
@swagerka tak ho ignoruj, zablokuj a keď si ťa nájde, tak ho nahlás za obťažovanie, alebo mu povyhrožuj ![]()
@swagerka píše:
Já mu řekla ze ho nechci a on se nedá porad…řekla jsem ze mám přítele a on ze na me počká…jestli me ten můj mlátí tak ze mu rozbije hubujá už nevím co mám delat
jééžiši, to je de.bil.
Pak mu asi říct, že jestli spíš nechce on narazit na přítelovu pěst…No, co už s takovým. Už jen to, že jsi mu řekla, že jsi zadaná…pěknej magor. http://smileys.cz/…s-cz-114.gif
Krátce a stručně - že o něj nemáš zájem. Naznačování a chlácholení, že „tak fajn a hezký kluk určitě někoho najde“ některé zamilované spíš ještě povzbudí ![]()
Pokud jsi mu oznámila na rovinu, že o něj nemáš zájem, tak radím zablokovat a ignorovat. Když by to nepomohlo, tak nahlásit na policii, že tě obtěžuje.