27 let, bez partnera a dítěte

Anonymní
2.5.16 18:12

27 bez partnera a ditete

Asi tak trochu chapete, je mi 27 let jsem bez partnera uz skoro 4 roky, ziji po vetsinu roku v zahranici a citim se strasne sama. Nemam nikoho, komu bych se mohla vypovidat. Bojim se i toho, abych si jeste nekoho nasla a zalozila rodinu. Kdyz jsem byla mladsi dala jsem si takovy „meznik“, ze do 30 chci mit aspon jedno dite, ale to sem mo nepostesti. :( omluva za anonym, potrebovala jsem se vypovidat :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30994
2.5.16 18:14

A co delas pro to, abys nekoho potkala? Hodlas v zahranici zustat nebo se chces vracet do CR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.16 18:15

Možná tě trochu uklidním- byla jsem sama, ale já teda byla maximálně spokojená a nikoho absolutně nehledala. stalo se, potkala jsem teď už manžela, bylo mi 28 a 8 měsíců když jsme spolu začali, rodila jsem si téměř přesně na 30. nazoreniny.Bylo to rychlé 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
31439
2.5.16 18:18

Otce mych deti jsem potkala ve 28 letech, prvni dite se narodilo tesne po 31. narozeninach, klidne by byvalo bylo i rychleji, ale chteli jsme jeste spolu pocestovat, nesplnil se nam jen posledni cestovatelsky sen, protoze jsem otehotnela na 1. pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
2.5.16 18:18

Tak do třiceti máš ještě tři roky :-D ono ty mezníky se nedaj brát zas tak závazně, i kdyby, zhodnocovala bych až po jejich překročení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.16 18:20

@Cuddy Chodim ruzne do spolecnosti jak v CR tak i v zahranici. Ono jestli byc zustala za morem zavisi na tom, s kym bych byla, ppchybuju, ze American by chtel do CR. :nevim:

@Anonymní píše:
Možná tě trochu uklidním- byla jsem sama, ale já teda byla maximálně spokojená a nikoho absolutně nehledala. stalo se, potkala jsem teď už manžela, bylo mi 28 a 8 měsíců když jsme spolu začali, rodila jsem si téměř přesně na 30. nazoreniny.Bylo to rychlé 8o :lol:

Diky :D Me taky unavuji neustale otazky okoli - a mas nekoho a kdo to je? :cert:

• Citovat
  • Upravit
2129
2.5.16 18:28
@Anonymní píše:
@Cuddy Chodim ruzne do spolecnosti jak v CR tak i v zahranici. Ono jestli byc zustala za morem zavisi na tom, s kym bych byla, ppchybuju, ze American by chtel do CR. :nevim:Diky :D Me taky unavuji neustale otazky okoli - a mas nekoho a kdo to je? :cert:

Tak u mě to řešili taky téměř všichni- kamarádi, kamarádky, kolegové v práci(ti blízcí, které beru jako velmi dobré známé), dokonce můj šéf to nedokázal neustále pochopit.Fakt všcihni. Kromě mě :mrgreen:.Dopadlo to tak, že to seznámení s manželem iniciovali právě kolegové z práce…(díky jim :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.16 18:36

Manzela som stretla ked mi bolo po 29… a k 30-tym narodeninam mi dal svadbu :jazyk:

Nehladala som, nasiel si ma sam. Vzdy ked som sa snazila hladat ja, dopadlo to katastrofalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.5.16 19:17

Chapala bych, kdyby ti bylo 37 :lol: 27 mi prijde uplne v pohode. a nemyslim si, ze je nutne se usazovat nez vubec nekoho poznas. nekdy ty super usazene typy maji daleko horsi moznosti seznameni nez ty rozlitane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
2.5.16 19:17

Ahoj, tak já jsem si kdysi stanovila taky takový mezník, a to, že bych chtěla rodit poprvé ve 27. Je mi 25, jsem bez partnera a mezník se jaksi posunul na neurčito. Prostě až to bude, tak to bude.
Okolí moc nechápe, jak můžu být šťastná bez chlapa, proč nelustruju seznamky a usilovně nehledám… Já to prostě nemám jednak v povaze a také jsem - ač to je pro mnohé nepochopitelné - sama spokojená.
Nesedím doma na zadku, chodím do práce, do společosti, mám plno koníčků - tím pádem příležistostí k seznámení je celkem dost. Buď si mě prostě někdo najde, nebo pak možná časem celou situaci přehodnotím… Hlavní je se tím nestresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.5.16 20:21

To si nejdřív rozmysli, kde chceš žít. Mám 2 kamarádky, které se po 20 letech v Americe vrací domů, protože tam nechcou zestárnout a děti mají nejvyšší čas se začlenit do české školy. Jeden manžel je Čech, druhý Jihoameričan, který souhlasí se stěhováním do ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
2.5.16 20:28

No, mě je stejně jako tobě a veř mi že tak před rokem to ještě vypadalo, že budu sama a bez dětí navždycky ;) a teď čekám mimčo a jsme šťastní :))
ono to jde občas rychleji než myslíš ;)

ale jinak, 27 je ještě docela málo v dnešním světě. Mám spoustu kamarádek, co jsou samotné a bezdětné a je to v pohodě. a i takové co měli dítě až po 30 a je to taky úplně v pohodě. Tak ten mezník ber jako vlastní doporučení ale ne jako striktní fakt ;)

Je pravda, že když takhle cestuješ je rozhodně těžší najít partnera, co by to toleroval. Máš v podstatě dvě důležité věci na rozhodnutí.
Buď zůstaneš v té práci kde jsi a pak se musíš rozhodnout, že mezník asi ještě posuneš a nebo si najít někoho, kdo by ti toleroval cestování
A nebo se nechat třeba přeložit a nebo najít jinou práci aby jsi se mohla usadit na jednom místě.

Tak i tak lze někoho potkat. Začni více chodit do společnosti (asi nemyslím zrovna pochybné bary… :mrgreen: ), vem si nějaké kursy tam se dá dobře někoho poznat.
Nebo i rozhoď sítě mezi přáteli, třeba znají někoho, kdo by se k tobě hodil a můžou vás seznámit :))) to vyjde dost často ^^

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
2.5.16 21:02

Z manželem se znám od 23 a do 29 jsme byli nejjj kamarádi opravdu oboustraně jen kamarádi, nikdy by mně nenapadlo, že mu v 30 porodím první dceru a v 34 druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.16 21:30

Ja teda radeji anonymne, kvuli sestre. Ja jsem taky poznala partnera skoro ve 27 a ted skoro ve 30 uz mam prcka. Ale treba moje sestra, te je 28. Chlapa nikdy nemela, zije s nasima, nikam nechodi, kamaradky nema a kdyz se ji zeptam, tak mi rekne, ze ji to tak vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.16 22:33

No mě je 24 chlapa jsem nikdy neměla a navíc sem ještě ke všemu furt panna. No co se z toho nepotento. Užívej že si v Americe, zavidím ti. Navíc myslím, že si ještě dost mladá na takový smutnění. Radši anonymně, je to trapný. Q

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky